Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
gtv 4.11.14
ΜήνυμαΠαράθεση από sakmiss: “Παιδια καλημερα .χθες κατεβασα την 4.11.14 στο hong mi μου. πρεπει να κανω και κατι αλλο? ευχαριστω!!!” ρίξε και μια ματιά κι εδώ [GTV-4.11.21] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! Πολλά προβλήματα στο Hongmi!!! (ή μήπως όχι;;;)
-
σιδεροκέφαλος !!!
-
Παράθεση από aemiliusbach: “Καλησπέρα, εδω και τρεις μήνες είμαι κάτοχος ενος redmi note, πριν ενα μήνα αρχισε να εμφανίζει stucked pixels (μπλε, πράσινα, κοκκινα, πιξελ που εμφανιζονται στην οθόνη μόνο όταν ειναι μαύρη η γρι) στην αρχή ηταν 5-6 και δεν με ενοχλουσαν, αλλά τώρα έχουν γίνει πολλα και είναι πρόβλημα, δοκίμασα μασαζ ?!... , διαφορες εφαρμογές που αναβοσβήνουν την οθόνη, αλλά τίποτα, μήπως μπορείτε να βοηθήσετε καπως; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...” πολλοί με το ίδιο πρόβλημα , κάνε κ…
-
ίσως κάτι έκανες με τις ρυθμίσεις κλήσεων μέχρι να σε απαντήσουν , αν δεν βαριέσαι , βάλε πάλι την rom , με εργοστασιακές ρυθμίσεις
-
Παράθεση από geobas: “Από περιέργεια με τον default explorer (πλοηγό) , μπήκα στο youtube , έκανα ότι έκανες κι' εσυ , του ζήτησα sample swf files , και ώ του θαύματος τα έπαιξε μιά χαρά .” το youtube , παίζει και χωρίς Flash Player αν μπεις αλλού ? π.χ. zougla.gr στο live , παίζουν τα βίντεο χωρίς adobe Flash Player ?
-
πάρα πολλοί έχουν τέτοια προβλήματα πάρε την εταιρεία σου και πες τους να απενεργοποιήσουν τους πενταψήφιους αριθμούς (πέρνουν προμήθεια και οι εταιρίες κινητής γιαυτό δεν τις απενεργοποιούν χωρίς να τους πάρεις τηλέφωνο , μπορείς να μην τις πληρώσεις )
-
Που είναι το Wi-Fi μου???
ΜήνυμαΠαράθεση από kalamaris: “πως αλλαζουμε το καναλι ρε παιδια??” σε explorer στον υπολογιστή σου γράφεις π.χ. την διεύθυνση , 192.168.1.1 (ανάλογα με την εταιρεία και το ρούτερ σου ) μπαίνεις στο router σου Network/wlan/Channel/ το αλλάζεις
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από apollo_il: “δεν εμφανίζεται το ρολογακι επανω όταν ενεργοποιείς το ξυπνητηρι” δεν δοκίμασα το ξυπνητήρι εγκατέστησα από το play store το alarm clock xtreme free και εμφανίζεται στην Ελληνική rom (σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα ξυπνητήρια) play.google.com/store/apps/det…rmclock.xtreme.free&hl=el
-
Παράθεση από kalamaris: “Εχω παρατηρησει οτι αρκετες φορες ενω εχω δικτυο wifi (μεσα στο σπιτι) δεν μου συνδεεται το κινητο!! Βλεπει οτι εχω δικτυο διαθεσιμο δηλαδη αλλα δεν συνδεεται!!! Εχω το Note 4g και περασμενη την τελευταια εκδοση V6,αλλα μου το εκανε και με την V5 ! Ξερετε μηπως τι ειναι αυτο?” αν δεν λυθεί με επανεκκίνηση του ρούτερ σου η συνεχιστούν μικροπροβλήματα , μια συνδέεται και μια όχι , και με άλλα ρούτερ (π.χ. καφετέρια) συνδέεται κανονικά παίρνεις τηλέφωνο να σου αλλάξουν το ρ…
-
Εγκατάσταση καινούργιας ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Καλησπέρα στην παρέα ,έχω μια απορία προσπαθώ να δω πώς και με ποιόν τρόπο μπορώ να πάρω πλήρες backup στο Mi3w με την τελευταία Ελληνική rom και δεν ξέρω ; για πέστε κανέναν τρόπο ,ευχαριστώ !” έχεις την Ελληνική rom , άρα και το σωστό recovery που μπορείς να πάρεις backup όλη την rom μπες στο cwm recovery ,: backup and restore / backup όταν την χρειασθείς απο cwm recovery : backup and restore / restore
-
Παράθεση από K4rMa: “Γνωριζει κανεις τιποτα ---> Θεματακι με τον ηχο απο ηχειο. - Mi-4 - Xiaomi-Miui.gr Να το στειλω πισω ;” εγκατέστησε την Fastboot , με τον τρίτο τρόπο , en.miui.com/thread-14641-1-1.html και αν δεν λυθεί , στείλτο για service
-
είπα αν σβήσεις τον εσωτερικό χώρο θα σβηστούν οι φάκελοί σου , μπορείς και από τις ρυθμίσεις (ρυθμίσεις/Αντίγραφα & επαναφορά/επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων/Διαγραφή εσωτερικού χώρου (μην το κάνεις προς το παρών) α Admin είπε Wipe Data/Factory Reset δεν θα σβηστούν οι φάκελοί σου , αυτό μπορείς να το κάνεις και αμέσως εγκατάσταση την rom
-
είπαμε όλα ναι αρκεί να φλασάρεις αμέσως την rom , το κινητό σου θα γίνει καινούργιο , θα σβηστούν οι δικοί σου φάκελοι κ.λ.π. δεν το προτείνω , γιατί υπάρχει μια πολύ μικρή περίπτωση να μην ανοίγει το κινητό (αν έχεις εμπειρία πως να το επαναφέρεις ....) ο Admin είπε ¨: Wipe Data/Factory Reset , θα χαθούν ρυθμίσεις , εφαρμογές , όχι οι φάκελοί σου (αυτό κάνουμε για να περάσουμε την Ελληνική rom , αν έχουμε rom απο κατάστημα , που έχει τα χάλια της) Απο Ελληνική σε Ελληνική απλά φλασάρουμε χωρίς…