Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Τελωνείο

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

κι εγώ έκανα πολλές αγορές από εκεί , αφήνουν στο σπίτι μόνο τα μικρά δέματα όταν είναι σε μικρό φάκελο ο ταχυδρόμος δεν έχει χώρο για μεγαλύτερα δέματα (δικαιολογία του ταχυδρομείου μου) κάποιες φορές ήμουν στο σπίτι , και στο γραμματοκιβώτιο είδα ειδοποίηση θεωρητικά πρέπει να τα κουβαλάνε , στην πράξει δεν το είδα αλλά για να το λένε 2 άτομα , σημαίνει ότι το ταχυδρομείο σας είναι πιο σωστό από το δικό μου αλλάξαμε σελίδα , μ άρεσε το μεταφέρω Παράθεση από MIUI_ART: “Eπείσης το Aliexpress είν…

• Παράθεση από CyNote: “Έκανα την διαδικασία με επιτυχία. (Μέχρι το βήμα 7) Πρέπει να κάνω και τα υπόλοιπα για το TWRP Recovery για το Xiaomi Redmi Note μου; --> Εγκατάσταση της GTV-X.XX ROM με Root + TWRP recovery ” έχεις το εικονίδιο (εφαρμογή) Updater ? μετονόμασε την rom σε Update , βάλτην στο κινητό και στην καρτούλα (το αρχείο της rom , θα φαίνεται σαν Update.zip , OXI Update.zip.zip) προσπάθησε να κάνεις το 7 , θα διαλέξεις την rom από την καρτούλα , αν δεν φλασάρει , την επιλέγεις από το κ…

• Τελωνείο

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Καλησπέρα εγώ παντος έχω πάρει πανω απο 5 κινητά και 4 ταμπλέτες απο AliExpress πάντα με απλό ταχυδρομείο και τίποτα δεν έχει περάσει απο τελωνείο όλα μου παραδόθηκαν στο σπίτι !!!” εννοείς από το ταχυδρομείο τα πήρες το κακό με το AliExpress είναι ότι δεν πληρώνεις μέσω paypal , αλλά με πιστωτική η προπληρωμένη κάρτα

• Παράθεση από dajannis: “τελικά επρεπε να παω μεσο κεντρο ασφαλείας να αφησω το τσεκ ροοτ..και τωρα ολα καλα ειμαι ροοτ. αλλά αυτό κεντρο ασφαλείας γιτί λειτουργεί έτσι? να περιμένεις δηλαδή όσες φορές σου ζητήσει τα δευτερόλεπτα για να ελευθερώσεις ένα πρόγραμμα;” με το που βάζουμε την Ελληνική είμαστε root για να αποφύγω αυτή την διαδικασία , έβαλα το supersu , πήρε δικαιώματα root και όλες οι άλλες root εφαρμογές παίρνουν δικαιώματα από το supersu με ένα , ναι , όταν ρωτήσει (κατεβάζουμε το su…

• Τέλος στο mi recovery Cwm recovery , πολύ καλό Location δουλεύει σωστά, γρήγορα Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από mass22: “Στην version 5 θέλω να φιαξω φακέλους στην επιφάνεια εργασίας και να βάλω μέσα εφαρμογές.. Πως γίνεται αυτό;;” στην v5 και v6: την μια εφαρμογή πάνω στην άλλη, και οι υπόλοιπες στον φάκελο που ήδη δημιουργήθηκε , μάλλον αυτό έκανες

• Άσχημα σπασμένη οθόνη

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από sevsp: “Καλησπέρα παιδιά. Εξαιτίας μιας απίστευτης συγκυρίας έχω βρεθεί με ενα xiaomi mi3 με σπασμένη οθόνη σε πολλά σημεία, του οποίου η touch screen δε δουλεύει καθόλου (συμπεριλαμβανομένων και των κουμπιών αφής κάτω), ενώ το κινητό δείχνει να δουλεύει κανονικά (δέχεται κλήση, μικρόφωνο, ηχεία δουλεύουν κανονικά). Με τον τρόπο που έγινε η ζημιά, είναι θαύμα ότι δε διαλύθηκε το κινητό και απλά έσπασε η οθόνη. Έχοντας δει αυτό είμαι αισιόδοξος ότι μπορώ να τα καταφέρω να αλλάξω οθόν…

• Παράθεση από mparaxir: “βρε παιδια εχει βρει κανεις κανενα app να κοβει τις διαφημισεις οταν παιζεις παιχνιδια,εχει καταντησει πολυ εκνευριστικο.” υπάρχει κάτι στον πλοηγό χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το adfree (η free έκδοση , δεν δουλεύει σωστά νομίζω)

• με το καλό να το παραλάβεις κι εγώ περιμένω μια θήκη , και λέει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 25-09-2014 Τι είναι το IPS : International Postal System: Διεθνές ταχυδρομικό σύστημα, αφορά τη διεθνή συμβατότητα των tracking codes πήρα τα ελτα και μου είπαν σε μια βδομάδα θα είναι εδώ άρα δεν φταίνε τα Ελληνικά Ελτα , τώρα τελευταία , κάνουν πολλές βόλτες μέχρι να φτάσουν στην Ελλάδα (τα κινητά όμως έρχονται γρήγορα)

• Ενημέρωση

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από aposandre: “Μου εμφανίζει μήνυμα στην αναβάθμιση οτι υπάρχει rom 4.11.7 έτοιμη για εγκατάσταση μάλλον αγγλική. Να την εγκαταστησω ή να περιμένω τη δικιά μας??” προτείνω να περιμένεις , όλοι περιμένουμε , όποιος κατα λάθος την έβαλε , γύρισε στην Ελληνική , φυσικά εσύ αποφασίζεις

• Παράθεση από cabo99: “Και εγώ την πατησα σε mi3 . Έβαλα παλι την ελληνική rom. Ερώτηση : Έκανα wipe cache απο cwm πριν βάλω την ελληνική έκδοση αλλά δεν μου δουλεύει μονο η εφαρμογή mail . Μήπως δεν εκανα clean install; θέλει και κάτι άλλο; τις φωτογραφιες τις χάνω αν πατήσω factory reset;” για την εφαρμογή , σβήσε τα δεδομένα της , ξέρεις ? δεν έκανες clean install; , απλά καθάρισες την μνήμη cache με factory reset αν δεν επιλέξεις κάτι άλλο , δεν θα σβηστούν οι φωτογραφίες και εφαρμογές , μόνο…

• Παράθεση από Bodai: “"με το clean που κάνω" μάλλον αναφέρεται σε κάποιο απο τα Clean Master, DU Booster κλπ που κάνουν και καλά clean την μνήμη του τηλεφώνου για να ελευθερώσουν όσο το δυνατόν περισσότερη..” με το Clean Master , mb ελευθερώνει (screenshot) όπως το λέει για ελεύθερη μνήμη μάλλον μιλάει , ίσως σε κάποιο πρόγραμμα που λες , να το δείχνουν σε ποσοστά edit 2o screenshot , , boost 71%

• Παράθεση από Bodai: “Μάλλον εννοεί ελεύθερη μνήμη..” δεν νομίζω , θα έλεγε , π.χ. 800Μ , το 70% , για μπαταρία μοιάζει (πλάκα), εκτός αν μετράμε την ελεύθερη ram με ποσοστό από κάτι άλλο ,

• Επεξήγηση wipe

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Maronbil: “Οπότε πριν απο καθε αναβάθμιση ρομ απο το recovery 1. κάνουμε wipe cache + dalvik. 2.Τα υπόλοιπα wipe είναι μονο για αν παρουσιαστεί προβλημα σε μια εφαρμογή ή στην συσκευή γενικότερα.” 1. ναι 2. ναι , για μια εφαρμογή μόνο wipe cache και wipe dalvik η από τις ρυθμίσεις σβήνουμε τα δεδομένα τις εφαρμογής , αν δεν δουλεύει σωστά η συσκευή μας wipe all data και αν είμαστε π.χ. σε v5 και θέλουμε να βάλουμε v6 κάνουμε wipe all data , (και όλα τα άλλα)

• Επεξήγηση wipe

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Maronbil: “Wipe, wipe data, wipe all data, wipe cache, wipe dalvik... Μήπως είναι εύκολο να μας εξηγήσει κάποιος τα (wipe)? Τι επηρεάζει το καθένα και σε ποια περίπτωση εφαρμόζεται? Πιστεύω ότι θα φανεί χρήσιμο σε πολλούς. Ευχαριστώ.” να συμπληρώσω αυτά είναι απο το mi recovery , η Ελληνική για το mi3w έχει πολύ καλύτερο recovery , έρχεται και για το mi4w wipe cache , wipe dalvik , δεν χάνεις τίποτα , κερδίζεις λίγο χώρο , και φεύγουν σκουπίδια με παλιες ρυθμίσεις που ίσως κάνουν κα…

• για το antutu την μπαταρία την έχεις στο performance για καλύτερα αποτελέσματα , μην δίνεις σιμασία στα αποτελέσματα , έχεις απο τα καλύτερα κινητά (μας έφαγε λίγο το mi4w) τα επί τοις εκατό δεν τα κατάλαβα

• αν στην επιφάνεια εργασίας έχεις το εικονίδιο ( εφαρμογή) , "Updater" = Αναβάθμιση , (στον φάκελο tools= Εργαλεία) , τότε ναι αν δεν έχεις το updater , δοκίμασε ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο/ενημέρωση συστήματος/πατάς το μενού , το αριστερό πλήκτρο αφής του κινητού και το "Επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης" to screenshot είναι απο το note 4g (απλά για την διαδικασία) δεν νομίζω ότι γίνεται , προσπάθησε όμως , είναι εμπειρία αυτά τα έκανες ? επιλέγεις settings(ρυθμίσεις)/security(ασφάλεια & απόρρητ…

• εγώ τα ξέρω έτσι , για κάτι άλλο περιμένεις απάντηση απο κάποιον που έχει το κινητό σου π.χ. από τον Admin Note στα χέρια ενός αρχαριου!

• Παράθεση από CyNote: “Είμαι αρχάριος περί αυτών προς το παρόν, αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να κάνω μια ενημέρωση. Μάλλον την δικιά σας ROM έχω. Το κινητό το πήρα από την εταιρεία καταστημάτων η οποία πήρε την αντιπροσωπία της Xiaomi στην Κύπρο. Στην αρχή μου είχε όλες τις γλώσσες να διαλέξω κλπ. Όπως είδα τώρα που θα κάνω το GTV-4.10.10 θα έχω μόνο δύο γλώσσες, Ελληνικά και Αγγλικά (Δεν με ενοχλεί :P)” από την Κύπρο , από τον Στεφανή το πήρες ? άρα μας παρακολουθούν Στεφανής - Καταστήμ…

• Παράθεση από Tilemaxos42: “/ το εκανα αυτο και κολλησε το τηλ ... αλλα μαλλον εκανα εγω λαθος γιατι πρωτα φλασαρα και μετα ξανα φλασαρα το φιξ ... \ / παντως κολλησε για τα καλα ... \” μπες στο recovery και φλάσαρε την rom μόνο αν δεν ανοίξει , απο recovery , κάνε wipe data/factory reset και φλάσαρε την rom