Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
αυτή η rom είναι για recovery , (χωρίς σύνδεση με το κινητό) διάβασε εδώ [FASTBOOT] MAKE YOUR REDMI NOTE 4G/LTE ALIVE FROM DEAD/BOOT STUCK [helloansuman] - Redmi Note - Xiaomi MIUI Official Forum (το xiaomi 4g μου , το έστειλα για αντικατάσταση , είχε πρόβλημα η κάμερα, αλλιώς θα το δοκίμαζα και θα σου έλεγα ακριβώς τι να κάνεις)
-
Παράθεση από giorgakisivan: “ 1. Το εκανα λοιπον κ μου εμφανιζει στο MiFlash μετα το refresh που παιρνει την αντιγραφη επικολληση, στο flash Ακαθοριστο σφαλμα. Καμια αλλη ιδεα? 2.Δοκιμασα κ αυτο εστω να το επαναφερω στις εργοστασιακες, και στο βημα 4, στο φλασαρισμα, οπου πρεπει να εμφανιστει η κοκκινη γραμμη, το κινητο απλα αναβοσβηνει δειχνοντας μονο το logo. Kαποιος προτεινε λιγο παραπανω στο προηγουμενο θρεντ αυτο, το δοκιμασα αλλα δεν ακουγεται ο ηχος των win οταν το συνδεω χωρις μπαταρια, …
-
δεν παίζονται (προτιμούμε την βασική 1080p ανάλυση που κάνει και τη μπαταρία να διαρκεί περισσότερο ) πολύ σύντομα θα δούμε και 4K οθόνες. λένε , η Ultra HD ανάλυση (3840×2160) θα βρίσκεται ήδη στις premium ναυαρχίδες του 2015.
-
καλό θα ήταν , αλλά μάλλον δεν το βλέπουν OnePlus NOT considering Windows Phone handset; launching the One in India soon [Carl Pei] was speaking to the fact that we are open to choice for our users and had even at one point spoken with Microsoft about perhaps having Windows as a choice for install on the One. We have no plans to make a Windows phone. Σε ελεύθερη μετάφραση: Ο Carl Pei αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είμαστε θετικοί σε διάφορες επιλογές - προτάσεις των χρηστών μας και όντως έχουμε, σε …
-
hardware testing>audio>normal>mic> Level 0 74 Level 1 255 Level 2 255 Level 3 174 Level 4 255 Level 5 255 Level 6 170 hardware testing>audio>normal> sph> Level 0 80 Level 1 100 Level 2 110 Level 3 120 Level 4 130 Level 5 140 Level 6 150 audio> speech enhancement> normal mode - parameter7 => 115 parameter0 => 90
-
Παράθεση από soulfreem: “Στο redmi note 3g υπαρχει να ανεβασουμε την ενταση στα ακουστικα απο αρχειο ;και οχι απο to mobile uncle tools.” δεν νομίζω αύξηση έντασης ηχείου ή και μικροφώνου (Increase Speaker and Mic Volume) σε MTK επεξεργαστές , συσκευές
-
xiaomi note
Μήνυμαμήπως έτσι συνέλθει !!! redmi note προβλημα φορτωσης rom
-
Υποδοχη και ερωτησεις!
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαπρώτα κάνε αυτά 1) επιλέγεις settings(ρυθμίσεις)/security(ασφάλεια & απόρρητο)/και ενεργοποιείς το unknown source (άγνωστες πηγές) μετά πηγαίνεις πίσω , 2) ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/Επιλ. για προγραμματιστές/επέλεξε το Εντοπισμός σφαλμάτων έχεις την Ελληνική με το σωστό recovery την πρώτη φορά που περνάμε την Ελληνική κάνουμε τα παρακάτω , αν έχουμε rom από κατάστημα , αυτές έχουν προβλήματα πατάς volume up και το πλήκτρο power , ταυτόχρονα παρατεταμένα για να μπεις στο cwm recovery wipe dat…
-
σοφή απόφαση , τα ψάχνει τα θέματα , συγχαρητήρια Γιατρέ
-
για τον αισθητήρα εγγύτητας και βαθμονόμηση , xiaomi mi3 μπορούμε να τα λέμε στο Οδηγός Εκτέλεσης Δοκιμών στο Υλικό (Hardware) των Xiaomi συσκευών Οδηγός Εκτέλεσης Δοκιμών στο Υλικό (Hardware) των Xiaomi συσκευών
-
Πήρα το Mi-3W και τώρα τί κάνω ?
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από zero777: “παιδιά MMS μπορώ να έχω στο Mi3. ζήτησα απο την Cosmote Να μου στείλει τις ρυθμίσεις και το μήνυμα μου έγραφε πως δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία MMS σε αυτή τη συσκευή. εσείς τι έχτε κάνει” πως ρυθμίζουμε το κινητό για internet και mms σε μένα και σε πολλούς όταν βάλαμε την κάρτα sim , τα βρήκε αυτόματα
-
επανεκκίνηση και εγκατάσταση από το play store , με wifi , αν προσπαθείς να την κατεβάσεις με 3g κάνεις : στον φάκελο Εργαλεία τρέχεις το Λήψεις , πάνω δεξιά πατάς το γρανάζι (V5 rom) , χρήση δεδομένων , Απεριόριστα η τις τρις τελείες (όταν θα έχεις V6 rom) , ρυθμίσεις ,χρήση δεδομένων , Απεριόριστα
-
Που είναι το Wi-Fi μου???
Μήνυμαμόνο σε όσα σου δίνει το password , για να το τοποθετήσεις , μόνο της cyta (όχι όλα) και κάποια ακόμη , δεν γίνετε στην cosmote , wind , vodafon
-
έσβησες κατα λάθος την εσωτερική μνήμη , άρα και την rom αν η μπαταρία είναι φορτισμένη με τον τρίτο τρόπο fastboot Recovery ROM files collection for Redmi 1/1S/Note - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum η διαδικασία Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο βρήκα κι αυτό [FASTBOOT] MAKE YOUR REDMI NOTE 4G/LTE ALIVE FROM DEAD/BOOT STUCK [helloansuman] - Redmi Note - Xiaomi MIUI Official Forum