Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤώρα με ποια είμαστε Γιώργο; Ξεχωρίζει καμία;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “Πόσα Φ πιάνει ένας γάιδαρος; ” Μόνο ένας μπορεί ν' απαντήσει σ' αυτό το ερώτημα.... Μην απαντήσει κανείς άλλος!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαHTC HD2... Πωλείται όπως είναι, επιπλωμένο, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο. Πωλείται και το δίνω όσο-όσο φτάνει θεέ μου απ' τον Μήτσο να γλυτώσω!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Εαρινά μπουμπούκια.... Ισημερία σήμερα HTC HD2....Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο! youtu.be/2vV-6AOUNtk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟι δικές μου είπαμε έχουν άλλη μορφή και μοιάζουν με κάτι άλλο 39134123641_f9c4a26528_c.jpgIMG_20171218_094740[1] by ssoklis, on Flickr
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ηγέτης ή επίτιμος...μη με μπερδεύεις κ μπλέξω τις ...ίδες!!! ” Επίτιμος Ηγέτης!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “Δίνω Motorola razr v3 δεκαετίας σε κακή κατάσταση τζάμπα στο Σωκράτη για να το δώσει bonus μαζί με το HTC HD2, το θρυλικό Leo σε τιμή 20€ (για να συμπληρώσει άλλα 10€ να πάρει του Βασίλη, που θα συμπληρώσει άλλα 20€ να πάρει του Γιώργη-κατά κόσμον αραχνιά, για να συμπληρώσει μετά αυτός άλλα 30€ και να πάρει το κουτσό μουλάρι του Επίτιμου) Στάλθηκε από το Motorola V3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να μια Σοφή πρόταση/προσφορά!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ρε συ Σωκράτη, θα...λωλαθώ!!! αυτό το εργαλείο, το HD2 που συζητάς, ο σταθμός και ο προάγγελος όλων των smartphones με τη μορφή μου έχουν σήμερα, παίρνει μέχρι και την stable miui με...global sources??? ” Αν φωνάξουμε τον Cotula να την κάνει port μια χαρά θα την πάρει!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟ Ανδρέας που είναι ρε παιδιά; Έπεσε με τα μούτρα στο mi mix2; Θα έχει βγεί παγανιά για φωτο με το νέο του εργαλείο και θα μας πρίξεν στις υψηλού επιπέδου τοποθετήσεις και αναλύσεις!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “...εγώ με τι θα μείνω? ” Πάρε το δικό μου!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠωλείται HTC HD2, το θρυλικό Leo, 4.3", 512 Ram 512 Rom, πλήρως λειτουργικό, multiboot, multirom. Βάζετe μια Ρομ στη nand και όσες θέλετε στην SD. Τιμή 20€ (για να συμπληρώσω άλλα 10€ να πάρω του Βασίλη, που θα συμπληρώσει άλλα 20€ να πάρει του Γιώργη-κατά κόσμον αραχνιά, για να συμπληρώσει μετά αυτός άλλα 30€ και να πάρει το κουτσό μουλάρι του Επίτιμου) Άιντε να τελειώσει επιτέλους αυτή η αγοραπωλησία Αραχνιά/Επίτιμου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤελείωσες με το format data?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα μπουμπούκια!
-
Magic WormHole
Μήνυμαyoutu.be/anqTpxwrov8 youtu.be/gBZiPpKfHUs
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Την έριξα στα 85€ το έγραψα ποιο πάνω Σωκράτη. Το μόνο που δουλεύει σωστά είναι η κάμερα. Τα υπόλοιπα μόνο για ανταλλακτικά Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 85€ και σε 36 άτοκες δόσεις κάτι λέει..εντάξει..2,36€/μήνα είναι!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Πω.......... πω ......... πω ........ μπερδεμάτα βλέπω και παρεξηγήσεις. Αλλά ο Μήτσος βράχος δεν το δίνει αν δεν πάρει αυτά που ζητάει. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γιώργο δεν πιστεύω να ισχύει ακόμα η προσφορά σου (115€) μετά και το format data του Σ/Κ (τι νούμερο να ήταν αυτό άραγε;) Κινητο Xiaomi MI 5S Dual LTE 32gb 4GB Silver - Κινητο τηλεφωνο (TEL.090657)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓιάννη εσύ για ποιο πήγαινες; Για του Ανδρέα ή για του Βασίλη; Συγνώμη ρε φίλε δεν το πήρα είδηση ότι έπαιζες κι εσύ!!!