Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από xrtc: “Είναι δυνατόν να κάνεις factory reset χωρίς να σου σβηστεί το update.zip μέσα από την εσωτερική μνημη;” γίνεται , αν σβήσεις όμως την εσωτερική μνήμη θα χαθούν όλα και το update.zip , οπότε , χωρίς να κάνουμε επανεκκίνηση , φλασάρουμε το update.zip που το βλέπει ακόμη (γενικά παίρνει τις ρυθμίσεις μετά από επανεκκίνηση γιαυτό , δεν κάνουμε επανεκκίνηση και αμέσως φλασάρουμε την rom ) μετά απο κάθε rom που βάζουμε κάνουμε επανεκκίνηση για να μην έχουμε προβλήματα
-
Παράθεση από stelioss: “παιδιά τελικά αξίζει το note 4g ? θέλω κάποιο κινητό χωρίς προβλήματα και 5.5 διάβασα για τα προβλήματα της cameras, αντιμετωπίζετε και άλλα προβλήματα ? γιατί το note 3g είναι ποιο ακριβό ?” στο φόρουμ μας δεν είχε κανείς πρόβλημα με το 4g , μόνο εγώ με την μπροστινή κάμερα , ήταν η παρτίδα ελαττωματική (το συζητάν σε άλλα sites) ελπίζω να τελείωσε αυτή η παρτίδα , το έστειλα στην Κίνα , παρήγγειλα και δεύτερο 4g το note 3g παίρνει 2 sim , και είναι με 8 πυρήνες , το ίδι…
-
Υποδοχη και ερωτησεις!
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Το έχω εγκατεστημένο το Mobileuncle MTK Tools” δεν κατάλαβα αν μπορείς να μπαίνεις σε recovery , και να κάνεις τα wipe που ζήτησες , αν ναι Ο.Κ. Αν στην καρτούλα έβαλες τα αρχεία recovery.img 1.Κλείνεις το wifi και internet 2.Τρέχεις το Mobileuncle Tools 3.πατάς το Recovery Update 4.διαλέγεις κάποιο και το τρέχεις Είσαι σε recovery και βλέπεις τα wipe αν θέλεις μπορώ να βγάλω φωτογραφία για να δεις το recovery και τα wipe (το δεύτερο screenshot θα είναι περίπου το ίδιο με α…
-
Υποδοχη και ερωτησεις!
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Μα το 3 μιλάει και γιά εγκατάσταση rom . Δεν θέλω ξαναεγκατάσταση , μπας και κάτσει τίποτα στραβά αφού τώρα είναι τέλεια . Μπορεί να ξεκαθαρίσεις αν έχεις χρόνο αναφορά με 1,2,3 γιά recovery ΜΟΝΟ στην υπάρχουσα κατάσταση ?” δεν μιλάει για rom , κάνε τα 2 και τα 3 , στο 2. κατεβάζεις τα αρχεία recovery και τα βάζεις στην καρτούλα , στο 3 μόνο τις τρις σειρές βλέπεις , κατεβάζεις ένα πρόγραμμα που βοηθάει να μπεις σε recovery , για να κάνεις τα wipes (για την rom , την κατεβά…
-
Υποδοχη και ερωτησεις!
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαμε το 2 και το 3 θα έχεις recovery , και αν χρειασθεί θα κάνεις από εκεί τα wipes Απορίες σχετικά με πιθανό πρόβλημα σε Xiaomi Redmi Note
-
Θεματακι με τον ηχο απο ηχειο.
tora33 - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαμπες σε mi recovery , / διαλέγεις Αγγλικά / επιλέξτε επανεκκίνηση. το τηλέφωνο θα δώσει δύο επιλογές για να το εκκινήσεις σε κατάσταση "σύστημα 1" και "2 , επιλέγεις "σύστημα 1". , θα λυθεί , ελπίζω η περιμένεις την σημερινή rom
-
Υποδοχη και ερωτησεις!
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Redmi Note 3G” δεν είναι ερωτήσεις , πατάς επάνω στα δυο links
-
tora33 - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαόλα τα μικρόφωνα , θα μιλάς , θα ακούς την φωνή σου
-
Υποδοχη και ερωτησεις!
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Εχω έναν προβληματισμό . Μετά από τρεις εβδομάδες χρήσης χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα , βλέποντας να γίνεται αναφορά γιά recovery μου περνάει από το μυαλό , ότι την διαδικασία αυτή δεν θυμάμαι να την έχω κάνει . Εβαλα την 4.10.10 συμφωνα με τον οδηγό που με παρέπεμψε ο admin , έμαθα και μερικά πράγματα ρωτώντας στο διάστημα που πέρασε . 1.Πως μπορώ να διαπιστώσω αν κατά λάθος έκανα recovery , 2. Αν όχι τι επιπτώσεις μπορεί να έχει , και τι μπορώ να κάνω τώρα .” Παράθεση α…
-
tora33 - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμασκουπιδάκια στο ηχείο !!! έπεσε κάτω !!! κάνε το τεστ xiaomi mi3 (η ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο/πατάς/πατάς στο Έκδοση Kernel μερικές φορές συνεχόμενα)
-
Υποδοχη και ερωτησεις!
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από seloner: “ 1.Eκανα τα πρωτα δυο. 2.Η εκδοση της ρομ που εχω βαλει ειναι η Stable 1.2.0] Xiaomi MI 4 (GTV-4.11.4) (Kit Kat).Ειναι σωστο αυτο η επρεπε να ειχα βαλει την [4.11.14] Xiaomi MI-4 (GTV-4.11.14); 3.Επισης τα χρησιμοποιοω το πληκτρολογιο αμα περιστρεψω 90 μοιρες το τηλεφωνο δεν υπαρχει περιστροφη και η εικονα μενει οπως ηταν πριν την περιστροφη. 4.Επισης στις ρυθμισεις στις γενικες κατηγοριες πχ ασυρματα δικτυα προσωπικα δεδομενα εμφανιζονται με κεφαλαια γραμματα και με τονου…
-
Παράθεση από apo.stam: “Καλημέρα. Σημερα μου ήρθε ενημερωση η 4.11.21. Αξιζει; γράφει οτι κανει καποιες διορθωσεις κ προσθετει καποια καινουργια” αν έχεις την Ελληνική δεν βγήκε ακόμη , μην την κατεβάσεις , θα μπερδευτεί το κινητό σου από την εφαρμογή ota updater θα την κατεβάσεις αργότερα Παράθεση από MIUI_ART: “Mην μπερδεύεστε με τις ειδοποιήσεις του Updater της MIUI γιατί θα σας περάσει την Αγγλοκινέζικη ROM. Όσοι έχετε βάλει την δική μας GTV ROM θα πρέπει να περιμένετε να βγει η δική μας ROM…
-
Ακουστικα και ηχος κλησης!
ΜήνυμαΠαράθεση από katsoulis: “Παιδια καλημερα. Σε mi4 συνδεω ακουστικα απο galaxy iii mini και δεν τα αναγνωριζει,Συνδεω αλλα αγνωστης μαρκας τιποτα παλι.Ολα αυτα 3.5μμ παντα. Και κατι αλλο δεν μπαινουν και πολυ καλα μεσα στην υποδοχη.Μπορει καποιος να βοηθησει? Καποια προταση για ακουστικα απο ελλαδα?” με προσοχή να το πίεζες λίγο δυνατά για να κουμπώσει χρησιμοποιώ pistons ακουστικά και από το galaxy s4 και κάποια άλλα
-
Παράθεση από soulfreem: “εαν επιτρεπεται με ποια ρομ;ποιο κινητο;και τι εχεις βαλει στο headset mode;” δεν είναι θέμα της rom , να μετακομίσουμε ? αύξηση έντασης ηχείου ή και μικροφώνου (Increase Speaker and Mic Volume) σε MTK επεξεργαστές , συσκευές
-
Παράθεση από soulfreem: “εαν επιτρεπεται με ποια ρομ;ποιο κινητο;και τι εχεις βαλει στο headset mode;” δεν είναι θέμα της rom , να μετακομίσουμε ? αύξηση έντασης ηχείου ή και μικροφώνου (Increase Speaker and Mic Volume) σε MTK επεξεργαστές , συσκευές Σημείωση Διαχείρισης Τα σχετικά μηνύματα μεταφέρθηκαν στο προαναφερθέν θέμα (Thanks to tora33 )