Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Antretng: “Όντως Βασιλη, απο Miui 10 δειχνει χειρότερη. Η gcam τουλάχιστον δουλεύει σε miui 10? Πάμε και ενα συγκριτικό HTC U11, stock camera vs gcam (hdr+) . Πρώτα η στοκ. Να πω οτι με εξαιρεση το πρωτο σετ, στις υπόλοιπες είχε πέσει αρκετά ο ηλιος (ήταν λιγο πριν νυχτωσει). Για να μην σπαμάρω με ξεχειλο ή πολλαπλά post, αύριο θα βάλω τα υπόλοιπα. IMAG1412 by Andreas L., on Flickr IMG_20180803_193843 by Andreas L., on Flickr wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw== 43831612602_a7db6…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρααααααααααα!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Καλημέρα σας, καλή κυριακή. Επιστροφή στην κανονικότητα λοιπόν, όσο γίνεται. Η ζωή προχωράει. Υπάρχει ένα ερώτημα μόνο που θα μέινει για καιρό. Αποτυπώνεται πολύ καλά στο παρακάτω σκίτσο που είδα σήμερα.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56016/ ”
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα...Καλημέρα...Καλημέρα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέραααα!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρααααα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα smile.png
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια ,και μόνο αυτό μπορεί να είναι το μέλλον μας ως λαός και ως έθνος, να καιγόμαστε με τις φωτιές και να πνιγόμαστε με τις πλημμύρες , από την στιγμή που δίνουμε την εξουσία σε ανθρώπους που δεν ξέρουν τι θα πει ένσημο και που το μονο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα και ο Παχυλός μισθός ! Στην χώρα που κανείς δεν παραιτείται έστω και για λόγους ευθιξίας και που πάντα φταίνε οι άλλοι και τα καιρικά φαινόμενα , μόνο φόροι για να πάρουν οι …
-
WormHole
Μήνυμα@spideman3 Γιώργο επειδή μου έκανες παράπονα ότι δεν έβαλα αγγούρια φέτος. Σήμερα έκοψα 14....αλλά μάλλον δεν φτάνουν για να τα χώσουμε στους κ@λο@ς των πολιτικών ε; j5A9BDHYQ3iVZXGr8 Στάλθηκε από το MI 8 Sultan Edition μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα.....Τι έγινε ρε παιδιά; Τόσοι νεκροί από τις φωτιές;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “MIUI 10 8.7.23 China Alpha ROM στον γερόλυκο Mi3w .... ” Ζαλίστηκα!!!
-
RE: WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Kαλημερες ! Τι κανένας σε άδεια ακόμα ?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πού τέτοια τύχη!!! Στάλθηκε από το MI 8 Sultan Edition μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλό...ψήσιμο
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Η καλύτερη παραλία απέναντι από το κλιματιστικό. Και τώρα που δρόσισε στην παραλία για μπύρες. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σωστός!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “Παράθεση από sso: “Τις Κυριακές είναι κάτουρα, γι αυτό εγώ απέχω τας Κυριακάς!!! ” maxresdefault.jpg” Τσιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς