Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• αγορα RedMi Note 4G

tora33 - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

το έκανες root ? μετά security/permission επιλέγεις το root permission όπα δεν το έκανες root

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

όπως βάζεις την rom (και η rom .zip αρχείο είναι) θα μετονομάσεις το αρχείο που κατέβασες για root σε update κ.λ.π. το updater = "Αναβάθμιση" θα εμφανιστεί μόλις βάλεις την Ελληνική , ποιος ξέρει τι rom σου έβαλαν (το mi recovery , είναι για τα μπάζα , όταν θα βάλεις την Ελληνική rom , θα χαρείς με τις επιλογές του cwm recovery και δουλεύει τέλεια )

• η απο recovery φλάσαρε αν έχεις την Ελληνική στο κινητό (διπλό ποστ , merge )

• ναι mount/system αυτό που δεν είναι active

• σε recovery , διάλεξε το System 1 ή 2 (Αυτό που ΔΕΝ είναι Active) , κάνε επανεκκίνηση αν έχεις στο κινητό σου την Ελληνική , απο recovery , φλλάσαρέτην πάλι

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο/πατάς 7 φορές στο build number μετά πας πίσω και το βλέπεις στις ρυθμίσεις χαμηλά

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

για να το κάνεις root , το φλασάρεις όπως την rom , με τον δεύτερο τρόπο MEGA εγκατάσταση της Ελληνικής rom (η αρχείο .zip) με τον 2ο τρόπο , 1 θα την κατεβάσεις στο κομπιούτερ (όχι στο κινητό) για να κατέβει σωστά 2 θα μετονομάσεις το αρχείο της rom που κατέβασες σε update , θα γίνει έτσι update.zip , προσοχή , όχι update.zip.zip 3 την τοποθετείς στο κινητό σου , κλείνεις το κινητό 4 πατάς Volume (+) & Power ταυτόχρονα , για να μπεις στο recovery , 5 διαλέγεις English , 6.επιλέγεις : wipe & res…

• αγορα RedMi Note 4G

Μήνυμα

@giorgakisivan , με τον πρώτο τρόπο δοκίμασε πρώτα κάνεις : πατάς κάτω αριστερά το πλήκτρο αφής της συσκευής το μενού δηλαδή επιλέγεις settings/security/και ενεργοποιείς το unknow source μετά πηγαίνεις πίσω , με το δεξί πλήκτρο αφής της συσκευής κάτω χαμηλά βλέπεις το { } Developer options,το επιλέγεις, και ενεργοποιείς το usb debugging στην επιφάνεια του κινητού σου έχεις το updater = Αναβάθμιση , μέσα στο φάκελο tools (αν δεν υπάρχει πες μας) όταν θα βάλεις την Ελληνική rom , είσαι αυτόματα ro…

• off topic οι οδηγοί για το note 3g π.χ. είναι και αυτοί mtk drivers για windows xp , 7 , 8 , Με την εφαρμογή PDANet+ είπα , δεν τους χρειάζεσαι γιατί συνδέεις τον υπολογιστή με το κομπιούτερ σου και βλέπεις τα περιεχόμενα του κινητού σου

• ακριβώς , @geobas , έβαλες drivers στον υπολογιστή σου για το 3g για το 4g δεν χρειάζονται να εγκαταστήσουμε drivers στον υπολογιστή , το κάνει μόνο του όταν το συνδέσουμε με τον υπολογιστή

• Δύο συσκευες περιμένω 4g , κάποια θα είναι σωστή Οδηγούς για το 3g έβαλες στον υπολογιστή σου ? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάτι υπάρχει στον πλοηγό .... Βρες την εφαρμογή adfree , (η free έκδοση όμως ,δεν δουλεύει καλά) Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πιστεύω, όλα τα Ελληνικά ελτα έχουν ίδιο τιμολογιο , εξαρτάται από το βάρος Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θήκη

tora33 - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

έχω την αίσθηση ότι θα είναι της μορφής RS*********NL , αν ναι , θα ξεκινήσεις από δω .post | PostNL

• και άλλο που έστειλα πριν ένα μήνα το ίδιο πλήρωσα , το 4g είναι "βαρύ σαν Ιστορία" δύο φορές έστειλα πίσω το 4g , αν χρειασθεί να το στείλω μια φορά ακόμη , θα μπορούσα να το πάρω από τον skroutz

• Θήκη

tora33 - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

ίσως αργήσει το tracking number να περαστεί στα κομπιούτερ τους , λόγω φόρτου εργασίας που είχαν για την γιορτή τους στις 11.11.2014 ,

• 15 ευρώ

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

ο οδηγός είναι για την V5 , πρέπει να αλλαχτεί 1. ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/Επιλ.για Προγραμματιστές/Εντοπισμός σφαλμάτων (αν δεν υπάρχει , ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο/πατάς 7 φορές στο Έκδοση MIUI 2.ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/μπαταρία/χρήση μπαταρίας

• όποιος έχει πρόβλημα , με την μπροστινή κάμερα του note 4g , μπορεί να το στείλει πίσω , είναι hardware , είναι στην εγγύηση , σου στέλνουν άλλο κινητό το δικό μου ταξιδεύει , (ελπίζω να έλθει άλλο καινούργιο )

• Redmi Note 4G LTE Βοήθεια!

Μήνυμα

όμορφα όποιος έχει πρόβλημα , με την μπροστινή κάμερα του note 4g , μπορεί να το στείλει πίσω , είναι hardware , είναι στην εγγύηση , σου στέλνουν άλλο κινητό το δικό μου ταξιδεύει , (ελπίζω να έλθει άλλο καινούργιο )