Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

sso - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Πω πω, τόσο πολύ καλή φωτογραφική έχω??? :o” Μήτσο στο Kenzo βάλε rr Oreo ή nougat για να μπορείς να δοκιμάσεις αρκετές gcam. Αυτό είχα κάνει εγώ στο kate. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ακόμα λίγο Ναύπλιο... meizu pro 6 plus 40445857194_03d18e1136_c.jpgP80331-215519 by ssoklis, on Flickr 39348180920_1784a1327f_c.jpgP80331-205600 by ssoklis, on Flickr

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα Αλάνια

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Bootloop δεν έχει...Το πολύ - πολύ όταν ανοίξει το κινητο να το κοιτάει και να τον κοιτάει δίχως να μπορούν να συνεννοηθούν.. ”

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Όλο και κάτι θα βγει από αυτό...(ένα format data για παραδειγμα.) ” ή κανένα bootloop!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “...τρόπος να απενεργοποιηθεί το δακτυλικό, χωρίς να ξηλωσεις τη συσκευή, υπάρχει?... ” Γιατί τώρα είναι ενεργοποιημένο!;!;!;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Χτες πέρασα από κει, όλως τυχαίως (χάθηκα δηλαδή), ψάχνοντας τα Οινόφυτα... ” Προσπαθούσες ν' αποφύγεις τα διόδια τσιφούτη;;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δείξτο βρε Ζήση να το δούμε

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα πΙντιά!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Να πούμε κάτι για τον ΜΠΑΟΚ? ” Στο 0-0 δεν δόθηκε πέναλτυ υπέρ του Ατρομήτου και αποβολή και δεν μπούκαρε κανείς μέσα!!!

• Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από demakhs: “Τώρα έρχεστε κ μου τα ανατρέπετε πάλι όλα. ” το Mi5s δεν εχεις?κατσε στ 'αυγα σου...αμα βγει κατι καλυτερο θα σου πω εγω. ” Κουτσό μουλάρι;;; Και με οθόνη κολημένη με σελοτέιπ για να μην διαλυθεί;;;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από billfot: “Καλημερα και καλη Μεγαλη εβδομαδα παιδια. @sso ποιο meizu εχεις?Απιθανες φωτο! (σοβαρα τωρα) Μπας και το χει ο νεοντουανγκ να το χτυπησω με κανα 20αρικι” meizu pro 6 plus Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα Μεγάλη εβδομάδα από σήμερα και για εμένα ακόμα μεγαλύτερη αρχίζουν τα πάθη του Χριστού αφού περιμενω τον Μήτσο με το πρήξελ του θα με σταυρώσει !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κουράγιο Τάκη...Μήτσος είναι, θα περάσει Παράθεση από ANDREAS54: “ Μέτρα τους πυρήνες σου πριν την άφιξή του και πριν την αναχώρησή του. ” Απαραιτήτως

• Magic WormHole

Μήνυμα

Και καταμεσίς στο Αιγαίο!!! Ήρωας!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Βλέπω τον Ανδρέα να μην το πουλάει τελικά το mi note 3. Έχει απογοητεθεί από την κάμερα του ΟΡ5Τ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κεντρικό Αιγαίο και Κάβο ντόρο είναι ζόρικα.... Το meizudάκι είναι τελικά πολύ καλύτερο απ' ότι το περίμενα. Πάντα βέβαια σε σχέση με την τιμή που το βρίσκεις αυτή τη στιγμή. Μην ξεχνάς ότι η τιμή του ήταν κοντά στα 400 Γιούρα... Πολύ καλή ποιότητα, γρήγορο, σταθερό, χωρίς κομπιάσματα και κολλήματα. Οθόνη Super Amoled, ελαφρύ και όμορφο... Δείγματα από την κάμερα είδες. Βγάζεις μόνος σου τα συμπεράσματα. Είναι όμως ακόμα με android 6, και δεν ξέρω αν θα πάρει Nougat. Διάβασα ότι έχουν δώσει στην…

• Μήτσο δεν είναι τίποτα...Σε μια μέρα το έχεις συνηθίσει. Και υπάρχει και η λειτουργία smarttouch, που λέει και ο Γιώργος!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σωστά.....Να οργανωθούμε παιδιά....Να οργανωθούμε ...Να οργανωθούμε!!! Μήτσο κουνούσε πολύ;...Είχε πολύ αέρα σήμερα!!!

• meizu pro 6 plus (stock auto) 39356057690_5fb6cca424_c.jpgP80331-205713 by ssoklis, on Flickr 40453689324_da7ccc3525_c.jpgP80331-210048 by ssoklis, on Flickr 40270452225_109dd95e86_c.jpgP80331-210316 by ssoklis, on Flickr 41166351941_5d12742db6_c.jpgP80331-213342 by ssoklis, on Flickr

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “@sso Ωραίες φωτογραφίες Σωκράτη. Ναύπλιο ε; ” Σ' ευχαριστώ Ειρήνη Μάλλον Ναύπλιο πρέπει να είναι. Ο Ανδρέας ξέρει σίγουρα, που μου έστειλε τις φωτο