Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Σε ΝΟΤΕ 3g?” πιστεύω σε όλες τις miui v5 και 6 , το δοκίμασες ?
-
πέταξα ένα mp3 χύμα στο κινητό ρυθμίσεις=>Ήχος=>Ήχος κλήσης=>Άλλα=>Μουσική=το επιλέγω πριν έκανα Μουσική=>Τοπικό=>παρατεταμένα το αριστερό αφής>Ανά διάρκεια (να μην είναι επιλεγμένο)
-
Πήγαινε Κέντρο ασφαλείας => επόπτης δικτύου (ίσως σου λέει πόσα MB απομένουν) => Περιορισμός Ενεργοποίησε στις εφαρμογές τα δεδομένα κινητής και WiFi στον φάκελο Εργαλεία τρέχεις το Λήψεις , πάνω δεξιά πατάς το γρανάζι (V5 rom) , χρήση δεδομένων , Απεριόρισταη τις τρις τελείες (όταν θα έχεις V6 rom) , ρυθμίσεις ,χρήση δεδομένων , Απεριόριστα κέντρο ασφαλειας-> δικαιώματα -> δικαιώματα -> εφαρμογες -> messenger -> κατω κατω επέτρεψε τα pop up How to: Fix Facebook Messenger chat heads not showing …
-
έτσι είναι φταίμε κι εμείς , παιδεύουμε το κινητό , και τα παίζει το καθαρίζουμε , περνάμε την rom και όλα καλά (αν υπάρχει ένα πρόβλημα σε όλους , θα αντιμετωπιστεί , )
-
Xiaomi HM 1W
ΜήνυμαΓια να δούμε αν είναι γνήσιο ένα android κινητό στο cpu-z=>ABOUT=>Online Validation=>γράφουμε ένα όνομα=>τα αποτελέσματα είναι κατά 90% σωστά Οδηγός για την αναγνώριση τις FAKE Mtk συσκευές με το cpu-z online validation και το MTK Droid Tools η play.google.com/store/apps/details?id=com.dama.hardwareinfo η play.google.com/store/apps/det…=com.jphilli85.deviceinfo (οι κατασκευαστές των fake κινητών , πειράζουν την πλακέτα για να δείχνουν τα προγράμματα τα αποτελέσματα που θέλουν) Πως μπορώ να ξεχωρ…
-
Παράθεση από apollo_il: “κατι που προσεξα πριν λιγο.όταν μου κανουν κληση που μεινει αναπαντητη,κ μετα ανοιγω την οθονη να δω μου εχει μαυρο φοντο κ όχι την εικονα που εχω ως φοντο κλειδώματος/ξεκλειδώματος.είναι καποια δυσλειτουργια ή απλα νέο εφε?” σε αναπάντητη κλήση , όταν πατήσω το on off , η οθόνη δεν είναι μαύρη , είναι όπως το screenshot
-
Μας σκοτώνει το Wi-Fi;
Μήνυμαμπααααααα , ΟΧΙ , δεν μπορούμε (πόσοι κόβουν το τσιγάρο !!!)
-
Παράθεση από diamantopoulosh: “Νομίζω ότι το είχα χρησιμοποιήσει πριν λίγο καιρό και πρέπει να έλεγε ότι είχα διαθέσιμα 100 ΜΒ και μετά έπρεπε να αγοράσω χώρο. Ισχύει ότι έχει περιορισμό στα MB που μπορείς να μεταφέρεις δεδομένα.? Νομίζω κάτι τέτοιο είχε και ήταν η αιτία που το έσβησα.!” τώρα μετέφερα μια Ελληνική rom και ήλθε στο κινητό (454,58 mb)
-
Μας σκοτώνει το Wi-Fi;
Μήνυμαέτσι είναι , όμως , μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος αργός είναι οπότε υποφερτός
-
αυτός ο πλοηγός ναι , νόμιζα πλοηγός με χάρτες , οπότε on topic o @Tanner πάντως με τη v6 , έχουμε να δούμε πολλά καλά ακόμη (αν υπάρχει και κανένα προβληματάκι που μας έρχεται από μακριά , έχουμε και τα fix μας σε λίγο καιρό που θα έχουμε απελευθέρωση των Kernels στην miui rom , θα έχουμε custom rom 100% Ελληνική , προσαρμοσμένη στα Ελληνικά θέλω μας)
-
Παράθεση από giwrgosky: “Στο 100% ηταν, αλλα μεσα σε 1μιση ωρα, με 20 λεπτα οθονη ειναι στο 83% με χρηση viber. Κατι παιζει μαλλον με την ρομ που εβαλα χθες.” με 20 λεπτά ανοιχτή η οθόνη , αν έχασε 17% , κάτι ίσως φταίει με κάποια εφαρμογή αν κρίνω τα πολύ καλά αποτελέσματα του @paokara εργοστασιακές ρυθμίσεις με απεγκατάσταση των εφαρμογών , και εγκατάσταση μια μια τις εφαρμογές για να βρεις ίσως τον ένοχο η σε recovery , το πολύ καλό Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.
-
Παράθεση από Tanner: “με τον πλοηγο ειχε κανεις αλλος παρομοιο προβλημα;” τι έχει ο πλοηγός !!!!! (τι καθόμαστε και λέμε στο πιο όμορφο θέμα του φόρουμ μας , ) κάνε καθαρισμό της εφαρμογής από τις ρυθμίσεις=>εφαρμογές
-
Προβλημα με πληκτρολογιο MI3
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από FILODIMAS: “Σε ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες σου!” όταν θα είσαι έτοιμος , βάλε την Ελληνική και δεν θα χάσεις ένα απο τα πολλά της Ελληνικής rom , είναι το cwm recovery , μπορείς π.χ. να κάνεις backup όλη την rom αν δεν ανοίγει το κινητό σου κάνεις restore την rom , και θα είσαι όπως ακριβώς την ώρα που έκανες backup στο mi recovery φυσικά δεν γίνονται
-
Παράθεση από spiv4kl: “Ενώ δουλεύει κανονικά συνεχίζει να βγάζει το μήνυμα σε note 4g.” δουλεύει σωστά , αυτό έχει σημασία για το κινητό μας μήνυμα του συστήματος είναι (μπορεί να ήθελε να πει όλα καλά και μπερδεύετε , πλάκα κάνω)
-
καθαρισμό στο κέντρο ασφαλείας δουλεύει σωστά , αλλά βγάζει το μήνυμα , αν μετά γίνει δεύτερη φορά ο καθαρισμός, όλα θα είναι άδεια αν γίνει καθαρισμός δεδομένων του Κέντρου Ασφάλειας , δουλεύει τέλεια , δοκιμασμένο στο note 4g στο mi3w : την πρώτη φορά έβγαλε το μήνυμα , την έτρεξα μερικές φορές και τώρα δεν το βγάζει , χωρίς να κάνω καθαρισμό δεδομένων [Special Edition] Miui V6 ROM (kit Kat) για το Mi-2/S & Mi-2A (GTV-5.1.26)