Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από georger_volos: “Καλησπέρα μπορεί κάποιος με το red rise(mediatek) και την τελευταια ελληνικη ρομ να τρέξει ενα antutu και να μ πει ποσο βγάζει; Μετα απο ενα script που εκανα flash εγώ έβγαλα 18975” αν θέλει κάνε ερώτηση εδώ Antutu score από τα xiaomi

• Handcent Sms

tora33 - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

αυτό έχω , δεν έχω πρόβλημα , οπότε θα το καταφέρεις ρύθμισε πάλι την ήχο , μήπως για κάποιο λόγο πήγε στο αθόρυβο , .........

• Παράθεση από paokara: “Η χρηση που το κανω ειναι να χω ανοιχτο το messenger και να ειμαι στο ιντερνετ με chrome(youtube facebook διαφορα σιτε κλπ). Τοσο επιπονα ειναι ? :P” κάποιες εφαρμογές ρουφάνε μπαταρία γιατί τρέχουν συνέχεια στο παρασκήνιο κάναμε πολλά τεστ , και είδαμε ότι απλά νομίζαμε ότι τελειώνει γρήγορα κάνε αυτό που σου είπα (φυσικά θα δουλεύεις το κινητό σου) , για να είσαι σίγουρος με ανοιχτό το τηλέφωνο , δεν θα κρατήσει μια μέρα , ώρες θα κρατήσει , το ξέρεις

• Παράθεση από FILODIMAS: “Καλημερα! Αντιμετώπισα προβλημα με το πληκτρολογιο καθως εξαφανιστηκε μετα το σβησιμο καποιων κινεζικων εφαρμογων.Κατεβασα το swiftkey και μπορω να κανω τη δουλεια μου. 1ον, πως θα επαναφερω το original πληκτρολογιο? 2ον, χρειαζεται να επαναφερω το original πληκτρολόγιο? 3ον, θα αντιμετωπισω προβλημα αν κανω update? (παρεπιπτόντως, εχω την εκδοση android 4.3 JLS36C. Χρειαζεται να κανω update και γιατι??) Σας ευχαριστω για την προσοχη σας!” 1. Συλλογή εφαρμογών της MIUI R…

• Παράθεση από paokara: “Γεια σας, εχω κ γω θεμα με την μπαταρια. Εχω το redmi note 4g και η μπαταρια του με κραταει ουτε μια μερα αν κανω χρηση δεδομενων αρκετες ωρες. Διαβαζω οτι τα συγκεκριμενα μοντελα εχουν μεγαλη αυτονομια. Τι μπορει να φταιει με το δικο μου?” ανάλογα με την χρήση που το κάνεις , μάλλον το παιδεύεις κι εσύ σαν και μένα πολύ , αίσθηση είναι για την μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας φόρτισε το 100% , τρέξε το π.χ. battery calibration , play.google.com/store/apps/det….batterycalib…

• Παράθεση από dnomikos: “Όταν είσαι εκεί που βλέπεις τις επαφές SIM που θέλεις να κάνεις εισαγωγή από την κάρτα SIM στο τηλέφωνο (Εισαγωγή από κάρτα SIM), πάτησε παρατεταμένα πάνω σε μία επαφή και θα ενεργοποιηθούν οι κατάλληλες επιλογές.” σωστά Παράθεση από annonnaki: “Αν θυμάμαι καλά στο παρελθόν την έκανα από Ρυθμίσεις->Ταπετσαρία και εκεί είχε επιλογή για την οθόνη κλειδώματος. Τώρα στην 5.1.9 δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.” Ρυθμίσεις=>Ταπετσαρία=>Επιλογή ταπετσαρίας=>χαμηλά π.χ. Live , κ.λ.π.=>…

• Παράθεση από teoulas: “ευχαριστώ και πάλι. Παρατήρησα και οτι στο viber δεν δουλεύει η ειδοποίηση νέου μηνύματος. Μήπως είναι πρόσκαιρο; θα το ξανα δω” κέντρο ασφάλειας=> δικαιώματα=>δικαιώματα=>είσαι στις εφαρμογές=>viber =>προβολή αναδυόμενου παραθύρου( θα επιτρέπει τα pop up )=>το επιλέγεις

• Νεοπας Redmi Note 4g LTE

tora33 - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

airdroid απο τις καλύτερες εφαρμογές ( @villasg , ναι , δώσε δικαιώματα)

• ota updater θα ελέγχουμε για αναβαθμίσεις από την εφαρμογή ota updater=>ΡΟΜ=>Διαθέσιμες ενημερώσεις και μετά Εργαλεία=>Αναβάθμιση=>πατάμε επάνω δεξιά τις τρις τελείες(η το αριστερό κουμπί αφής στην v5)=>Επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης=>επιλέγεις την rom στην διαδρομή , OTA-Updater=>download=>Rom=>την επιλέγουμε φλασάρει , επανεκκίνηση

• Παράθεση από mankap: “------->> βρήκες τους κουβαρντάδες !το Μi3 να ρίξουνε κανά 50εύρω άσε που μέχρι τότε η ισοτιμία ευρώ δολαρίου θα είναι 1/1 ετοιμάσου για κανά MiNotoδάνειο !!” ελπίζω να πέσει η τιμή του , όσο για το Ευρώ , απο το κακό στο χειρότερο πάει , αλλά ευτυχώς περιμένουμε ανάπτυξη

• Παράθεση από kok8: “Στην τελευταία GTV-5.1.16 παρατήρησα ότι η εφαρμογή "Καθαρισμός" του "Κέντρου Ασφαλείας" κρασάρει, θα παρακαλούσα για επιβεβαίωση, εννοείται πως καθάρισα τα δεδομένα της εφαρμογής:” νομίζω ότι είναι τυχαίο Γιώργο , δουλεύει σωστά , αλλά βγάζει το μήνυμα , αν μετά γίνει δεύτερη φορά ο καθαρισμός, όλα θα είναι άδεια αν γίνει καθαρισμός δεδομένων του Κέντρου Ασφάλειας , δουλεύει τέλεια , δοκιμασμένο όμως στο note 4g στο mi3w : την πρώτη φορά έβγαλε το μήνυμα , την έτρεξα μερικές…

• Παράθεση από spideman3: “Επιτελούς από τις 17.50 τώρα τελείωσα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ.” μια χαρά είναι οι roms , σε mi3w και note 4g τρέχουν σαν νεράκι...............

• Πρόβλημα με (fake) xiaomi mi2

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mankap: “εννοείτε εκτός αν αυτά που θα μου πει μοιάζουν με 万岁! MIUI论坛希腊” rofl rofl θα τα αποκρυπτογραφήσουμε

• Instagram

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από aggelikitsa: “οχι.. για να πω την αληθεια δεν ξερω καν τι ειναι αυτο που μ λες και πως να το κανω!!” κατεβάζεις την Ελληνική Rom στο κομπιούτερ σου, απο xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-4G-LTE-GTV-5-1-16/#files η απο εδώ [GTV-5.1.16] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! κάθε Παρασκευή έχουμε νέα rom την πετάς χύμα όπως κατέβηκε , στο κινητό σου (όχι στην καρτούλα) κάνεις εγκατάσταση απο το Αναβάθμιση = Updater Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - …

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mankap: “Καλησπέρα Γιώργο ,τις έχω κατεβάσει!!! , απλά τις έκοψα και τις ξανανέβασα για να υπάρχουν....δεν ξέρεις μπορεί κάποιος να τις χρειαστεί” Ο.Κ. Μάνο , και ότι μάθεις από τον μάστορα το μεταφέρεις εδώ

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

κάνε δεξί κλικ στις εικόνες του @wankel13 , αποθήκευση εικόνας ως... και κατέβασέ τες στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σου

• Απορία σχετικα με το recovery

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από vaggelis xania: “Adm κάπου πήρε το μάτι μου ενα coca cola theme!!!Δε μπορω να το βρω παλι!!!τι μπορείς να κανεις γι αυτό????” εννοείς ότι ο Admin , κάτι είπε για ένα θέμα (theme) που έχει σχέση με coca cola (τον παρακολουθώ , αλλά αυτό μου ξέφυγε .... σε λίγο θα κοιτάξω)

• πάρα πολύ καλή

• Παράθεση από maddoctor: “Την κατεβάζω για να την περάσω στις συζύγου....ελπίζω να μην είμαι το ίδιο γκαντέμης! Όλα μια χαρά πήγανε. Ωραίο το ρομποτάκι που βγάζει στην αρχή” αν το έχει "καθαρό" , όλα θα πάνε καλά αν τόπιασες στα χέρια σου , και συ σαν και μένα , και έβαλες ότι εφαρμογή κινείται θα σε γελάσω οι εφαρμογές έστω και απο playstore , το ξέρουμε , δεν είναι όλες άγιες

• Παράθεση από koulouras: “ 1. Επιτέλους διορθώθηκε το θέμα που υπήρχε με τα 4ψηφια κλπ νούμερα , καθώς κ με την επιλογή ήχου κλήσης και ξυπνητηριού. Ευχαριστούμε τους develops. 2.Ένα θέμα που υπήρχε στην προηγούμενη ρομ (σύμφωνα με το κινητό μου πάντα) κ υπάρχει κ σ αυτή, δεν είναι εφικτή η εισαγωγή των επαφών από κάρτα σιμ στο τηλέφωνο.” 1. συμφωνούμε 2. Έβαλα μια επαφή στην κάρτα sim Επαφές=>πατάμε παρατεταμένα το αριστερό κάτω κουμπί αφής=>εισαγωγή/εξαγωγή επαφών=>εισαγωγή από κάρτα sim=>επιλέ…