Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από ergali: “καλησπερα ,αν γνωριζει καποιος ας κανει μια συντομη αναφορα στο τι κανουντα καινουργια εικονιδια 1)Mi Wifi 2)μεταφορα 3)ΜΙ key4)Miband5)authenticator ευχαριστω πολυ” 1)Mi Wifi αν αγοράσεις το Xiaomi Router MINI 2)μεταφορα μεταφορά αρχείων σε κινητά με miui rom (πολύ γρήγορο) 3)ΜΙ key αγοράζεις το εξάρτημα , είναι σαν "καρφάκι" , το τοποθετείς εκεί που μπαίνουν τα ακουστικά , και δουλεύεις λειτουργίες του κινητού 4)Miband αγοράζεις ένα σαν βραχιολάκι , και βλέπεις πόσα χιλιό…
-
Non increasing tone Xiaomi MI 4
tora33 - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από SOGOKOU: “Καλησπέρα στο forum!Εχω μια ερώτηση!Οταν με παίρνουν τηλέφωνο στο κινητό πρώτα βαράει η δόνηση και μετά αρχίζει να παίζει ο ήχος!Εχω το Xiaomi MI 4 με την τελευταία Miui V6 rom!Αυτο το παρατηρησα και στο Xiaomi Redmi Note που εχω επισης σαν δευτερο κινητο!Δοκιμασα εφαρμογες απο το playstore αλλα δεν κανουν τιποτα!Υπαρχει καμια αλλη λυση?Ειναι λιγο ενοχλητικο γιατι οταν περιμενω αναπαντητη απο καποιον αλλον δεν την ακουω ποτε την κληση γιατι πρωτα βαραει η δονηση και μετα μ…
-
Παράθεση από mike_k: “Βγάλετε 4.10.10 για το note, 3G ρε θηρία? Έτσι λέει ο ΟΤΑΣ.... :)” στην πρώτη σελίδα , πρώτο ποστ Παράθεση από MIUI_ART: “Redmi Note WCDMA => (Root με MIUI Patch)” νομίζω όχι , μην κάνεις αναβάθμιση από το ota updater , ίσως να μπει η Αγγλοκινέζικη edit ναι , αυτή βγήκε xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable37-Hellas-GTV-4.10.10 νόμιζα έλεγες για ποιο καινούργια
-
Παράθεση από ChristosLilios: “Έχω αλλάξει και καλώδιο και θύρες usb. Tο ίδιο μήνυμα παίρνω δυστυχώς. Το κινητό έχει μέσα την αγγλοκινέζικη. Εάν περάσω multilanguage 4.10.31 πιστεύεις θα την πάρει? Ευχαριστώ και πάλι.” καμιά σχέση , κατέβασε πάλι το αρχείο της rom , κοίταξε τα mb να είναι σωστά (αν δεν κατέβηκε σωστά το αρχείο , κάποιες φορές ευτυχώς το κινητό δεν δέχεται την επικόλληση ) edit όταν το αρχείο της rom δεν μπορούμε να το κάνουμε επικόλληση στο κινητό , ενώ μπορούμε να μεταφέρουμε άλ…
-
Παράθεση από katsoulis: “Παιδια καλησπερα σας. Παρακαλω πολυ τα φωτα σας. Παρελαβα πριν 4 ημερες το Μi4 απο το xiaomishop.com. Βλεπω οτι η εκδοση της MIUI ειναι η 4.6.20. Οταν τσεκαρω για αναβαθμιση μου λεει ειναι η τελευταια εκδοση. Ισχυει ? Πρεπει να κανω κατι για να λαμβανω ενημερωσεις ? Η εκδοση αυτη ειναι official ? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.” έχεις παλιά rom , στις 20 Ιουνίου αν έχεις Αγγλικά και Κινέζικα είναι η official , αν έχει πολλές γλώσσες η multi η Ελληνική έχει ota updater , …
-
τρία κινητά έχω , με miui rom Είναι ανάλογα με την rom , v5 Η v6 Στην v6 , Πατάς για να κάνεις κλήση (το τηλέφωνο) , πατάς παρατεταμένα το αριστερό κάτω κουμπί αφής του κινητού και είσαι στις ρυθμίσεις Στην v5 , Πατάς για να κάνεις κλήση (το τηλέφωνο) , για να μπεις στις ρυθμίσεις , πατάς μια φορά το μενού (το κουμπί αφής του κινητού κάτω αριστερά) Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου
-
Παράθεση από sakmiss: “Κάνω επανεκκίνηση το τηλ;Για να σβήσω τα δεδομένα πού πάω?” ρυθμίσεις/εφαρμογές/ληφθείσες/βρίσκεις το viber /εκκαθάριση δεδομένων και διαγραφή μνήμης το ίδιο και για το skype για την κάμερα ρυθμίσεις/εφαρμογές/Όλες/βρίσκεις/Κάμερα/εκκαθάριση δεδομένων και διαγραφή μνήμης αν δεν δουλεύουν πάλι σωστά απο το play store , απ εγκατάσταση και εγκατάσταση τα skype και viber
-
Τελωνείο
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@Bodai , το κατάλαβα , αλλά λέω και τον "πόνο" μου @takisfrag , ναι θέλει προσοχή η αγορά από το ιντερνετ συνέχεια στον "πόνο" (βλέπουμε με καχυποψία τα φθηνά προϊόντα) σε αυτά τα μαγαζιά με διάφορους πωλητές , κάποιοι λίγοι , πουλάνε στο π.χ. 1/5 της τιμής τους κάποια προϊόντα , που δεν θα τα στείλουν ποτέ αν τους καταλάβουν γρήγορα , θα πάρεις πίσω τα λεφτά σου γρήγορα , αλλιώς περιμένεις να ξεκαθαριστεί το θέμα , και μετά παίρνεις τα λεφτά σου πίσω αυτό έγινε 2 φορές σε έναν φίλο , πήρε όμως …
-
Redmi note προβλημα με gmail
tora33 - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαίσως η cache έχει και τις παλιές ρυθμίσεις και μπερδεύετε σβήσε τα δεδομένα της εφαρμογής , αν δεν πιάσει απεγκατάσταση και εγκατάσταση από το play store το gmail
-
Παράθεση από kok8: “Δυστυχώς απέτυχα τόσο μέσω εφαρμογής "Αναβάθμιση" όσο και μέσω "ΟΤΑ Updater".” Γιώργο , την αναβάθμιση του ota updater να την μετονόμαζες σε update , .και προσπαθείς με το Αναβάθμιση η με το mi recovery (ελπίζω να μην έχει πρόβλημα το αρχείο της rom ) Παράθεση από fanatic: “Πέρασα την ελληνική 4.11.7 και έχασα το root και το ota updater! Γιατί;” με την Ελληνική είσαι root δεν κάνεις κάτι γιαυτό , κάνεις για τις εφαρμογές που είναι root και χρειάζονται δικαιώματα το εικονίδιο …
-
Παράθεση από kok8: “Επιβεβαιώνω το πρόβλημα, τη ρομ την κατέβασα από το 1ο ποστ και την εγκατέστησα μέσω "recovery" ως "update.zip" μετά από "wipe cache". H αναφορά λάθους είναι η παρακάτω: "Install update.zip failed!" "Error applying update"” μέχρι να απαντήσει κάποιος απ ότι καταλαβαίνω το mi recovery έχετε καλύτερα το φλασάρισμα να γίνει από το updater = Αναβάθμιση (συνονόματε μπορείς να το δοκιμάσεις ?)
-
Τελωνείο
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαείναι όπως τα λες
-
Τελωνείο
tora33 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαμέχρι σήμερα έχω κάνει 6 σελίδες αγορές από το συγκεκριμένο κατάστημα με προπληρωμένη κάρτα , αυτό δεν μ αρέσει (το εξηγώ παρα κάτω) (το μόνο πρόβλημα που είχα είναι ένα κινητό που μου ήλθε σε td και όχι w , άλλο πουλούσε , άλλο έστειλε σε 7 άτομα (αν το έπαιρνα από τα γνωστά μαγαζιά , θα ερχόταν το σωστό) άνοιξα Dispute , , έστειλα το κινητό στον πωλητή , το παρέλαβε και σε 7 μέρες θα πάρω πίσω την αξία του ) έχασα 2,5 μήνες , για λάθη που γίνονται σε αυτά τα μαγαζιά με πολλούς πωλητές , προτιμ…
-
Παράθεση από sakmiss: “Παιδιά μια βοήθεια αν μπορείτε. Έχω ενα πρόβλημα με την κάμερα μάλλον. Όταν ανοίγω το viber μου βγάζει το μήνυμα failed initialize camera.και έτσι δεν μπορω να κάνω βιντεοκλησεις και νομίζω οτι και στο skype μου δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα.Παλιά δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Έχω το hongmi. Αν μπορείτε να με βοηθησετε .Ευχαριστώ!!” επανεκκίνηση σβήσε τα δεδομένα των εφαρμογών skype και viber και κάμερας η απ εγκατάσταση και εγκατάσταση των 2 εφαρμογών απο το play store