Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

sso - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “κοιτάει το instant replay ο άνθρωπος, σώπα, θα σας το κατακυρώσει τελικά το γκολ!!! ” Μπααααα....Ένα πεναλτάκι όμως μπορεί να το δώσει....αν παιχτούν τα υπόλοιπα λεπτά των καθυστερήσεων!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Άστα βρε να υπάρχουν!!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρίξτε και σε μένα βρε κανένα... Μόνο τρία έχω

• Και τα τραίνα μ' αρέσουν και τα κάδρα με τραίνα και γραμμές μ' αρέσουν 40691428812_dff95f5cdb_c.jpgIMG_20180126_171540 by ssoklis, on Flickr 40734305521_5547e8e1ee_c.jpgIMG_20180126_171636 by ssoklis, on Flickr

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σου 'χω ρίξει πολλά ή μόνο ένα;;; Νάσαι καλά, να τα χιλιο-εκατοστήσεις!!!

• Για κάποιο (ανεξήγητο) λόγο μ' αρέσουν τα τραίνα και οι γραμμές τραίνων.... Έχει βάλει πολλά τέτοια κάδρα ο Βασίλης @linuxilakis, και μ' άρεσαν πάρα πολύ!!!

• Παράθεση από alvin1983: “... @sso είναι πολύ ωραίο το κάδρο αυτό. ζωγραφισμένο στο χέρι είναι απο το Παρίσι από έναν πλανόδιο ζωγράφο. Που το πήρε το μάτι σου ρε θηρίο?? ” Επειδή ίσως δεν κατάλαβες και παρανόησες.... Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών

• Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από sso: “Παράθεση από fog: “H "ώρα" που έκανε να τραβηχτεί η φωτογραφία ήταν πολύ λίγη. Στις 2 πρώτες 1/10 περίπου του δευτερολέπτου και στις 2 τελευταίες 1/20, δηλαδή η εικόνα τραβήχτηκε γρήγορα και δεν υπήρχε μεγαλος κίνδυνος να κουνηθούν. Και ΑΝ χρειαζόταν να προσέξεις κάποιες, θα ήταν οι 2 πρώτες που ήθελαν "περισσότερο" χρόνο να τραβηχτούν ” και πώς μπορεί να το ξέρει αυτό εκ των προτέρων; ” έλα μου ντε....χώσε λίγο, γιατί με πιάσαν απ' τα μούτρα!!! ” Σ' έχο…

• Παράθεση από fog: “H "ώρα" που έκανε να τραβηχτεί η φωτογραφία ήταν πολύ λίγη. Στις 2 πρώτες 1/10 περίπου του δευτερολέπτου και στις 2 τελευταίες 1/20, δηλαδή η εικόνα τραβήχτηκε γρήγορα και δεν υπήρχε μεγαλος κίνδυνος να κουνηθούν. Και ΑΝ χρειαζόταν να προσέξεις κάποιες, θα ήταν οι 2 πρώτες που ήθελαν "περισσότερο" χρόνο να τραβηχτούν ” και πώς μπορεί να το ξέρει αυτό εκ των προτέρων;

• Παράθεση από lorenzo81: “App cloner από το playstore. Το κατεβάζεις και κάνεις Dolly την έκδοση κάμερας που θέλεις να κρατήσεις, κάνοντας την εγκατάσταση με άλλο όνομα. Μόλις δεις ότι έχεις 2 gcam, διαγράφεις την original (θύρα 21) gcam και κάνεις εγκατάσταση την καινούργια έκδοση που θέλεις να δοκιμάσεις. Οπότε κάνεις τα τεστ και κρατάς αυτές τις εκδόσεις που σου αρέσουν! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τα ίδια του είπα κι εγώ αλλά....δεν νογάει!!!

• Παράθεση από demakhs: “αυτό θέλω να ξεκαθαρίσω...αυτή ήταν η αιώνια απορία μου, πως θα την κλωνοποιήσω?? η κλωνοποίηση δεν γίνεται αν έχεις μια εφαρμογή και θέλεις να την χρησιμοποιήσεις με δύο διαφορετικές ρυθμίσεις? στην προκειμένη περίπτωση, θέλω να εγκαταστήσω άλλη έκδοση, αλλά δε μ αφήνει, γιατί είναι ήδη εγκατεστημένη ήδη μία, καλά κατάλαβα? αυτό, πως το "θεραπεύουμε"? ” ΚΛωνοποίησε αυτήν που έχεις εγκατεστημένη, βγάλε την original και κράτα τον κλώνο για να "παραπλανηθεί" η καινούργια και…

• Παράθεση από demakhs: “πως το κανες αυτό? ” How to Clone or Duplicate Apps on Android with App Cloner

• O foxy για τα δύσκολα είναι!!!

• Παράθεση από pavlidisc: “1) Η έκδοση που θα βάλεις στην rom, σε μία εβδομάδα (όποιος ψαχτεί) θα την απεγκαταστήσει και θα βάλει άλλη. ” Θα μπορεί να γίνει εύκολα απεγκατάσταση ή θα μπει σαν εφαρμογή συστήματος και θα πρέπει ο πάσα είς να μπαίνει με root explorer να πηγαίνει στο \system\app να βρίσκει την εφαρμογή, να την διαγράφει/μετονομάζει, να κάνει επανεκκίνηση για να δοκιμάσει άλλο apk;;; Παράθεση από foxy4270: “Γιατι παιδευεστε τζαμπα ρε παιδια? πειτε μου τι κινητο εχει ο καθενας...και θα …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Από αυτή πήραμε την περασμένη Κυριακή. Χθες απλά μας σερβιρανε σόδα Τριπόλεως. Για την χώνεψη. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και σήμερα ήρθε και το επιδόρπιο!!! (-3)

• Magic WormHole

Μήνυμα

youtu.be/JOki_L7Za3I

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ναι Ανδρέα Είχα......Πρόσεξες τι έχω τώρα;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μου ήρθε ΟΤΑ update. Να την κάνω ή θα μου τα κάνει μαντάρα; Παράθεση από demakhs: “ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ χα μ' αυτό ξομεινες?? ”

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μου ήρθε ΟΤΑ update. Να την κάνω ή θα μου τα κάνει μαντάρα;