Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Λαουριτοκτυπημένοι!!!
-
1) Σουρρρρ... 2) Σουρρρρ...(για νυκτερινές υπάρχει και η μακράς έκθεσης (3.8c-le) που κάνει τη νύχτα μέρα (σιγά μη τη βρεις) 3) Στις φωτο είχα άλλες ρυθμίσεις από αυτές του shot, αλλά εσύ βάλε αυτές (την ημέρα βάζε μικρότερο από το Super High) 4) Ε ναι μη μας πάθεις και τίποτα ψάχνοντας....δεν πρόκειται να την βρεις ποτέ και θα μας πρίξεν πάλι.... MGC_5.1.018.177470874.41362666__A7.0-8.1_MI5S_v2c.apk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΩραίος!!!!!! Και μετά μου μιλάς για Βικτώριες και Βιργινίες!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Από την στιγμή που λέει δεν έχει γενέθλια ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οπότε δεν του ευχόμαστε να τα χιλιο-εκατοστήσει, ούτε να είναι Πολύχρωμος και Ευτυχεσμένος
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι η συνέχεια...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑν είχε βρει τα χαμένα γαϊδούρια δεν θα υπήρχε φαγούρα... Και αφού υπάρχουν και τα φράγκα (ελέω refund) υπάρχει και η φαγούρα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑυτός κι αν είναι Μέγας Σκώληξ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από demakhs: “Τι θα γίνει με αυτό το mi note 3 που μου κλείνει πονηρά το ... κλείστρο?? ” Χτύπα το σε θέλει τρελά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα το κτυπήσει μόλις πάρει τα δυο half refund από τους Αλέκους
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “Δε τον αδικώ, τον φέραμε σε δύσκολη θέση. Καλά έκανε. ” Δεν νομίζω να τον φέραμε ΕΜΕΙΣ σε δύσκολη θέση. Με εξαίρεση τον Μήτσο που κάποια στιγμή έγραψε ότι συμφωνεί με τον "τύπο" δεν θυμάμαι να υπήρξε κάποιο άλλο σχόλιο ή υπονοούμενο κατά του Ανδρέα. Και ένα συνημμένο που είχα βάλει και εγώ το έχω διαγράψει ήδη! Και πραγματικά εγώ τουλάχιστον δεν κατάλαβα τον πληθυντικό που χρησιμοποίησε ο Ανδρέας και σε ποιους αναφέρεται όταν γράφει: "Λες και εσείς ήσασταν παναγιες..." Πα…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “ @sso αυτή η Ζωή δεν φέρνει λίγο από Λαουρίτα? ” Μπαααα.....εμένα δεν μου κάθεται έτσι....καθόλου!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Thracia: “Αφέθηκες, ούτε κιχ δεν ακούστικε ” Ακριβώς έτσι έγινε...Ε @takisfrag??? 1349277083-cartoon-kota-kokkoras-asteia-eikona.jpg ”
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από foxy4270: “H δευτερη δεν υπαρχει Χρηστο.Παρολα αυτα πιστευω οτι το κινητο του @tsine ειναι καλυτερο. Και σοβαρολογω ” Θα με κάνεις να αρχίσω να τρίβω με οινόπνευμα!!! Ρε σύ, αυτός έχει δοκιμάσει όλο το Βόσπορο. Κάπου θα έχει πετύχει κάτι καλύτερο από την 3.2. Λογικό μου ακούγεται. ” Και το κρατάει μυστικό ρε Χρήστο;;;