Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Πω πω, τόσο πολύ καλή φωτογραφική έχω??? :o” Μήτσο στο Kenzo βάλε rr Oreo ή nougat για να μπορείς να δοκιμάσεις αρκετές gcam. Αυτό είχα κάνει εγώ στο kate. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Αλάνια
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Bootloop δεν έχει...Το πολύ - πολύ όταν ανοίξει το κινητο να το κοιτάει και να τον κοιτάει δίχως να μπορούν να συνεννοηθούν.. ”
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Όλο και κάτι θα βγει από αυτό...(ένα format data για παραδειγμα.) ” ή κανένα bootloop!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “...τρόπος να απενεργοποιηθεί το δακτυλικό, χωρίς να ξηλωσεις τη συσκευή, υπάρχει?... ” Γιατί τώρα είναι ενεργοποιημένο!;!;!;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Χτες πέρασα από κει, όλως τυχαίως (χάθηκα δηλαδή), ψάχνοντας τα Οινόφυτα... ” Προσπαθούσες ν' αποφύγεις τα διόδια τσιφούτη;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔείξτο βρε Ζήση να το δούμε
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα πΙντιά!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Να πούμε κάτι για τον ΜΠΑΟΚ? ” Στο 0-0 δεν δόθηκε πέναλτυ υπέρ του Ατρομήτου και αποβολή και δεν μπούκαρε κανείς μέσα!!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billfot: “Καλημερα και καλη Μεγαλη εβδομαδα παιδια. @sso ποιο meizu εχεις?Απιθανες φωτο! (σοβαρα τωρα) Μπας και το χει ο νεοντουανγκ να το χτυπησω με κανα 20αρικι” meizu pro 6 plus Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Καλημέρα Μεγάλη εβδομάδα από σήμερα και για εμένα ακόμα μεγαλύτερη αρχίζουν τα πάθη του Χριστού αφού περιμενω τον Μήτσο με το πρήξελ του θα με σταυρώσει !!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κουράγιο Τάκη...Μήτσος είναι, θα περάσει Παράθεση από ANDREAS54: “ Μέτρα τους πυρήνες σου πριν την άφιξή του και πριν την αναχώρησή του. ” Απαραιτήτως
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι καταμεσίς στο Αιγαίο!!! Ήρωας!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒλέπω τον Ανδρέα να μην το πουλάει τελικά το mi note 3. Έχει απογοητεθεί από την κάμερα του ΟΡ5Τ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚεντρικό Αιγαίο και Κάβο ντόρο είναι ζόρικα.... Το meizudάκι είναι τελικά πολύ καλύτερο απ' ότι το περίμενα. Πάντα βέβαια σε σχέση με την τιμή που το βρίσκεις αυτή τη στιγμή. Μην ξεχνάς ότι η τιμή του ήταν κοντά στα 400 Γιούρα... Πολύ καλή ποιότητα, γρήγορο, σταθερό, χωρίς κομπιάσματα και κολλήματα. Οθόνη Super Amoled, ελαφρύ και όμορφο... Δείγματα από την κάμερα είδες. Βγάζεις μόνος σου τα συμπεράσματα. Είναι όμως ακόμα με android 6, και δεν ξέρω αν θα πάρει Nougat. Διάβασα ότι έχουν δώσει στην…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣωστά.....Να οργανωθούμε παιδιά....Να οργανωθούμε ...Να οργανωθούμε!!! Μήτσο κουνούσε πολύ;...Είχε πολύ αέρα σήμερα!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “@sso Ωραίες φωτογραφίες Σωκράτη. Ναύπλιο ε; ” Σ' ευχαριστώ Ειρήνη Μάλλον Ναύπλιο πρέπει να είναι. Ο Ανδρέας ξέρει σίγουρα, που μου έστειλε τις φωτο