Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• άρα σου έβαλαν την δικιά μας , η τελευταία είναι η GTV-4.10.10 xiaomi-miui.gr/community/wsif/…GTV-4-10-10-Rooted/#files μιας και έχεις ήδη την Ελληνική , τις αναβαθμίσεις θα τις κάνεις μέσω OTA Updater η κατεβάζεις όλη την rom και την φλασάρεις , (έχει διαδικασία)

• Παράθεση από CyNote: “Καλημέρα παιδιά, πήρα το Xiaomi Redmi Note πριν δύο μέρες... Οι απορίες μου είναι, από πού πρέπει να κάνω τις ενημερώσεις; Από το OTA Updater ή απο το Update; Είμαι rooted εργοστασιακά ή άμα κάνω το OTA Update (Hellas) θα είμαι rooted; Οι OTA ενημερώσεις είναι unofficial και απο το update είναι official απο την Xiaomi; *** Μου εμφάνισε OTA Update (Hellas) ***” καλημέρα , πολύ καλή αγορά αν η rom είναι του καταστήματος που πήρες , δεν κάνουν update νομίζω , είναι multi δικιά…

• σε recovery , κάνε πάλι τα ίδια και αμέσως να φλασάρεις την rom πάλι η εργοστασιακές ρυθμίσεις , με σβήσιμο των εφαρμογών (όπα αυτό το έλυσες) με το wifi δεν έχω πρόβλημα , κάνε επανεκκίνηση το ρούτερ του σπιτιού σου , η δοκίμασέ το με άλλο ρούτερ (π.χ. σε καφετέρια)

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παρακαλώ Stay on Topic, και μην κάνετε quote στα quote ωωωωω quote, γιατί κάνετε κάτι μακρόσυρτες αναρτήσεις που δε διαβάζονται....” +1 μαυρίζουμε με το ποντίκι την πρόταση που θέλουμε να απαντήσουμε , πατάμε "επιλογή παράθεσης" και μετά κάτω δεξιά το "Απάντηση" όλοι το ξέρουμε , ας το κάνουμε , για να καταλαβαίνουμε σε ποιον και σε τι απαντάμε Αν θέλουμε να μπούμε στο ποστ μας , κάτω δεξιά πατάμε το Επεξεργασία (τα ξέρουμε , αλλά βαριόμαστε ) δηλαδή αυτό που έκανα σ αυτό…

• πατάς το "οθόνη" , δες το screenshot σου , 4 ώρες ?

• Παράθεση από dzav: “Και μία με τη μπαταρία η οποία δε λέει να "πεθάνει".” έτσι είναι , ξέχασες να μας πεις πόσες ώρες ήταν ανοιχτή η οθόνη

• πολύ καλή , τα έγραψα εδώ , [GTV-4.10.31] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! (προσοχή στις οδηγίες για να μην υπάρχουν προβλήματα )

• off topic έβαλα τη μαμά stable v 6 , είχα προβλήματα , τα διόρθωσα , είδα πως είναι , δεν μ άρεσε σαν την Ελληνική καμιά έβαλα τώρα την Ελληνική H Πρώτη STABLE V6 Rom για τα Mi-3W & Mi-4 είναι γεγονός root O.K. , η μαμά ως γνωστό , δεν έχει play store κ.λ.π. ( Google Apps ) Ο.Κ. , η μαμά δεν έχει (τα εγκατέστησα μεν , τέλος πάντων δε) Swiftkey Ο.Κ. (αν και χρησιμοποιώ άλλο ) , στην μαμά το εγκατέστησα και ως γνωστό τα Ελληνικά είναι για τα πανηγύρια (γράφεις και αφήνει κενά) CWM Recovery Ο.Κ. , …

• Παράθεση από Pallaros: “Μα άμα κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις σβήνονται όλα και οι εφαρμογές” χωρίς να τσεκάρεις την επιλογή erase apps , όχι , τα δεδομένα ναι απλά βγαίνουν από τους φακέλους αν τις είχες , θα δεις χύμα τις εφαρμογές σου (πάντα , από τις ρυθμίσεις κάνω backup τις εφαρμογές μου και από το titanium backup καλύτερα)

• για το τηλέφωνο - επαφές , μόνο με εργοστασιακές ρυθμίσεις διορθώνεται (χωρίς να σβήσουμε τις εφαρμογές)

• mi wifi setup 2.3.759

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

ήλθε σήμερα στα Αγγλικά [MIUI BETA TEAM] Mi Portable Wifi PC Client English patched Setup - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum το εγκατέστησα , το τοποθέτησα στον υπολογιστή μου, πάτησα πάνω δεξιά settings αν θέλουμε αλλάζουμε το password το βρήκα στο κινητό μου (στο wifi) , έβαλα το password και συνδέθηκε το κινητό με το mi wifi youtube.com/watch?v=pEOiTd1E-KM&feature=player_detailpage youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FB8AYtZ-vDc edit έχουμε και την εφαρμογή στο κινητό , την…

• Παράθεση από Tassos: “Ευχαριστώ για τις λεπτομερείς και κατατοπιστικές απαντήσεις σας. ( Να σας πω την αλήθεια τέτοια λειτουργία δεν την γνώριζα. ) Πως - που θα βρω τις ρυθμίσεις για αυτή τι λειτουργία ;” τις ρυθμίσεις τις έχεις σωστά π.χ. άνοιξε το widgets του "καιρός" , χωρίς gps , μόνο Internet η wifi θα βρει την τοποθεσία σου , αν πας σε άλλη τοποθεσία , θα εμφανίσει εκείνη την τοποθεσία , Παράθεση από aleksgiab: “Φορματ ήθελα να πω... Εάν μπω σε recovery και κάνω από εκεί;;;” αργότερα θα το…

• Παράθεση από dajannis: “ΔΕΝ υπάρχει κάτι να διαλέξω ανάμεσα στο τηλέφωνο η web απο ποιο μικρόφωνο (app)δίνεις την εντολή” θέλω να πάρω σε μια επαφή τηλέφωνο , "σπίτι" , λέω σπίτι , πατώντας πάνω δεξιά το μικρόφωνο μπαίνει στο ίντερνετ και ψάχνει σπίτια πατάω κάτω δεξιά το τηλέφωνο , και έχω τις επαφές "σπίτι" (δεν δουλεύει σωστά η εφαρμογή στα Ελληνικά , οι επαφές πρέπει να είναι ίσως με μικρά γράμματα , όχι κεφαλαία , δεν την χρησιμοποιώ ακόμη την εφαρμογή , στην επόμενη αναβάθμιση )

• Παράθεση από sakmiss: “Πως σβηνω τα δεδομένα?απ εγκατάσταση εκανα καί εγκατάσταση.παλιά δούλευε κανονικά. Μήπως φταίει η Gtv 4.10.17 πού έβαλα πριν 20 μέρες?” ρυθμίσεις/εφαρμογές/ληφθείσες/skype/καθαρισμός δεδομένων Παράθεση από gialaftis: “Μπορεί κάποιος να μου δώσει τον οδηγό για factory reset με cwm sto mi3?????Ευχαριστώ!” Να αγοράσω το Mi3 ; (για γενικές ερωτήσεις , που δεν αφορούν την rom xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/31-XIAOMI-MIUI/ )

• Παράθεση από sakmiss: “Παιδιά μια βοήθεια αν μπορείτε. κάνω κλήση στο ,skype οταν μου απαντανε κλίνει αμέσως η εφαρμογή.Μήπως μπορείτε να με βοηθησετε?” σβήσε τα δεδομένα της εφαρμογής , αν δεν διορθωθεί απ εγκατάσταση απο το play store την εφαρμογή και εγκατάσταση πάλι δεν ξεχνάμε με μια απλή επανεκκίνηση ότι λύνονται προβλήματα (παίρνει τις νέες ρυθμίσεις) να σου κάνουν πρώτα μια κλίση , για να πάρει περίπου δικαιώματα η εφαρμογή

• Παράθεση από aleksgiab: “Φορματ ήθελα να πω... Εάν μπω σε recovery και κάνω από εκεί;;;” αν έχεις το mi recovery πατάς Volume (+) & Power ταυτόχρονα με κλειστό το κινητό διαλέγεις English , επιλέγεις : wipe & reset , / wipe user data (αργεί αρκετά) , (μετά από επανεκκίνηση θα υπάρχει η τελευταία rom ) back to Mainmenou αν κάνεις και wipe all data , θα χαθεί και η rom , πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις rom ,πριν το reboot (αν κάνεις wipe all data , πριν απ όλα να μεταφέρεις τους φακέλου σου στον υπολο…

• Aptoide

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Φίλε tora33 αξίζει ο κόπος με το aptoide?? Ρίσκο vs Ωφέλεια??” είναι μεγάλο ρίσκο , δεν ξέρεις τι σου δίνει ο κάθε χρήστης που ανεβάζει εφαρμογές μόνο μεμονωμένα .apk δοκιμασμένα (φυσικά για να δοκιμάσει κάποιος τη εφαρμογή , και να την αγοράσει , κατάλαβες)

• Δεν ανοίγει η κάμερα

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από pasxalis: “Μετά απο την τελευταία αναβάθμιση δεν ανοίγει η κάμερα. Μια βοήθεια; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” δοκίμασε επανεκκίνηση , και να έκανες κάνε πάλι μετά ρυθμίσεις/εφαρμογές/κάμερα/καθαρισμός δεδομένων η στο recovery , wipe cache και advanced /wipe dalvik (να φύγουν τα παλιά σκουπίδια , )

• Παράθεση από Deus164: “έχει κάποιος άλλος FC στην εφαρμογή των SMS η έτυχε - πιθανόν να μην έχει κάτσει η rom σωστά?” επανεκκίνηση μετά καθαρισμό δεδομένων η πέρασε πάλι την rom με εργοστασιακές ρυθμίσεις, η στο recovery , wipe cache και advanced /wipe dalvik (να φύγουν τα παλιά σκουπίδια , ) η το καλύτερο βάλε την handcent sms και τα Ελληνικά , πάντα δουλεύει καλά , όρισέ την και ως προεπιλεγμένη , (160 χαρακτήρες)

• Aptoide

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από martzicadespell: “Προσπαθώ να κατεβάσω το aptoide αλλά το xiaomi 1s δεν το δεχεται καθως λεει οτι περιεχει ιο.. Υποτίθεται ότι δεν έχει. Τι παίζει;” γενικά κάποτε είχαμε το Applanet (οι παλιοί το θυμούνται) , και το blackmart έδινε τη δυνατότητα να δοκιμάζεται τις επί πληρωμή εφαρμογές του Android στη συσκευή σας, χωρίς χρονικούς περιορισμούς. δηλαδή σπασμένες εφαρμογές Aptoide , (το ίδιο) αυτή η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα να κατεβάζουμε πλήρης εφαρμογές δωρεάν, αλλά κανείς δεν ελ…