Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Πρόβλημα με (fake) xiaomi mi2

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μάνο για το play store , κατέβασε το σωστά Android & Gmail Συγχρονισμος Επαφων. βρες την rom για το κινητό σου και με fast boot θα την περάσεις , ίσως κάποιος να έβγαλε κάποια πρόσφατη

• βάλε το Google Play Services σωστά από το mi market youtube.com/watch?v=KlBhTKTZ-Cs&feature=player_detailpage

• mi3w

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από nikpro13: “παιδια καλησπερα.μου βγαζει ενα μηνυμα συχνα,κατι με το network οτι δεν ειναι διαθεσιμο κ.λ.π.εχω κανει καποια λαθος επιλογη?” αν προσπαθείς π.χ. να την κατεβάσεις με 3g κάνεις : στον φάκελο Εργαλεία τρέχεις το Λήψεις , πάνω δεξιά πατάς το γρανάζι (V5 rom) , χρήση δεδομένων , Απεριόριστα τις τρις τελείες (στην V6 rom) , ρυθμίσεις ,χρήση δεδομένων , Απεριόριστα

• Προβλημα μπαταριας

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

βάλτο στην πρίζα , από τον υπολογιστή φορτίζει αργά , και από το αυτοκίνητο πιο γρήγορα εγκατέστησε αν θέλεις π.χ. αυτό play.google.com/store/apps/det….batterycalibration&hl=el να πάρει δικαιώματα root , και όταν θα είναι φορτισμένο 100% , τρέξε την εφαρμογή battery calibration και κοίταξε πως πάει η μπαταρία ,

• Απορία σχετικα με το recovery

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από vaggelis xania: “Καλημέρα στην παρέα. Ρε παιδιά μου ήρθε ενημέρωση για σχόλια αναβάθμισης. Στο πρωτο σχόλιο που ηταν ελληνικά πατησα θαυμάσια. Στα επομενα που ηταν κινέζικα πατησα στην τύχη. Κ μετα υποβολή. Χαχα. Καλά το καμα η έκαμα πατάτα?!” θα παίρνουν διάφορες απαντήσεις , ας το έβαζαν στα Αγγλικά

• Νεοπας Redmi Note 4g LTE

tora33 - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Παράθεση από NikosChandolias: “Καλορίζικο και καλοδούλευτο το κινητό!! Εγώ πάντως το έχω εγκατεστημένο κανονικά το SuperSU, χωρίς κανένα πρόβλημα. Πήρε πρώτα αυτό δικαιώματα root και τώρα μέσω αυτού δίνω όπου θέλω, βαριέμαι την όλη διαδικασία με το security..” σωστά

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Ήρθε...Ήρθε...Ήρθε !!!! ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑΣ 17 (ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ) - ΕΛΤΑ 12-01-2015 10:45 ΑΘΗΝΑΣ 17 (ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ) - ΕΛΤΑ Αύριο θα έχω στα χέρια μου το Xiaomi Redmi Note 4G. Άντε να του περάσω rom και ιστορίες!” oooooooooooo , τηλεφωνάρα , να την χαρείς δούλεψε το λίγες μέρες και πες μας σε καθημερινή χρήση πως είναι συγκριτικά με το mi3 και 4g/lte να σου πω , προτιμώ να κρατάω το 4g/lte από το mi3 , λόγω μεγέθους , και τα δύο την ίδια καλή δουλειά κάνουν αν τα ζορίσω και τα δύο θ…

• redmi note

tora33 - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

η ακουμπάς την οθόνη με τα δύο δάχτυλα και τα φέρνεις κοντά

• redmi note

tora33 - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Παράθεση από kalamaris: “Παιδια ερωτηση! Εδω και 2 μερες μου εψει εξαφανιστει το ρολοι απο την επιφανεια εργασιας!! Εκανα restart,περασα και την τελευταια rom αλλα τιποτα!! Ξερετε πως φτιαχνει?” πατάς παρατεταμένα το αριστερό κουμπί αφής του κινητού=>Widgets=>ρολόι=>επιλέγεις

• πρόβλημα με candy crush

tora33 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από kaliakman: “Έβαλα την miui σε κινητό φίλου και δεν ανοίγει το Candy Crush.. Γράφει loading αλλά μετά κλείνει.. Τι φταίει?? Δοκίμασα Clear Data + Cache” ασυμβατότητα απεγκατάσταση και εγκατάσταση της εφαρμογής (πάντα επανεκκίνηση όταν έχουμε προβλήματα)

• Μεγαλώνει μέρα με την μέρα η Κοινότητά μας χάρη σε όσους κάνουν εγγραφή , γιατί οι επισκέπτες είναι πάρα μα πάρα πολλοί

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από vaggelis xania: “Ελα φιλε.... Όλα οκ!!!!” τι έκανες ?

• Κλίνουμε το τηλέφωνο . Ανοίγουμε το τηλέφωνο κρατώντας το Volume– και το Power button Συνδέουμε το τηλέφωνο με τον υπολογιστή με το USB καλώδιο κ.λ.π. αυτά έκανες ?

• είσαι σε fast-boot , και προσπαθείς να περάσεις την rom ?

• εσύ δυο χιλιάδες δίκια να το παλέψουμε ........... , (μέχρι να κοιμηθούμε μπροστά στο κομπιούτερ ) ποιον τρόπο θα ακολουθήσεις για να σε παρακολουθώ του Admin είναι μάλλον πιο εύκολη έκανες κάτι , το προσπαθείς

• το δικό μου fake , με ακούει , το έκανα root , περιμένω να τελειώσει η υπόθεση και θα το κάνω να πετάει , miui rom δυστυχώς δεν θα έχει , (όλες οι roms , μου φαίνονται φτωχές μπροστά στην φωτεινή Miui)

• ναι δεν μπορείς να κάνεις μεταφορά κάνε τα παραπάνω Fastboot (απαντάω σε διάφορα θέματα και ζαλίστηκα σήμερα , )

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από vaggelis xania: “Κάτι πατάτα πρεπει να χω κανει. Πέρασα κ την προηγούμενη στην οποία δεν είχα πρόβλημα κ κανει το ίδιο. Σ ευχαριστω” μπερδεύτηκαν οι ρυθμίσεις εγώ μετά από 2 με 3 roms , πριν βάλω την νέα , κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις (έχει λίγη δουλειά αλλά φτιάχνω καφέ και την απολαμβάνω) ποτέ δεν είχα πρόβλημα , (εκτός από μερικά που μεταφέρονται από μακριά , που τα έχουν όλοι )

• Παράθεση από Maronbil: “Ρε παιδια δεν το εχω άλλα με αυτά που διαβάζω πχ οτι μετράει κινήσεις του χεριου, για μια τεχνολογική χαζομάρα, το κοβω. Ουδεμία σχέση με την πραγματικη μέτρηση.” μετράει με αρκετά καλή ακρίβεια υπάρχει εφαρμογή στο samsung , αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα , και εφαρμογή που δουλεύει με gps (είχα 3 εφαρμογές ανοιχτές , έκανα 7 χιλιόμετρα , καμία δεν έπεσε μέσα , είχαν απόκλιση 1 με 2 χιλιόμετρα

• η πρώτη , mi3 (επαφές) η δεύτερη , fake lenovo (contacts)