Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Εμένα, τελικά, προσωρινά και μέχρι να βγει και να δοκιμαστεί η νέα Ναυ-Αρχίδα της xiaomi έκατσε η μπίλια ΕΔΩ Το κρίμα στο λαιμό του Ανδρέα (του μικρού)

• Παράθεση από ANDREAS54: “Παράθεση από gkoutrou68: “Καλημέρα, Εχω εγκαταστήσει την 5.1.018 στο mido και όταν έχω ενεργοποιημένη την επιλογή για ... ” Καλή τύχη και μην ξεχνάς την υπογραφή μου. Για πιο πεζά πράγματα κοίτα την υπογραφή του @Antretng. ” Παράθεση από foxy4270: “χαχαχαχχαααα...μακραν το κορυφαιο σχολιο του thread! ” Πιο κορυφαίο και από το πιο πάνω σχόλιο του ANDREAS54;;;;

• Magic WormHole

sso - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Καλημέρα σας!!! Ανεβασμένη διάθεση βλέπω... @sso θερμοκήπιο ε; ” Απάντηση δεν πήρα όμως!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Καλαμποκια τον περιτριγυρίζουν, καρότα επίσης, ευτυχώς, τα αγγουρια, τα χει γλιτώσει μεχρι στιγμής!! ” Φύτεψα χθες!!! Ντομάτες πριν από 3 βδομάδες!!! Ποια είναι σήμερα η Ναυ-Αρχίδα της xiaomi; Ωχχχχ...δεν είπα Καλημέρααααα!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από kostas_7: “Το Mi7 σε ποια τιμή θα παίξει εξωτερικό; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ~380€ youtu.be/pBajD86BGpQ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Το ποιο ” To mi 7 youtube.com/watch?v=CglMe0Le_PY

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα πιδιά!!!

• Παράθεση από das_krimi: “Δεν υπάρχει... ” Υπάρχει!!!

• Παράθεση από demakhs: “Το γνωρίζεις krasdimi το twrp? ” Μπααααααααα.....trolάρει!!!!

• Flashable zip (twrp)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα Αλάνια!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

youtu.be/ML9VWOjF1uU

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Αν μπορείς να ανεβεις σε χρήματα στα 295 ευρω που εχει το htc u ultra ειναι πραγματικα κινηταρα. Έχει ίσως την πιο δυνατή κάμερα σε αυτά τα λεφτά, με οθονάρα 5.7 ιντσες 2K αναλυση, gorilla glass και snapdragon 821. Αλλα σε αυτονομία μάλλον σαν το le max 2 πρέπει να ειναι. ” Είναι single sim, Οπότε αποκλείεται!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “... Σωστά τα λες Σωκράτη. ” Τι είπα σωστά Γιώργο;;; Ανδρέα για αιτιολόγησε λίγο για τα meizu...Τα κοίταξα κι αυτά...αλλά κάπου κόλησα....Β20 δεν έχουν κι αυτά ε; Το meizu Pro 6 Plus βγαίνει στα 172,63€ με ένα κουπόνι και priority

• Magic WormHole

Μήνυμα

Η gcam παίζει μόνο σε SD? Στα Χαβάϊ δεν παίζουν έτσι;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εννοείς από το Χαβάϊ που πρότεινες; Με την οθόνη μια χαρά είμαι...Αυτό που με κρατάει ακόμα είναι η έλλειψη της Β20

• Magic WormHole

Μήνυμα

@Alex_MLT...Αλεξ το mi 6 με ένα κουπονάκι 18€ βγαίνει κάπου στα 300€ στο Banggood. Το mi note 3 το βρίσκεις με 150€;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Για να δω τι ψηφίζετε!!! mi note3 mi 6 mate 10 lite honor 9

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “... Το λάθος του Ιβάν είναι ότι το είχε σε κοινή θέα.... ” Δεν έκανε λάθος ο Ιβάν....Λάθος έκανε ο "Τίγρης" που δεν μπούκαρε κι αυτός με όπλο στον περυσινό τελικό κυπέλου, με το δυο μέτρα οφσάΙντ γκολ.... Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο ¨Καπετάνιος"... Ας βλέπουμε καμιά Μπάρτσα, καμιά Λίβερπουλ και ας σταματήσουμε ν' ασχολούμαστε με τη βρωμά και με τη σαπίλα μας!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Για αυτό να βλέπετε barca γιατί το ελληνικό δεν βλέπετε με τιποτα Redmi n3pro ” Και βλέπεται και χωρίς τον Μέσι....Προσπαθεί όμως ο αντι-Μέσις-Κουτίνιος