Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
sso - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Πριν κανείς root με official+twrp Μπουτάρε στο σύστημα;” Τι εννοείς;; Την Ρομ την είχα πολύ καιρό. Root το έκανα πρόσφατα. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
sso - - Recoveries
ΜήνυμαΕίχα την global dev και είχα κάνει root με magisk 17.1.... Με το 18.0 δεν γινόταν root Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
sso - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ανάλογα το twrp. αν και το Σωκρατης θα το έχει προβλέψει οπότε ....” Ποιό έχω προβλέψει; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
sso - - Recoveries
ΜήνυμαΈκανα τα βήματα που αναφέρω!!! 1. Flash recovery v14 (από XDA). Και αυτό φυσικά έβλεπε τoν εσωτερικό χώρο αλαμπουρνέζικα... 2. Format data 3. Flash Rom (Global stable miui_MIMIX2SGlobal_V10.2.1.0.PDGMIXM_5aedcdcbf8_9.0)
-
sso - - Recoveries
ΜήνυμαΤι προτείνεις;;;; 1.Flash άλλο twrp (και ποιό) 2.Format data 3.Flash Rom Η μήπως πρέπει να πάω σε fastboot rom; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
sso - - Recoveries
ΜήνυμαΜήπως να φλασάρω άλλο twrp; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
sso - - Recoveries
ΜήνυμαΟχι, τα εχω πάρει όταν έκανα το format data. Μόνο το backup, αλλά δεν πειράζει Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
sso - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παρε το backup, κανε format, ριξε το backup” Πως να το πάρω... Αφού τα έχει κάνει όλα αλαμπουρνέζικσ Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
sso - - Recoveries
Μήνυματο βλέπει αλλά το ίδιο αλαμπουρνέζικα.... Format data είχα κάνει όταν έβαλα το twrp Εν τω μεταξύ το backup που πήρα το μετέφερα και στον Υπολογιστή αλλά έχει γεμίσει με κόκκινα Χ
-
sso - - Recoveries
ΜήνυμαΦλάσαρα την stable (με factory reset), αλλά δεν μπουτάρει. Αφού κάνει μια προσπάθεια γυρίζει στο twrp Πάω να κάνω restore to backup που πήρα και βλέπω "αλαμπουρνέζικα".... Τι κάνουμε τώρα οέο;;;4a1f324b39be465e62f795fdb9ea18d1.jpg
-
sso - - Recoveries
ΜήνυμαΝαι, πάντα ένα backup να υπάρχει... Thanks Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
sso - - Recoveries
ΜήνυμαΕρώτηση ήταν, αλλά ο δαίμονας του πληκτρολογίου έφαγε το ερωτηματικό... "Τώρα είμαι με global dev. Μπορώ να φλασαρω οποιαδήποτε Ρομ, είτε official (π.χ. global stable) είτε custom;" @geoanto555
-
sso - - Recoveries
ΜήνυμαΠέρασα και εγώ στο mix 2s το Κοκκινάκι (θα προτιμούσα σε πορτοκαλί), έκανα και format data. Όμως κάθε φορά που μπαίνω recovery ζητάει κωδικό, βάζω τον κωδικό του τηλεφώνου και προχωράει. Επίσης με το magisk v18.0 δεν γινόταν root. Έβαλα το 17.1 για να γίνει. Τώρα είμαι με global dev. Μπορώ να φλασαρω οποιαδήποτε Ρομ, είτε official (π.χ. global stable) είτε custom; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@civil0 Με ποια Ρομ είσαι; Stable ή dev; Τράβηξα δυο στα γρήγορα για να δω διαφορές στο night mode ανάμεσα στην stock και στην gcam. Δεν βλέπω τρομακτικες διαφορές!!!Η gcam φωτίζει περισσότερο (ειδικά τα πιο σκοτεινά σημεία) αλλά κάνει και τα φωτεινά πιο "κρύα" stock 45929327294_1137e7ecb4_c.jpgIMG_20190108_003230 by ssoklis, on Flickr gcam 46654224051_7805943c12_c.jpgIMG_20190108_003156 by ssoklis, on Flickr stock 45929335684_9eace81a0e_c.jpgIMG_20190108_002951 by ssoklis, on Flickr gcam 466542…
-
Παράθεση από akisjes: “Η μία αναβαθμίζεται ανά εβδομάδα είναι δοκιμαστική (beta) η άλλη είναι σταθερή (stable) περίπου ανά 2-3 μήνες.Αλλη φιλοσοφία η μία με την άάλλη.Βασικα διάβασε μέσα στο forum αναλυτικά για stable και beta , διότι η ερώτηση σου δεν μπορεί να απαντηθεί μονολεκτικά. ” Φίλε μου δεν ρωτάω τι είναι stable και τι είναι beta!!!!Ούτε ζήτησα μονολεκτική απάντηση!!! Ρωτάω στην πράξη διαφορές (σε μπαταρία, σε κάμερα, προβλήματα κλπ)
-
sso - - Recoveries
ΜήνυμαΓιώργο το Format Data δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγουμε; Με την καμία;;; "...Όταν μπούμε μέσα στο μενού του twrp δυστυχώς έχουμε μόνο μια επιλογή που λέγεται format data..."