Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
πριν 5 λεπτά έβαλα την νέα Ελληνική στα mi3w , και note 4g προς το παρών , ΟΛΑ πηγαίνουν μια χαρά όποιος έχει πρόβλημα δεν είναι της rom , άρα είμαστε offtopic , δεν ανοίγουμε ένα θέμα με τίτλο τα offtopic .............. και να λέμε εκεί τον πόνο μας !!!!!! μια φορά τον Μήνα , ας κάνουμε κι αυτό (η όταν έχουμε πολλά προβλήματα που δεν λύνονται με επανεκκίνηση , διαγραφή δεδομένων κ.λ.π.) Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.
-
Πρόβλημα με πορτάκι κάρτας sim
tora33 - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από aggelostrom: “Να ρωτήσω κάτι,φίλος πήρε το Mi4 και μου είπε ότι του λείπει το πορτάκι της κάρτας sim, μπορεί να κάνει κάτι για αυτό;” Standard SIM Card Slot Tray Holder MICRO SIM Card Slot Tray Holder αν μπλοκάρει η SIM slot (και Πρόληψη) - αλλαγή οθόνης στο mi3w (στο τρίτο #post )
-
mi4
tora33 - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαmi4
-
Παράθεση από soulfreem: “Παιδια πηγα να περασω την ρομ στο 3g redmi note και παιρνω error assert failed getprop....status7 και δεν την περανει τι γινεται;” περίεργο , έτσι κάνουμε εγκατάσταση την miui στο zopo zopo zp980/c2 , πως κάνουμε εγκατάσταση την miui rom Fix Custom ROM Installation Status 7 error, assert failed CWM Error To remove status 7 error | Android Development and Hacking | XDA Forums
-
Gps με Ελληνικα
tora33 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από JeLaKos: “Ναι playstore φυσικα σιγα μην τους δωσω και λεφτα :P” Δουλεύει με ίντερνετ ή με gps?” με gps
-
Παράθεση από maddoctor: “Αυτά τα έχω ήδη δει. Στο πρώτο δεν το αναγνωρίζει και στο δεύτερο λέει ότι είναι οκ. Το κινητό πάντως θα το πάρει η σύζυγος τελικά αντικαθιστόντας το Κ900 που έχει....” μια χαρά είναι έκανα φορματ το fake lenovo μου , δεν άνοιγε με τίποτα έβαλα την πολύ καλή 4.4.3 rom που κυκλοφορεί γιαυτό το κινητό με fast Boot κάνω εγκατάσταση τις δύο εφαρμογές από το play store , cpu-z και antutu , και έχω πάλι τις ίδις πειραγμένες εκδόσεις , δεν γίνεται αναβάθμιση των 2 εφαρμογών άρα…
-
τρέχεις την εφαρμογή στο κινητό , του λες να ψάξει την κάμερα την βρίσκει , κάνεις ρυθμίσεις που έχουν να κάνουν με το δίκτυο (ασύρματο ρουτερ) σου δίνει η κάμερα το DDNS της για να συνδέεσαι εκτός wifi σπιτιού ,? βλέπεις στο κινητό την κάμερα με wifi με δεδομένα ? σε π.χ. καφετέρια , αλλάζεις κάτι η συνδέεται κανονικά ? απλά βλέπεις τον χώρο , η κάμερα γυρίζει η είναι σταθερή ? σταθερή την βλέπω γράψε εμπειρίες...
-
Θέματα στο mi4
tora33 - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Emplokeas: “Εμένα γιατί μου είναι κινέζικα....;;” έβαλες το fix ? [GTV-5.1.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
-
Παράθεση από greco99: “Ωραία, και εγω μολις παρέλαβα .. και τωρα ? δεν εχω καταφερει να βρω οδηγίες . τιποτα ! καμμιά βοήθεια κάποιος ?” δεν την έχω (την επόμενη που θα γυρίζει δεξιά αριστερά πάνω κάτω) την συνδέεις με το ethernet καλώδιο στον υπολογιστή , βάζεις και το ρεύμα βάζεις το cd , και κάνεις εγκατάσταση ...... βγαίνει ένα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας , ... κάνεις ρυθμίσεις στο κομπιούτερ ... τέλος πάντων , αυτά είναι απο ip cam που έχω , αλλά σίγουρα είναι ίδια φιλοσοφία ο @Thraci…
-
mi4
tora33 - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαο Admin έχει την εφαρμογή .... εγκατέστησε πάλι την rom (μετά απο εργοστασιακές ρυθμίσεις , έπρεπε να την περάσεις πάλι) η κάνε αυτό Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει. εύκολο είναι (για εμπειρία)
-
mi4
tora33 - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Kallikratiss: “που θα την βρω την εφαρμογη αυτη??” στην επιφάνεια εργασίας του κινητού . (σε κάποια οθόνη , δεξιά) OTA Updater , (εικονίδιο - εφαρμογή)
-
και πολύ το άργησαν , αδικημένο το Note 3G ελπίζω η "αποζημίωση" να είναι μεγάλη και να δούμε rom εφάμιλλη των mi3, 4
-
mi4
tora33 - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Kallikratiss: “σασ ευχαριστω ολους!!τωρα για να καταλαβω βρε παιδια περιμενω την επομενη αναβαθμηση σωστα?που θα βγει εδω παλι!!δν κανει update apo το update to δικο του!?” όποιος έχει την Ελληνική μην ξεχνάμε ότι update κάνουμε μόνο από την εφαρμογή ota updater , και όχι από το updater=Αναβάθμιση , για να αποφύγουμε το αυτόματο update , κάνουμε : Πηγαίνουμε Εργαλεία => Updater => πατάμε πάνω δεξιά τις τρις τελείες (είμαστε στο menu ) =>Ρυθμίσεις ενημέρωσης και κλείνουμε τον διακόπτ…
-
mi4
tora33 - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμααπο την εφαρμογή ota updater
-
Παράθεση από ronin13: “Πολυ καλη διαχειριση μνημης απο την 5.1.9, αλλα παρατηρω περισσοτερες φορες να μην ανταποκρινονται οι εφαρμογες και να χρειαζεται να τις κλεισω ή να κανω restart (πχ για την καμερα. Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος?” εγώ δεν είχα σχεδόν ποτέ αυτήν την "χαρά" γιατί τις περισσότερες roms τις περνάω με full wipes η εργοστασιακές ρυθμίσεις κάνε το γνωστό : εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής επανεκκίνηση Παράθεση από MIUI_ART: “Για όσους έχουν προβλήματα με τα Ringtones και τα…