Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Gps με Ελληνικα

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Το αγόρασες και πόσο? ή σπασμένο?” γρήγορα το εγκατέστησε , άρα μάλλον , play store

• mi4

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

ίσως δεν είδες όλη την απάντηση γιατί συμπλήρωσα δεν χρειάζεται να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις , κάνε αυτό που σου είπα και θα τρέχει νεράκι , θα καθαριστούν τα παλιά Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.

• mi4

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Kallikratiss: “ναι ωραια αλλα για το οτι δν μ βγαζει πτληκτρολογιο πουθενα??δν μπορω να γραψω τπτ!!δν μ βγαζει πληκτρολογιο ουτε στον browser ουτε στα μυνηματα για να στειλω μυνηματα!” ρυθμίσεις=>Πρόσθετες ρυθμίσεις , τις δεύτερες=>Γλώσσα και εισαγωγή=>επιλέγεις κάνε εργοστασιακές ρυθμίσεις το καλύτερο είναι αυτό τώρα έχεις το σωστό recovery (είχες το φτωχό mi recovery) κάνε αυτό by Admin Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.

• mi4

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

να συμπληρώσω φταίει η rom που προϋπήρχε δεν σου είπαμε πριν να κάνεις wipes η εργοστασιακές ρυθμίσεις , γιατί φορούσες περίεργη rom των καταστημάτων κάνε εργοστασιακές ρυθμίσεις (τσέκαρε και τις επιλογές) και πέρασε πάλι την rom η απο σε recovery τα wipes

• Gps με Ελληνικα

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από JeLaKos: “Ευχαριστω παιδια κατεβασα το sygic.” θα χαρείς πλοήγηση , είναι το πιο ευχάριστο ,

• mi4

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

κατεβάζεις την rom , την τοποθετείς χύμα στο κινητό σου , ΟΧΙ στην καρτούλα την φλασάρεις απο το Updater , βρίσκεται στα tools Updater=>βρίσκεις την εφαρμογή=> , φλασάρεις=>επανεκκίνηση κάνε αυτά για να φύγεις απο την φτωχιά , κ.λ.π. rom που έχεις και θα σου πούμε τι θα κάνεις μετά

• Gps με Ελληνικα

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από JeLaKos: “Παιδια ξερετε κανενα καλο gps με ελληνικες φωνες?” όλα sygic (όμορφα γραφικά) igo (όμορφα γραφικά απο τους χρήστες , παραμετροποιήσιμο) navigon , (φτωχά γραφικά , πάρα πολύ καλός ο χάρτης) οι χάρτες τώρα πια είναι όλοι καλοί κ.λ.π.

• mi4

tora33 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Kallikratiss: “ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ XIAOMI MI4!ΕΠΕΙΔΗ ΔΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ANDROID ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ VERSION ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ LINK??ΝΑ ΛΕΕΙ ΒΗΜ ΒΗΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!” κατεβάζεις την rom xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-MI-4-GTV-5-1-9/#files και την φλασάρεις Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)

• Παράθεση από mankap: “We do not recognize the IMEI number you entered. Please try again or contact Customer Care at 1-877-453-1304. το πρώτο έφυγε !!...πήρα & στην εξυπηρέτηση πελατών 1-877-453-1304. & μου επιβέβαίωσαν ότι ο Γιώργης τα φτιάχνει ΟΛΑ” το δικό σου δεν το θέλω , την γλύτωσες γιατί το imei δεν είναι στην data τους και δεν θα μπει ποτέ θέλω αυτά που θα πει ότι είναι κλεμμένα , η ότι ανήκει σε διαφορετικό κινητό (κάποιο κινητό ΄΄ελεγε ότι είναι nokia symbian)

• Παράθεση από Nikos_her: “Κανείς κάποια ιδέα?” δεν εμπιστευόμαστε το cpu-z και το antutu τα παρακάτω είναι απο εμπειρία ενός fake lenovo που πήρα το cpu-z και το antutu , έβγαζαν ψεύτικα αποτελέσματα , ίδια με αυτά που έλεγε ο πωλητής στην σελίδα του έκανα από το play store αναβάθμιση , νόμιζες ότι την έκανε , αλλά είχα πάλι τις ίδιες εκδόσεις με το titaniun backup τις απ εγκατέστησα , τις εγκατέστησα πάλι από το play store , αλλά ήταν οι ίδιες "ψεύτικες" εκδόσεις το cpu-z=>ABOUT=>Online Validati…

• Νεοπας Redmi Note 4g LTE

tora33 - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

απ ότι λες , μάλλον όχι ,

Μήνυμα

στην v6 μόλις το πατήσεις , πριν απο αυτά που αναφέρεις , υπάρχει μήνυμα (screenshot) μετά είναι αυτά που γράφεις και το ρυθμίσεις ενημέρωσης , να μην είναι επιλεγμένο το αυτόματη ενημέρωση

• xaxa βάλτε όλοι τα IMEI σας εδώ , και αν δεν είναι γνήσια , μου τα στέλνεται για να τα κάνω γνήσια , (προτιμώ τα mi4w) Check if Your Phone is Eligible for the T-Mobile 4G Network | IMEI Status Check ESN / IMEI / MEID Check (Free) > Swappa

Μήνυμα

πατάς το αριστερό κουμπί αφής του κινητού αν έχεις την v5

• Πρόβλημα με εικονίδια

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Voliminal: “Γεια σας παιδιά, μου δημιουργήθηκε το εξής, είχα κάποιους φακέλους και κάποιες εφαρμογές που εγκατέστησα. Από κάποια στιγμή και μετά δεν βρίσκονται πλέον στις οθόνες μου. Οι εφαρμογές όμως υπάρχουν μέσα, μπορώ να τις δω για παράδειγμα στο AppMgr III και να τις τρέξω απο εκεί. Αλλά όχι σαν συντόμευση στην αρχική. Επίσης, είμαι με την V5 ακόμη, τι έχει γίνει με την 6?Αξίζει? Πως προτείνετε να κάνω τη νέα εγκατάσταση (αν αξίζει) μέσω updater ή reflash?” μπορείς να εγκαταστή…

Μήνυμα

Παράθεση από villasg: “Κατεβαζει και μια ενημερωση τωρα . Αυτη πως θα την κανω ενσωματωση ?” όποιος έχει την Ελληνική μην ξεχνάμε ότι update κάνουμε μόνο από την εφαρμογή ota updater , και όχι από το updater=Αναβάθμιση , για να αποφύγουμε το αυτόματο update , κάνουμε : Πηγαίνουμε Εργαλεία => Updater => πατάμε πάνω δεξιά τις τρις τελείες (είμαστε στο menu ) =>Ρυθμίσεις ενημέρωσης και κλείνουμε τον διακόπτη της αυτόματης ενημέρωσης.. , οπότε ο updater δεν θα μας ενημερώνει για update , εάν θέλουμε…

• Παράθεση από yliko: “συγχαρητήρια μπράβο!!!” να είσαι καλά Παράθεση από maddoctor: “Πάντα άξιος σε ότι και αν κάνεις, εδώ ή στην προσωπική σου ζωή!” Πάντα επιτυχίες σε όλους σου τους τομείς και αγώνες σου υγεία σόλο τον κόσμο και τα Νοσοκομεία να έχουν λιγότερη δουλειά

• έκανες καθαρισμό του play store απο τις ρυθμίσεις απεγκατάσταση και εγκατάσταση της εφαρμογής το καλύτερο , βρες μια custom καλή rom και για miui όταν βγει ειδικά για το κινητό σου

• Πρόβλημα με (fake) xiaomi mi2

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mankap: “τι εννοείς ? δε κατάλαβα ..εγώ κατέβασα αυτήν : xiaomi-miui-hellas-4.1.1_aries_GTV-4.12.5.zip” και θα την βάλεις στο fake ? το κινητό σου δεν έχει σχέση με την miui (τροποποιημένη miui rom , αν κάποιον την έφτιαξε ναι) ούτε το δικό μου fake lenovo παίρνει rom της lenovo , βρήκα μια custom rom 4.4.3 , τρέλα , αλλά miui προς το παρών όχι

• Προβλημα μπαταριας

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από JeLaKos: “Μαλιστα ευχαριστω παιδια θα το φορτηζω απο την πριζα απο εδω και στο εξεις...Παντος το ξαναφλασαρα θα κατεβασω τωρα και το battery calibration.Antivirus χρειαζεται να κατεβασω η αυτο που εχει απο μονο του ειναι οκ?” δεν χρειάζεται , το δικό του είναι πλήρες , πολύ καλό