Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από Thracia: “Ο άκυρος! Τα παντζαμακια που έρχονται με τα nillkin tempered δεν κάνουν δουλειά; ” Σωστός (;;;)

• Magic WormHole

sso - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από ANDREAS54: “Παράθεση από makis1024: “Του έστειλα εγώ , αλλά τα διέγραψα κατευθείαν μην τυχόν και τα δεί ο μικρός και μετά άντε να του εξηγήσω τι κάνανε τα δύο ζουμπουρλούδικα αγοράκια , να τα χαρώ. ” Τέσσερα δεν ήταν; ” Ο πρώτος και ο τελευταίος δεν πιάνονται!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

@spideman3... 1)Το κράτησες αυτλο στοαρχείο σου; Παράθεση από demakhs: “Τι είμαι εγώ για να τραβήξω αυτιά ρε? Ο τελευταίος σκουλήκος της τρύπας είμαι... ” 2) Εσύ το κάνεις αυτό που κάνει ο @tsine; Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών

• Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από foxy4270: “@tsine...γιατι εχω την εντυπωση οτι το δικο σου κινητο βγαζει καλυτερα απο τα δικα μας?? ” Του λαχε η παρτίδα από το...καλό εργοστάσιο!!! ” Μήοως μόνο αυτός έχει τελικά _PRIXELON???

• Magic WormHole

Μήνυμα

Συγκρίσεις καμερών κινητών : Σελίδα 363 :: myphone forum ΕΝΤΙΤ: Σβήστηκε κιόλας...αλλά έχει πυροβοληθεί

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα!

• Είναι δυνατόν μια gcam να έχει διαφορετική απόδοση σε κάποια Ρομ από ό,τι σε μια άλλη; Η να διαφοροποιείται η απόδοσή της ανάλογα με το android που φοράει η συσκευή; Εννοείται βέβαια ότι μιλάμε για την ίδια συσκευή πάντα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Έπαιρνα ματι στο ΣΚΑΙ ! ” Και σε ποια "Λαουρίρα" έκανες focus? Με ποια gcam και με ποιες ρυθμίσεις....λέγε γρήγορα!!!

• Le Max2 hdr+ 38741262085_d04ccd5cea_z.jpgIMG_20180111_202507[1] by ssoklis, on Flickr

• Magic WormHole

Μήνυμα

Και οι δυο με "Πεναλτάρες" επέζησαν!!! Ο Ράμος της Ρεαλ σε κάθε ματς κάνει 3-4 τέτοια

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Σωκρατη, μ' έχεις δει ποτέ να κλαίγομαι??? ” Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....Στην Φωτογραφική Ομάδα...που "ξέχασε"(;;;) να σε συμπεριλάβει ο Νας

• Magic WormHole

Μήνυμα

@tasosko.... Τάσο δες την υπογραφή του Ανδρέα @Antretng

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs...Για να μην κλαίγεσαι Δείξτε μας την καλύτερή σας φωτογραφία ! @Antretng...Ό,τι θέλει η Ομάδα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ουτε εγώ πρόλαβα...ας πρόσεχανε, από τότε που με χάσανε εκεί δίπλα, χάσανε την μπάλα τα παλικάρια...δεν εκτονώνονται, ούτε ψυχοθεραπεύονται, αντιθέτως με κάπου αλλού!! =============== Ιαν 28th 2018, 9:18pm =============== Παράθεση από sso: “Τι έγινε εδώ ρεεε;;; Συγκρίσεις καμερών κινητών : Σελίδα 361 :: myphone forum ” Εναν οθονοπυροβολητή, δεν ξέρεις κ συ να τραβήξεις? Μετά κράζουμε τον γιωτο-25-ήμερο γατοπίγκο! Τίποτα δεν πήραμε μάτι. ” Ποτέ δεν προκάμεις εσύ;;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι έγινε εδώ ρεεε;;; Συγκρίσεις καμερών κινητών : Σελίδα 361 :: myphone forum

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα Αλάνια.... Και προσέχετε μη σας έρθει καμιά Δευτέρα αύριο!!!

• 2c vs 3.8c-le 2c 39933995721_b1cd962c28_z.jpgIMG_20180127_223101 by ssoklis, on Flickr 3.8c-le 25062408027_f0b9efa140_z.jpgIMG_20180127_223136 by ssoklis, on Flickr 2c 28153938579_4a02f4fe3c_z.jpgIMG_20180127_224744 by ssoklis, on Flickr 3.8c-le 25062485977_149dc3b304_z.jpgIMG_20180127_224814 by ssoklis, on Flickr 2c 25062587967_4a971bdb10_z.jpgIMG_20180127_223822 by ssoklis, on Flickr 3.8c-le 39223412374_94f2db728d_z.jpgIMG_20180127_223755 by ssoklis, on Flickr

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ Δεν πιστεύω να ανακύψει, το γνωστό, αγαπημένο μου θέμα, του "format data", πάλι!! ” Να είσαι σίγουρος!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Βάλε το. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Που;;;

• Παράθεση από foxy4270: “το πρασινο ειναι Hdr+το πορτοκαλι ειναι advanced hdr+ ” Εγώ είχα την εντύπωση ότι το μεσαίο (πράσινο) είναι HDR+ AUTO και το δεξί (πορτοκαλί) HDR+ ON