Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από charlie_GR: “μεσα εγω περασει εγω δικο μου mi account, αν αυτο εννοεις, απλα ο bootloader ητανξεκλειδωτος οταν αγορασα το κινητο και θελω να τον ξεκλειδωσω με δικα μου στοιχεια οποτε το ερωτημα ειναι τωρα πως θα κλειδωθει περνωντας την global dev!” Φλασαροντας απλά την dev δεν κλειδώνει. Μόνο με fastboot rom. Flash and lock. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΒάλε dev, με την οποία παίζουν και οι gcams (αν και δεν τις χρειάζεται ιδιαίτερα).Παράθεση από charlie_GR: “και τι περιμενουν να τις δωσουν στις stable?” Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από charlie_GR: “δεν εχεις αδικο αλλα...φοβαμαι μην δεν μου ξκλειδωσει μετα η xiaomi... επισης δεν εχω κανει ποτε την διαδικασια..” Οκ, δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι. Διάβασε, ενημερώσου και το κάνεις όταν αισθάνεσαι έτοιμος. Το σημαντικό είναι ότι είναι global version και έχει global rom. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΟπότε είναι global version. Καλά είναι να κάνεις αυτό που σου έγραψα. Να κλειδώσεις και να ξεκλειδώσεις με δικό σου account, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (σε περίπτωση που συμβεί η στραβή).Παράθεση από charlie_GR: “XA ειναι μεσα απο τις ρυθμισεις και το κουτι εχει αυτοκολλητο Global το αγορασα απο αγγελια ξεκλειδωτο με stable rom” Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΣωστά τα λες... Έχει πει ότι το παρέλαβε ξεκλείδωτο. Από πού και πώς δεν μας έχει πει. Μπορεί να δει από τις ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο τον κωδικό μοντέλου. Αν ο κωδικός τελειώνει σε ΧΑ είναι global version.Παράθεση από chrisnik: “Εχει πει.. Ισχυει ομως?? Κ γιατι το παρελαβε ξεκλειδωτο τοτε ενω ειναι global εκδοση??? Θελει εξακριβωση γιατι μετα θα τρεχει κ δεν θα φτανει αν κλειδωσει με global rom κ ειναι china version το κινητο. Εχει ξεκλειδωσει με δικο του account??? @charlie_GR” Στάλθηκε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Παράθεση από charlie_GR: “stable global 10.0.4.0 και τωρα εχει την 0.6.0 ” Ειναι global version το κινητο ή china version??? Εχει μεγαλη σημασια!!!” Έχει πει ότι είναι global version Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από charlie_GR: “stable global 10.0.4.0 και τωρα εχει την 0.6.0” Καλα είναι να κλειδώσεις και να ξεκλειδώσεις με το δικό σου λογαριασμό. Διότι αν κλειδώσει για κάποιο άλλο λόγο μετά δεν θα μπορείς να ξεκλειδώσεις με το δικό σου. Θα πρέπει να ψάξεις να βρεις τον λογαριασμό με τον οποίο είχε ξεκλειδώσει την πρώτη φορά. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lucky_13_hc: “Ρε παιδιά κοντεύω να τρελαθώ δεν μπορώ να κάνω unlock το δικό μου mi mix 2s, το αγόρασα από ελληνικό skrountzoμαγαζο με official global τώρα έχω την 10.0.6 και έχει κάποια ψηλό θεματακια έχω δει όλους τους οδηγούς εδώ στο φόρουμ αλλά δεν πετυχαίνει. Μου είπε κάποιος ότι για unlock πρέπει να έχω κινεζική rom ισχύει κάτι τέτοιο? Ας με βοηθήσει κάποιος” Είναι γενικότερο το κακό... Δεν ξεκλειδώνει χωρίς προφανή λόγο. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα1. Σύνδεση στο mi account 2. Πατας 7 φορές στο miui έκδοση για να γίνεις προγραμματιστής. 3. Πρόσθετες ρυθμίσεις/Επιλογές προγραμματιστων και τικαρεις τα Γίνεται ξεκλείδωμα ΟΕΜ και Εντοπισμός σφαλμάτων usb. 4. Πατάς στο Κατάσταση Mi ξεκλειδώματος, Αποδοχή, και πατάς στο προσθήκη λογαριασμού και συσκευής. Εκεί σου λέει και το λινκ από το οποίο θα κατεβάσεις το unlock tool. Τρέχεις το unlock tool, βάζεις το κινητό σε fastboot mode και το συνδέεις με τον υπολογιστή. Ακολουθείς τις οδηγίες και πιθαν…
-
RE:
ΜήνυμαΌχι, δεν θέλω να πάω σε xtrv... Όχι ακόμα τουλάχιστον... Ούτε έχω ξεκλειδώσει.Παράθεση από geoanto555: “Δεν δοκιμαζεις και το αλλο που εχω ανεβασει να δουμε αν μένει στο logo? Αρχικα πες μου τι θέλεις να κάνεις. Θες να πας σε xtrv?” Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤσου.... Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΜπαίνει τελικά το twrp εύκολα; Πολλοί είχαν γράψει ότι υπάρχουν προβλήματα.Παράθεση από amavroudis: “TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Περνάς twrp με τον δεύτερο τρόπο που περιγράφεται στο νήμα και μέσω twrp φλασαρεις magisk.” Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμα@tastzik MIUI ROM Downloads Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαUpdate στην dev Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΈκανα εγώ πρώτα το fr. Ναι αξίζει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos21t: “Καλησπερα σας. Να ρωτησω κατι. Ειμαι με την global stable 10.0.6.0. Μπορω να κατεβασω την dev και να την περασω μεσω updater?? ” Αν δεις λίγα μόνο μηνύματα πιο πάνω από το δικό σου αυτό ακριβώς έκανα σήμερα!
-
ΜήνυμαΨηφίζω τις "δεξιές" (όχι λόγω φρονημάτων)