Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

sso - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Φ - - - - - ς

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Που να ξερες κ πως είναι κ το επίθετο μου ρε φίλε!!! ” Γλόμπος Demetrios

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα ΡαδιενεργοχτυπημενοιΣουβλακοΠριξελοφονιάδες!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από MarkosVL: “ Να κυκλοφορώ έτσι δλδ; radiation-protection-suit-ec5rgt.jpg ” Αν το δουλεύεις χωρίς ΙΜΕΙ ίσως δεν κινδυνεύεις!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έρευνα: Αυτά τα κινητά έχουν την "πρωτιά" στην ακτινοβολία (λίστα) - Aftodioikisi.gr aktinovolia.png

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από demakhs: “Εγω τελικά ποιο να πάρω το Pro plus 6 το mi note 3 ή μεταχειρισμένο MI6?? ” Το pro plus 6 , το pro plus 6 να γλυτώσεις εσύ από τα format data, εμείς από εσένα, να δούμε όμως πως θα γλυτώσεις εσύ από την κρεβατομουρμούρα της γυναίκας που δεν της πήρες την σκούπα, popcorn εμείς , χαχαχα , αλλά θα βρει πάλι όμως ο @geoanto555 τον μπελά του με εσένα που θα του ζητάς να σου φτιάξει TWRP για το Meizu.... Το πολύ όμως να μπλέξει το ανύπαρκτο Ελληνικό Meiz…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Εγω τελικά ποιο να πάρω το Pro plus 6 το mi note 3 ή μεταχειρισμένο MI6?? ” Σου είπα να πάρεις miele,αλλά εσύ βιάστηκες και πήρες bosh

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Μήτσοοοοοο έφτασε ο meizes. Τον στέλνω κατ' ευθείαν στον Ανδρέα @Antretng, χωρίς να το ανοίξω, όπως είναι σφραγισμένο, μην νομίζει ότι του στέλνω κανένα μεταχειρισμένο, και ταυτόχρονα μου στέλνει αυτός το mi Note 3...(αν και μάλλον το μετανιώνω γι αυτή τη τράμπα)!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “δεν περνάει η gcam στη σκούπα, δεν φοράει snapdragon η ρημαδα!!! ” Εχει βγει gcam και για exynos Παράθεση από ANDREAS54: “Δοκίμασες Format Data στην σκούπα και δεν πέτυχε; ” Του το είπα κι εγώ από χθες!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από gvoi: “...τι χωράει σε τέτοιο Φ? ” Βάθος...απύθμενο!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από MarkosVL: “Θα αφήσεις εσύ το prixel; Είσαι καλά; Να φωνάξω γιατρό; ” Άστον βρε Μάρκο να το πάρει!!! Μόνο με την μητέρα σου θα μιλάω εγώ;;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τέτοιες προσφορές δεν τις βρίσκεις κάθε μέρα...και συνήθως τελειώνουν γρήγορα!!! Στο Σκρουτζ ξεκινάει από 380€

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ο Μήτσος το παίρνει σωστά ...πάντα!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Την ταλαιπωρία της τρούπας που την βάζεις;;;

• Παράθεση από pavlidisc: “Άρα καλά λέει ο Μήτσος τόσον καιρό! Σε κάθε μεγάλη αλλαγή βαράς ένα FR (εάν το κατέχεις το σπορ και δεν έχεις και τίποτα να χάσεις) και είσαι σίγουρος! ” Ο Μήτσος δεν μιλάει για FR αλλά για FD

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα Αλάνια

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μάλλον θα πρέπει να ανεβαίνεις σε κανένα βουνό για να βελτιωθεί!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ουπς...τώρα που το θυμήθηκα...μήπως του λείπει κανενός κανένας δορυφόρος να του δανείσω ΚΑΝΕΝΑΝ? από δαύτους μου φτάνουν και μου περισσεύουν μάλιστα... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51997/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51998/ ” Από ποιότητα (με προφορά Σημίτη) όμως χάλια...Ούτε ένα σαραντάρη δεν βλέπω!!! Με το ζόρι δύο πάνω από 30. Γι αυτό και έχεις accuracy 14

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από sso: “Παράθεση από demakhs: “Ξεφουσκωσανε τα παλικάρια σιγά σιγά τανασι... ” Μάλλον κάποια σκλήκια αλλού τρών και πίνουν κι αλλού παν και το δίνουν!!! ” Τι υπονοάς κύριε μου....... ” Ξέρεις εσύ!!!

• Παράθεση από derveni: “@sso Κατάλαβες λάθος μα εντελώς, εννοούσα ότι με το που γράφουμε όλοι ρίχνουμε νερό στο μύλο χωρίς αποδείξεις, και ενημερωτικά γιατί είσαι τσιτομενος δεν χρειάζεται, μαζί με τον @Antretng Έχουμε απαντήσει έχουμε δώσει κατευθεινσεις απλά περιμένουμε της αποδείξεις που δεν θα έρθουν ποτέ. ” Μια χαρά κατάλαβα!!! Απευθύνθηκες αποκλειστικά σε μένα και όχι γενικά σε όλους που γεμίσατε τις 5 σελίδες!!! Θα μπορούσες να γράψεις "Παιδιά ας σταματήσουμε εδώ κι ας μην ρίχνουμε άλλο κά…