Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
sso - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Xiaomi Mi Mix 2s stock camera ρυθμιση "dynamick shot" 48138954337_752f9f4a6c_c.jpgpar1 by foxy4270, on Flickr” Απέκτησες την κορυφαία (πριν από μερικούς μήνες) κάμερα στον κόσμο;;; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
sso - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “.... Υπέθεσες σίγουρα (όπως και εγώ ίσως) ότι δεν θα είχες πρόβλημα από την στιγμή που έκανες μια φορά format αλλά δυστυχώς αυτό έχει να κάνει με το τι βάζεις . ” Αυτό ακριβώς. Έκανα το format data όταν πέρασα το twrp, όπως μου είχες απαντήσει.... ....Αααα και τα καλά twrp μην τα δίνεις μόνο επιλεκτικά και μυστικά...Βάζε τα και στην πρώτη σελίδα!!!
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
sso - - Recoveries
ΜήνυμαΜε επιτυχία σημαίνει ότι φλασαρεις και μπουτάρεις. Αν δεν κάνει boot δεν υπάρχει επιτυχία.... Δεν σε κατηγορώ βρε.... Αλλά λέω ότι ίσως είναι σκόπιμο, τουλάχιστον όταν έχουμε κάποια στοιχεία στην πράξη/δοκιμή, να γίνονται κάποιες προσθήκες/διευκρινίσεις στην πρώτη σελίδα. Και αν το συγκεκριμένο twrp δεν είναι συμβατό με την official rom του συγκεκριμένου κινητού ας αναφερθεί στην πρώτη σελίδα από την οποία οι χρήστης πάει και κάνει download..... Άποψη μου..... Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησι…
-
RE:
sso - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sso: “Όπως και το "4" που μου τα έκανε μπάχαλα, μην τη πατήσει και κάποιος άλλος; ” Μπαχαλο στα έκανε η ρομ που έβαλες και οχι το twrp. Κρυπτογράφηση android 9 έτσι είναι και δεν την γλυτωνεις. ΑΥτό γίνεται λόγω official. Τέσπα, το νέο έχει πρόβλημα στα 2 που είπα και θα διορθωθεί γρήγορα. Θα αλλάξω βέβαια και κάποια αρχεία στην αποκρυπτογράφηση..” Είχα ρωτήσει όμως πρώτα αν μπορώ να φλασαρω official global stable.... Τεσπα.... Το καινούργιο κάνει αποκρυπτο…
-
sso - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ειναι ακόμη υπο κατασκευη. Δεν παίρνει σωστό χρώμα screenshot και δεν έχει δόνηση. Κατα τάλλα ..γαζώνει. ” Μήπως είναι καλύτερα να το βγάλεις από την πρώτη σελίδα, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του; Όπως και το "4" που μου τα έκανε μπάχαλα, μην τη πατήσει και κάποιος άλλος;
-
sso - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Σε λίγο βγαίνει το νέο .. "6" και μένει μόνο η πλήρη-αποκρυπτογράφηση . ” Βλέπω το έχεις βάλει στην πρώτη σελίδα....Είναι κομπλέ/έτοιμο;