Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “μη χάσεις εσύ, να χωθείς αμέσως!!! ” Εμ βέβαια....τέτοιος μοναχοφάης πούσαι!!! Εγώ το είχα δει στο Ινσομνια που το είχε βάλει 300€ και δεν ασχολήθηκα επειδή ήταν έξω από το budget μου. Και μάλιστα ο ίδιος μου πρότεινε το meizu Pro 6 Plus Ανδρέα στα 220€ το θέλω κι εγώ (αν τελικά δεν το πάρει ο Μήτσος). Δίνω μέχρι 240€
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Κοιτα μεταξύ φίλων κάτι καλύτερο γίνεται. Ίσως μπορώ να του το αφήσω 220 ευρώ (2 μηνων ολοκαινουργιο κινητο είναι) και να βολεψει και τον Γιώργο με 115 ευρώ. ” Τώρα όμως έχω την εντύπωση ότι κάνεις διακρίσεις και δεν είσαι δίκαιος... Με τέτοια τιμή θα μ' ενδιέφερε κι εμένα!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝομίζω και η προσφορά του Μήτσου στον Ανδρέα δεν είναι άσχημη. Ας το σκεφτεί καλύτερα ο Ανδρέας. Τουλάχιστον θα ξέρει σε τι χέρια θα βρίσκεται το εργαλείο του!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα smile.png
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠροσπαθώ ακόμα να θυμηθώ την 10η επιλογή!!! Που θα μου πάει με τη βοήθεια του Τανάσι θα το θυμηθώ!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Τι OFF TOPIC ALETR και ΦΡΟΥΡΑ!! ΦΡΟΥΡΑ!! ΦΡΟΥΡΑ!! είναι αυτά που τσαμπουρνάς. Μια χαρά σκουλικίσια συζήτηση είναι, μας στερείς το μεροκάματο. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έτσι ακριβώς...Του χρειάζεται τώρα ένα ξεγυρισμένο dislike
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “ Αν παρόλα αυτά και μετά τις εξηγήσεις μου είσαι ακόμα παρεξηγημένος.... ζητάω και συγγνώμη διότι δεν ήταν στις προθέσεις μου να σε κάνω να νιώσεις άβολα ” Βασίλη δεν υπάρχει καμιά παρεξήγηση. Το ξέρεις ότι κι εγώ σε γουστάρω, σε πάω και σε εκτιμάω... Απλά όταν γίνεται αναφορά σε κάτι που έχει ειπωθεί, αν δεν είναι πλήρης η αναφορά πολλές φορές οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Οπότε και η άλλη πλευρά μπαίνει στην διαδικασία να δώσει εξηγήσεις και διευκρινίσεις. Όλα καλά λ…
-
RE: WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Εγώ πάντως του είχα κάνει την καλύτερη των προτάσεων του Σωκράτη Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk” Βασίλη σου εξήγησα ότι δεν θέλω /μπορώ να δώσω τόσα χρήματα για Κινέζικο χωρίς, ουσιαστικά, να υπάρχει καμία εγγύηση. Και θα συμφωνήσω εδώ με τον Χρήστο @paylidisc ότι για Κινέζικο κινητό (αγορά από Κίνα) το πολύ 200-250€. Παραπάνω δεν λέει, γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχει εγγύηση. Και σε κάθε περίπτωση καλό είναι ό,τι λέμε κατ' ιδίαν να μην τα δημοσιοποιούμε. Στάλθηκε α…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από sso: “Είναι και κάποιο άλλο, αλλά δεν θυμάμαι ποιο!!! ” Mi 8 εως 12 ; Mi mix 3/3s ; Σε επισκεφτηκε και εσενα; (Hidden Content) ” Ναι ναι, κάπου εκεί....Που θα πάει θα το θυμηθώ!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ 2,3*172=395,6?? ” Ξέχασες το priority
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Εγώ πάντως του είχα κάνει την καλύτερη των προτάσεων του Σωκράτη Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk ” Βασίλη είσαι πολύ ψηλά...δεν σε φτάνω...και έχω υψοφοβία (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίμαι μεταξύ: 1. mi note 2 2. mi note 3 3. mi 6 4. mi 7 (όταν βγει) 5. mi mix2 6. mi mix2s (όταν βγει) 7. meizu note 6 8. meizu pro 6 plus 9. nubia m2 10. Είναι και κάποιο άλλο, αλλά δεν θυμάμαι ποιο!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “θα δώσεις λεφτά και θα πάρεις... ” youtu.be/V3RVWA7uLmw
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs...Σφύρα μου κλέφτικα... youtu.be/evNdVI0YTIk