Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Απορία σχετικα με το recovery
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelis xania: “Έχει δεδομένα για καθαρισμο” ακαθάριστα αν δεν στρώσει εργοστασιακές ρυθμίσεις , η από recovery , wipe data factory reset και πάλι όλα από την αρχή
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαδεν έχει δεδομένα (αυτό είπες και στην ερώτησή σου) , ίσως δεν την έτρεξες άρα ΄θέλει επανεκκίνηση αν δεν ... πέρνα πάλι την rom (ελπίζω να κατέβηκε σωστά στο κινητό σου )
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαδεν μπορείς να πατήσεις το καθαρισμός δεδομένων ? είναι αχνό ?
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαεγω μπορώ , σου είπα το έκανα στο δικό μου screenshot χαμηλά έχω το καθαρισμός δεδομένων , δεν το βλέπω σε σένα (αυτό δεν γίνεται υπάρχει ίσως , αλλά δεν φένεται)
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαναι , δεν μπορείς να καθαρίσεις τα δεδομένα
-
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelis xania: “Ξέρει κανεις τι μπορεί να συμβαίνει και δε μπορω να κάνω διαγραφή δεδομένων στην εφαρμογή mail? Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου” μόλις το έκανα Βαγγέλη , κάνε επανεκκίνηση και προσπάθησε πάλι
-
Θέματα στο mi4
tora33 - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαμόλις έβαλα ένα θέμα , το είχε ο Admin το 2013 έκανα καθαρισμό και είναι στην θέση του
-
Παράθεση από koulouras: “Α δεν το γνώριζα νόμιζα ότι ο "οδηγός" είναι για όλα τα XIAOMI.Μπαίνει σε κάτι που μου έχει να επιλέξω ανάμεσα σε 3 γλώσσες η τελευταία είναι τ αγγλικά.. Λέμε το ίδιο?” το ίδιο λέτε διαλέγεις English , επιλέγεις : wipe & reset , => wipe user data (αργεί αρκετά) αργότερα βάλε την Ελληνική
-
Wrong items
ΜήνυμαΠαράθεση από filthydwarf: “στο email δεν απάντησαν ούτε εκεί” to2c απαντάει , σε κρατάνε μούτρα !!! τι να πω , περίεργο
-
Θέματα στο mi4
tora33 - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυματην εφαρμογή theme η θέματα edit θέματα (Ελληνική rom έχουμε)
-
Wrong items
ΜήνυμαΠαράθεση από filthydwarf: “I have sent a mail through website also and still not response. not good publicity for you @To2c” βρες το email που σου έστειλαν και ρώτα εκεί , Admin την Τετάρτη βλέπω το έστειλε @filthydwarf ναι το δεύτερο που ρώτησες απο Δευτέρα
-
Θέματα στο mi4
tora33 - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαείσαι συνδεδεμένος?