Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sso: “Μπράβο ρε Γιάννη....Σ' ωραίος! ” εσυ τι εκανες με κινητο? ” Δεν είδες τι έγινε χθες; Βγήκε σε πλειστηριασμό το mi note 3 του Ανδρέα και πλειοδότησα εγώ. Του έκανε πρόταση του Μήτσου ο Ανδρέας να του το δώσει 220€ με την προϋπόθεση όμως να δώσει κι αυτός στον Γιώργο το mi 5S στα 115€. Φυσικά ο Μήτσος εποίσε την νήσσαν, οπότε το πήρα εγώ με 240€
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜπράβο ρε Γιάννη....Σ' ωραίος!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Κονομα-λογας είναι, ποιος άλλος περίμενες να βγει κερδισμένος? ” Σιγά μην έβγαινε κερδισμένος ο ΜοναΖυγαΔικαμου Παπαρο-λογάς!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒασίλη εγώ κατάλαβα ότι ο Ανδρέας θα πάρει και το δικό σου, για να κάνει τα συγκριτικά του!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “Παράθεση από demakhs: “Ριγμενος εσύ Γιάννη? Εγώ τι να πω που μου την πήραν την μπουκιά μέσα απ' το στόμα!! ” Τελικά ποιός την έφαγε τη βάφλα; ” Ο Ανδρέας.... Αυτό που έγειρε την ζυγαριά τελικά ήταν το meizu. Είναι γνωστή η "τρέλλα" που έχει ο Ανδρέας με την φωτογραφία, και το meizu έχει μεγάλο φωτογραφικό ενδιαφέρον. Οπότε συμφωνήσαμε το meizu που έχω ήδη παραγγείλει εγώ να το πάρει ο Ανδρέας και θα μου δώσει το mi Note 3, βάζοντας στην τσέπη και 50 ευρωπουλάκια!! (ο Ανδ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο μπλε που θέλεις τόχει 331,40€ Είναι δυνατόν τόση διαφορά για το χρώμα;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Παράθεση από demakhs: “το φωςμεσαστοκουτι το χει με 230... ” ” Που το είδες το 230 μπρε; Xiaomi MI NOTE 3 5.5 ίντσα 4G Smartphone ( 6GB + 64GB 12 MP Qualcomm Snapdragon 660 3500 mAh ) 6214630 2018 – €247.71
-
Magic WormHole
ΜήνυμαO spideman3 τι πήρε;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Σωκρατη ξεκόλλα. Το mi note 3 ούτε από Κίνα δεν το βρίσκεις 240. Κάτσε να πάρω του Βασίλη και μιλαμε. ” Ανδρέα το ξέρω. Απλά δεν θέλω να γίνει αφορμή για παρεξηγήσεις. Αν σου δίνει ο Μήτσος 240€ να το δώσεις στον Μήτσο. Δεν υπάρχει πρόβλημα!!! Απλά θέλω να το ξέρω αποψε για να ακυρώσω το meizu που μπορώ να το κάνω αφού ακόμα δεν έχει γίνει shipped
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟκ, εγώ παραιτούμαι από όλα....Δεν πειράζει κάντε όπως νομίζετε.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “εεεεεε εεεεεε ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ?? δε θέλω εγώ τις ναυΑΡΧΙΔΕΣ, τι να τις κάνω... Αντρέα το νεο prixelόφωνο με 220-ΚΛΕΙΣΑΜΕ! ” Αργήσατε πολύ κύριε....Έχει ήδη κλείσει στα 240€
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν πειράζει. Καλή καρδιά. Πάρε λοιπόν εσύ του Βασίλη (εγώ και 300 να μου το δώσει δεν το θέλω πλέον) κι εγώ θα πάρω του Ανδρέα με 240€. Να τελειώνουμε!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Σωκράτη μην το παίρνεις προσωπικά, ” Ε όχι ρε φίλε. Πώς να μην το πάρω προσωπικά!!! Μάλιστα είχε βγει και είχε γράψει εδώ στη τρούπα ότι μου έκανε "την καλύτερη των προσφορών"
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Λοιπόν ξέρετε πόσο συμπαθώ τον επίτιμο. Και ας έχουμε τις τριβές μας...Συμβαίνει μεταξύ φίλων. Έχω και εγώ.μια πρόταση. Το αφήνω 340 αλλά μόνο για εκείνον. Οσο έχει από Κίνα το 64αρι. Έχω βρει ένα οπ5 σε αυτά τα λεφτά αλλά θέλει μετρητά αυτος.Ειναι φίλος και ξέρω τι κινητό θα μου δώσει. Για αυτό λέω να κάνω το καλό..... Αν θελει εδώ ειμαι ” Ωραίος είσαι κι εσύ. Σε μένα το έδινες 400€
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από sso: “τελευταία προσφορά από μένα 240€ ” Για ποιο κινητό? Σωκράτη. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πλάκα ΜΕ κανεις ρε Γιώργο; Για ποιο μιλάμε τόση ώρα; Του Ανδρέα το mi Note 3
-
Magic WormHole
Μήνυματελευταία προσφορά από μένα 240€
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣωστά Βασίλη. Βγαίνει στα 185€ με priority. Άρα και ο Ανδρέας θα βάλει 35€ (αν το δώσει στον Μήτσο και κάτι παραπάνω αν το πάρει κάποιος άλλος. δηλαδή εγώ) στην τσέπη. Ανδρέα επειδή το meizu δεν έχει γίνει ακόμα shipped μπορώ να το ακυρώσω.Θα πρέπει όμως να μου το πεις σήμερα πριν ξημερώσουν τα κινεζάκια!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌσο αργείς τόσο απομακρύνεται!!! Σιγά μην σε περιμένει να πουλήσεις πρώτα το κουτσό μουλάρι!!! Και αν διάβασες σωστά (που το διάβασες αλλά κάνεις την πάπια) υπάρχει μια προϋπόθεση. Να δώσεις κι εσύ στον Γιώργο το δικό σου στα 115€ Ανδρέα 220,50€
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο πιο σωστό και δίκαιο είναι να βγει σε πλειστηριασμό!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈλα μου ντε!!!!