Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• χαχαχαχα.... Άντε βάλε τώρα συγκριτικό... Mi Note 3 vs Meizu Pro 6 Plus vs op5t

• Magic WormHole

sso - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Αφήστε τον στο πόνο του...Θα πρέπει να ταξειδεύει τώρα και φυσάει ο πστς!!!! Αν περάσει το Κάβο 'Ντόρο θα απαντήσει!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ Παράθεση από Antretng: “Γκρινιαρες αντρες με τα μπερδεματα και τα κινητα... Τελικα θα ξανανταλλαξουμε με Σωκράτη μιας και δεν μας βολεψαν. Δεν αντεξα το λογισμικο της meizu. ” Είχε προβλεφθεί κατά τη σύναψη του...συμφωνητικού αυτό ή το πέρασε έτσι στον αέρα κ άμα κάτσει, έκατσε. Σωκράτη, δεν πιστεύω να το είχες αφήσει στον αέρα όλο αυτό, δε σ έχω για τέτοιον. Εδώ 4 λάστιχα ολοκαίνουργια μου στειλες κ με έβαλες να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά!!! ” 4 λάστιχα ολοκαίνουργια Έτσι…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από ANDREAS54: “forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…c79dc23cbb1b61b4511c70f32” Τελικά...απ' εδώ το πας, απ' εκεί το πας...το κώνειο θα μου το δώσεις!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Γκρινιαρες αντρες με τα μπερδεματα και τα κινητα... Τελικα θα ξανανταλλαξουμε με Σωκράτη μιας και δεν μας βολεψαν. Δεν αντεξα το λογισμικο της meizu. ” Και ίσως να μην μπορείς χωρίς xiaomi; Να σου πω κι εγώ καλόμαθα με την οθόνη του Me max 2..... Οπότε επιστροφή στα πάτρια εδάφη και για τους δυο μας Το μόνο μου παράπονο είναι το χαμένο unboxing Μας δίνει όμως την ευκαιρία ο Ντουάγκης Νο 2 να το ξαναζήσουμε

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “.....να παρουμε και εμεις μετα με κανα διευρω..... ” Και σε 12 άτοκες δόσεις!!! Καλημέρα!!

• Αν ήταν στο auto πιθανόν να μην ενεργοποιήθηκε

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σιγά που θα με ξέχναγε εμένα ο Ντουάγκης!!!

• Παράθεση από Antretng: “Δεν ειμαι σιγουρος Σωκράτη. Στην ημερήσια δεν καταλαβαίνω τρελές διαφορές. Κάτσε να τραβηξω καμια νυχτερινή. Εκει θα φανει ποσο ψάρια πιάνει. Εν το μεταξυ ξέρεις κανενας καλός άνθρωπος απο meizu? ” Ο Γεώργιος, νομίζω....από κάτω σου WormHole

• Παράθεση από Antretng: “.... Πάρτε έτσι για το καλό ένα πρώτο δείγμα από το meizu pro 6 plus. 40238686235_a9a287dc99_z.jpgP80331_145442 by Andreas L., on Flickr ” Ανδρέα εντυπωσιακή!!!! Αρχίζει και μου ριζώνει για τα καλά η ιδέα ότι έκανα μ@κακία!!!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “το πνεύμα του @sso ξέρει καλύτερα τι γράφω...” Τώρα πάει... Τη πατήκαμεν!!!

• RE:

sso - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Χαχα.... Ατέλειωτος.... Χαχα Κι ας είναι ακόμα με το κουτσό μουλάρι

• Παράθεση από Antretng: “Σωκράτη θέλω την γνώμη σου. Πως το βλέπεις; ” Ανδρέα πολύ καλό....Αλλά ρε φίλε μου στέρησες τη χαρά να κάνω unboxing το meizu.... Θα μου μείνει το παράπονο....Αν το ψιλοβαρεθείς να ξανακάνουμε τράμπα τούμπαλιν;;;

• Πάρτε άλλες δύο... 41132361961_d4efea5745_c.jpgIMG_20180331_034037_HHT by ssoklis, on Flickr 41132388281_06b207c260_c.jpgIMG_20180331_033817_HHT by ssoklis, on Flickr

• Παράθεση από Antretng: “Καλορίζικο Σωκράτη. Αμέσως στα βαθιά το ριξες iso 9700+ ” Ευχαριστώ Ανδρέα.... Δεν θα βάλεις εσύ από το meizu;

• Mi Note 3 41132026631_232da54fe0_c.jpgIMG_20180331_033844_HHT by ssoklis, on Flickr

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ακουω, τις ενστάσεις σας κ...τεκμηριωμένες!!” Super amoled Super camera Super ois Super cheap Super duper γενικως 90-100€ στην τσέπη για το γάλα των παιδιών No flash No fr No fd No prixen the troupa

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Ποιό meizu θες τελικά; Υπάρχουν και άτομα με αρχές Αλτσχάιμερ εδώ Ένα που κάποια στιγμή είχες αναφέρει (δε θυμάμαι μοντέλο αλλά) είχε μεγαλύτερη οθόνη από ότι έχεις τώρα (αρκετά, για μένα δεν είναι κακό, ίσα ίσα το επιζητώ, αλλά εσύ είσαι έτοιμος; ), μπαταρία στην ίδια πάνω κάτω χωριτικότητα και αξιόλογη κάμερα με τα ois που έχεις και τώρα κλπ. αλλά όχι αναβάθμιση σε ανοιχτότερο διάφραγμα. Όποιο και να πάρεις, επειδή σε λίγες μέρες/βδομάδες θα το απομυθοποιήσεις, κοίτα νάχει έ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “στα 260 το νέο 6/128 prixel στο φωςμέσαστοκουτί....μετά βίας κρατιέμαι!! ” Μην κρατιέσαι άλλο....Κτύπα το meizu pro 6 plus!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έβαλες ένα Φ παραπάνω!!! Δεν κόβονται οι συνήθειες!!!