Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “ Παράθεση από sso: “@ANDREAS54 εργένης; ” Παντρεμένος ” Ευτυχισμένη Σύζυγος!!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από spideman3: “Αυτές τις συμβουλές τις περίμενα @ANDREAS54 από τον @demakhs λόγου πείρας. Είσαι θεούλης. ” Ο Μήτσος έχει μάστερ στο σιδέρωμα. Γιαυτό δεν επενέβη στην κουβέντα. Σίγουρα όταν μαζευτεί η μπουγάδα θα μας δώσει τις πολύτιμες συμβουλές του. ” Μάλλον στο babysitting πρέπει να έχει master ι Μιτσους!!! @ANDREAS54 εργένης; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Αλάνια!!! Το έπαθες Ανέστη; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤα κρύβει η τσουτσού;;;
-
Magic WormHole
Μήνυμα@geoanto555 Γιώργο στα πόσα πάει η τσουτσού;;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο διόρθωσε βρεεεεε...Αφού το γράφει ότι το διόρθωσε. Και είπε και στον foxy να διορθώσει κι αυτός!
-
RE: WormHole
ΜήνυμαΤον γλωσσοφάγατ(μ)ε ρεμάλια!! Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Plot twist: Και απαντάει "ευχαριστώ παιδιά αλλά μιλάω ήδη με το demakhs" ”
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “και συνεχίζετε το ψηστήρι εκεί στα νέα xiaomi Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις. ” Εσύ δεν θα της πεις ν' ανεβάσει τα μηνύματα που της βγάζει;;;
-
Magic WormHole
Μήνυμα@ANDREAS54 respect Και μετά λέει και ο Αυτοδιορισμένος/Αυτοεπαινούμενος/Αυτοεξυψούμενος...και ό,τι άλλο Αυτο....Αρχι-Τέτοιος ότι γράφει ΕΠΗ....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “... Σωκράτη άκουσα την συμβουλή σου. ” Πάρε και το ποστ #59, σελίδα 5.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Ρεμάλια... Χθες το βράδυ είχαμε "φιλική εισβολή" και στην τρούπα αλλά και στο διπλανό αδελφικό νήμα!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν χρειάζονται άλλοι Νόμοι. Κράτα screenshot από τις δηλώσεις του Admin. Τις σημερινές αλλά και από τις αρχικές, όταν δημιουργήθηκε η τρούπα, που είχε πε: "Εδώ μέσα μπορείτε να βγάλετε τα μάτια σας" Το έχω κρατήσει εγώ...για πάσα χρήση Άντε ΚαληνύΣτα!!! =============== Ιαν 23rd 2018, 1:56am =============== Παράθεση από Antretng: “Το γεροντότερος ξεχασες... Καληνύχτα και από μένα ” Υπάρχει ο Ανδρέας#2 (όπως λέει ο Αρχι-τέτοιος), που μου ρίχνει!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈτσι ακριβώς... Απορώ με τον Γιώργη. Τι έχει πάθει σήμερα και είναι τόσο φoβισμένος!!! Τούχει κάνει μεγάλη ζημιά τελικά αυτός ο "Άρχοντας των καμερών" ο @foxy4270
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Μπα, εδώ είστε σε προστατευμένο περιβάλλον.... ” Προστατευμένος Βιοσκουληκότοπος
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣτην τρούπα ό,τι θέμε λέμε!!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑνδρέα μήπως θα έπρεπε να δώσεις περισσότερα στοιχεία; Διεύθυνση και ταχύτητα ανέμου; Ποσοστό υγρασίας;