Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑφήστε τον στο πόνο του...Θα πρέπει να ταξειδεύει τώρα και φυσάει ο πστς!!!! Αν περάσει το Κάβο 'Ντόρο θα απαντήσει!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ Παράθεση από Antretng: “Γκρινιαρες αντρες με τα μπερδεματα και τα κινητα... Τελικα θα ξανανταλλαξουμε με Σωκράτη μιας και δεν μας βολεψαν. Δεν αντεξα το λογισμικο της meizu. ” Είχε προβλεφθεί κατά τη σύναψη του...συμφωνητικού αυτό ή το πέρασε έτσι στον αέρα κ άμα κάτσει, έκατσε. Σωκράτη, δεν πιστεύω να το είχες αφήσει στον αέρα όλο αυτό, δε σ έχω για τέτοιον. Εδώ 4 λάστιχα ολοκαίνουργια μου στειλες κ με έβαλες να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά!!! ” 4 λάστιχα ολοκαίνουργια Έτσι…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…c79dc23cbb1b61b4511c70f32” Τελικά...απ' εδώ το πας, απ' εκεί το πας...το κώνειο θα μου το δώσεις!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Γκρινιαρες αντρες με τα μπερδεματα και τα κινητα... Τελικα θα ξανανταλλαξουμε με Σωκράτη μιας και δεν μας βολεψαν. Δεν αντεξα το λογισμικο της meizu. ” Και ίσως να μην μπορείς χωρίς xiaomi; Να σου πω κι εγώ καλόμαθα με την οθόνη του Me max 2..... Οπότε επιστροφή στα πάτρια εδάφη και για τους δυο μας Το μόνο μου παράπονο είναι το χαμένο unboxing Μας δίνει όμως την ευκαιρία ο Ντουάγκης Νο 2 να το ξαναζήσουμε
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από tasosko: “.....να παρουμε και εμεις μετα με κανα διευρω..... ” Και σε 12 άτοκες δόσεις!!! Καλημέρα!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣιγά που θα με ξέχναγε εμένα ο Ντουάγκης!!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “το πνεύμα του @sso ξέρει καλύτερα τι γράφω...” Τώρα πάει... Τη πατήκαμεν!!!
-
RE:
sso - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΧαχα.... Ατέλειωτος.... Χαχα Κι ας είναι ακόμα με το κουτσό μουλάρι
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ακουω, τις ενστάσεις σας κ...τεκμηριωμένες!!” Super amoled Super camera Super ois Super cheap Super duper γενικως 90-100€ στην τσέπη για το γάλα των παιδιών No flash No fr No fd No prixen the troupa
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Ποιό meizu θες τελικά; Υπάρχουν και άτομα με αρχές Αλτσχάιμερ εδώ Ένα που κάποια στιγμή είχες αναφέρει (δε θυμάμαι μοντέλο αλλά) είχε μεγαλύτερη οθόνη από ότι έχεις τώρα (αρκετά, για μένα δεν είναι κακό, ίσα ίσα το επιζητώ, αλλά εσύ είσαι έτοιμος; ), μπαταρία στην ίδια πάνω κάτω χωριτικότητα και αξιόλογη κάμερα με τα ois που έχεις και τώρα κλπ. αλλά όχι αναβάθμιση σε ανοιχτότερο διάφραγμα. Όποιο και να πάρεις, επειδή σε λίγες μέρες/βδομάδες θα το απομυθοποιήσεις, κοίτα νάχει έ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “στα 260 το νέο 6/128 prixel στο φωςμέσαστοκουτί....μετά βίας κρατιέμαι!! ” Μην κρατιέσαι άλλο....Κτύπα το meizu pro 6 plus!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈβαλες ένα Φ παραπάνω!!! Δεν κόβονται οι συνήθειες!!!