Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από sso: “3.Αν εγώ είχα την συγκεκριμένη συσκευή θα ανησυχούσα. ” Δηλαδή εντάξει, αν πω τώρα ότι το ίδιο θέμα έχει και το Kate που έχεις στο προφίλ σου πραγματικά θα αρχίσεις να ανησυχείς ?Και θα πρέπει να αποδείξουν οι άλλοι ότι ο ισχυρισμός μου είναι ψέματα και όχι εγώ ότι αληθεύει ? Χαλαρώστε παιδιά... ” Εννοείται!!! Και πες μου ειλικρινά αν είχες την επίμαχη συσκευή θα κοιμόσουν εντελώς ήσυχος;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “Εγώ το τωρινό Redmi 5 για πεθερά ” Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από ANDREAS54: “Εγώ το τωρινό Redmi 5 για πεθερά ” Redmi 5a. Μην ξοδευτεις τσάμπα. ” Μην ξεχαστείς μόνο και κάνεις εσύ το unboxing!!!
-
Παράθεση από derveni: “Όχι άλλο κάρβουνο @sso ” Έχουν γραφτεί πέντε (5) σελίδες και μόλις σήμερα έγραψα εγώ δυο αράδες εκφράζοντας την άποψή μου και έρχεσαι και μου λες "Όχι άλλο κάρβουνο". Εγώ ρίχνω κάρβουνο και λάδι στη φωτιά;;;; Σε παρακαλώ πάρα πολύ!!!
-
Εγώ ξαναλέω.... Αν είχα την συγκεκριμένη συσκευή θα ψαχνόμουν....
-
1.Εγώ πάντως αν είχα ανακαλύψει κάτι τέτοιο, όπως ο φίλος με την ραδιενέργεια, μάλλον δεν θα τολμούσα να το δημοσιοποιήσω. Θέλει πολύ θάρρος κάτι τέτοιο. Τα συμφέροντα είναι μεγάλα. 2.Και να ανεβάσει το βίντεο πάλι θα βρεθεί κάποιος να πει ότι είναι μοντάζ ή κάτι τέτοιο. 3.Αν εγώ είχα την συγκεκριμένη συσκευή θα ανησυχούσα. 4. Δεν συμφωνώ ότι η xiaomi θα βγει κερδισμένη από ένα τέτοιο θέμα. Αλλά ποσώς με ενδιαφέρει αυτό. 5. Όποιος έχει την δυνατότητα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα γραφόμενα τ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ξεφουσκωσανε τα παλικάρια σιγά σιγά τανασι... ” Μάλλον κάποια σκλήκια αλλού τρών και πίνουν κι αλλού παν και το δίνουν!!! Καλημέρα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι να ξυπνάμε ρε;;; Αφού λέει να κοιμηθούμε
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Νανταααααα.... Αρχίσαμεεεεε.... ” Στο είπα και στο τσατ....Κόψε το γάλα των παιδιών και πάρτο το τιμημένο!!! Το πρωί σού 'δωσα λινκ με 225€!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Αλάνια
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Σωκράτη, τον εζμπρωξες τον θρυLEOν... ” Είπαμε.... Αυτό θα γίνει με την προϋπόθεση να δώσεις το δικό σου στον Γιώργο 80€. Θα το δώσω μαζί με το μπόνους από τον Ανδρέα54 20€, θα συμπληρώσω και 10€ για να πάρω του Βασίλη με 30€, ο οποίος θα συμπληρώσει 20€ για να πάρει του Γιώργου με 50€, ο οποίος θα συμπληρώσει και 30€ για να πάρει το δικό σου 80€. Και όλα αυτά για να μπορέσεις να πουλήσεις εσύ το κουτσό μουλάρι.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Αλάνια
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕδώ και καιρό κυκλοφορούν και κάποια Εξώκ@λα