Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από sso: “@foxy4270 Kώστα μπορείς να τραβηξεις μερικά κάδρα και με stock και με gcam; Ένα μίνι συγκριτικό. Θα ήθελα να δω τις τρεις τελευταίες φωτο που ανέβασες και με stock ” η στοκ θα εχει καλυτερη λεπτομερεια στην τριτηαλλα οπου υπαρχει φως θα βγει καμμενο ” Οπου υπάρχει φως είπαμε ότι η gcam το καίει... Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
@foxy4270 Kώστα μπορείς να τραβηξεις μερικά κάδρα και με stock και με gcam; Ένα μίνι συγκριτικό. Θα ήθελα να δω τις τρεις τελευταίες φωτο που ανέβασες και με stock
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από foxy4270: “Use modified library ” Το έχω αυτό.” Ναι, μόνο αυτό έχει τελικά στην τελευταία έκδοση Γιώργο. Δεν υπάρχει η επιλογή custom lib/get updates. Προφανώς ενεργοποιώντας αυτό που λέει ο @foxy4270 το κάνει αυτόματα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από spideman3: “Στη τελευταία δεν το έχει αυτο” Εννοείς δεν κατεβάζει τα libs ή δεν έχεις καθόλου τέτοια επιλογή. Εγώ έχω επιλογή αλλά δεν κατεβάζει libs. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δες. Πατάω στο Get Updates και δεν κάνει τίποτα.... 83512b3825ef3d6b196952f6902b6ba9.jpg3afd5bc7ddd675053de130ff40fd831b.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από spideman3: “Δεν έχω τέτοια επιλογή εγώ. Θα την ξανά κατεβάσω και το βλέπω. ” Στην προηγούμενη έκδοση το είχε. Μου το είχες δώσει εσύ στο Telegram
Παράθεση από spideman3: “Εμένα δεν έχει τέτοια επιλογή Σωκράτη. Που βρίσκεται αυτό? ” Ρυθμίσεις/Σύνθετες Ρυθμίσεις/Custom Lib (κάτω κάτω) Θα έπρεπε να βγάλει αυτό
Παράθεση από spideman3: “Σωκράτη δοκίμασε την τελευταία του San1ty celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog590/ ” Ναι, μόλις την είχα κατεβάσει και θα την δοκιμάσω Γιώργο
Ναι, το είχα γράψει και εγώ πριν από αρκετές μέρες... Γενική Συζήτηση για το Mi Mix 2s (Polaris) Είχα το ίδιο κάδρο με ANXCamera και με gcam και η gcam είχε καψει την φωτεινή πηγή!!! ANXCamera 2oCuWb8VNcX7mutS9 gcam FL5WbeRvtTi1tLHb6
Παράθεση από GUZGUN: “Σιγά τη δουλειά μωρέ @sso. Σε 3-4 λεπτά έχεις τελειώσει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εάν βρίσκεσαι σε Υπολογιστή.....Δεν συμβαίνει αυτό πάντα όμως....
Παράθεση από GUZGUN: “Ήρθε το 10.3.4 update, περάστηκε, μπήκε το τελευταίο twrp του @geoanto555 με fastboot αμέσως, καπάκι και το Magisk και όλα δουλεύουν μια χαρά. Ο ορισμός του ιδανικού ota Update. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το κακό είναι ότι σε κάθε update θα πρέπει να ξαναπερνάς το twrp και το magisk.... Βέβαια δεν γίνεται πολύ συχνά οπότε οκ... Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από stnatza: “Έχει κάποιο καινούριο χαρακτηριστικό; ” οχι καποια fixes ” Αυτά αναφέρει... 84de3919cecc1c225cbe48247d4cf37e.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από GUZGUN: “Μέτσοβο? Ποια GCam είναι? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι, Μέτσοβο... Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι αυτή