Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από kbougiouklis: “"Due to the comprehensive factors such as device release date, device activity & stability and software experience, MIUI has released the last development version of 9.2.28 on March 1, 2019, which is the last development version of Xiaomi Max and Xiaomi Max Prime. These two devices will no longer support subsequent version upgrades. At the same time, we have also prepared a stable version of the upgrade program, Mi fans can keep the development version or schedule an …

• Την περνάς από πάνω και αν δεις μόνο κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα σκέπτεσαι το FR.

• Καλό είναι να πάρεις ΜΙΑ φορά όλα τα partitions που υποστηρίζει το TWRP σου και αυτό μήπως και χρειαστεί κάπου κάπως κάποτε, αν πειραχτεί κάτι, να έχεις μια βάση, μια αρχική κατάσταση που μπορεί να σου λύνει προβλήματα. Τίποτα περισσότερο. Για τις καθημερινές σου "δουλειές" αρκούν τα boot, data, system, vendor. Πέρα από αυτό, επιμένω στο θέμα της ίδιας ROM για ένα θέμα που το έχω ξαναθίξει πολλάκις και αυτό είναι το θέμα των ενημερώσεων και του downgrade (χωρίς σε πρώτη φάση να εξετάσουμε το σκό…

• Όσο δεν αλλάζεις ROM πάντα μπορείς να γυρίσεις στην κατάσταση που πήρες το backup μέσω nandroid. Το system image μην σε απασχολεί σαν επιλογή (όχι δεν έχει σχέση με bootloader ή recovery). Δεν θα χρειαστεί ποτέ να το χρησιμοποιήσεις. Αυτό που θες είναι τα partition boot, data, system και καλό θα ήταν και το vendor και το persist (έτσι για να υπάρχει αυτό δεν θα χρειαστεί κατά 90% να το κάνεις ποτέ restore). Τέλος όταν κάνεις restore nandroid στην ίδια ROM που το πήρες (το τονίζω αυτό) και είχες …

• Παράθεση από gaiosgf: “αυτο το gmail τι το θελατε στο mido; τωρα εχουμε 2 εφαρμογες συστηματος για email. κανω αναγκαστικη διακοπη στο gmail κι αυτο ξαναεμφανιζεται. ” Δεν είναι αν το θέλαμε εμείς. Εφόσον η ROM είναι πλέον από Global source (αν δεν κάνω λάθος δηλαδή) νομίζω έρχεται μαζί με το source. Θα το δούμε αυτό το θέμα.

• Βρε μην ανησυχείς για κάτι, δεν πήγα να σε μαλώσω ή να το παίξω ξερόλας, απλά επειδή, κακώς κατά την άποψή μου, κυκλοφορεί πολύ η άποψη ότι το Magisk είναι το νέο xposed (και φυσικά έχει και το XDA εκεί τις ευθύνες του και κακώς δεν το εξηγούν και αυτοί όπως πρέπει), ήθελα να εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται ότι μπορεί το concept σε ότι αφορά τη λειτουργία modules που "κάνουν πράγματα" να είναι παρόμοιο, οι διαφορές είναι εξαιρετικά σημαντικές και ουσιώδεις ώστε να στέκει κάτι τέτοιο. Τίποτα περισσό…

• XTRV Tweaks for Redmi Note 5 (Whyred)

BanditGR - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Κατάλαβα τι ρώτησες, απλά οι απορίες αυτές ήταν και απορίες άλλων, όχι απαραίτητα εκφρασμένες σε αυτό το νήμα και ήθελα να δώσω απάντηση και σε αυτές. Πέραν αυτού ήθελα να είμαι όσο το δυνατό πιο κατανοητός χωρίς φυσικά να κατηγορώ ή να κακίζω κάποιον σε καμία των περιπτώσεων.

• Παράθεση από Sandbird: “Είχες απόλυτο δίκιο!!!....μόλις του έδωσα autostart έπιασε, και επιτέλους βλέπω και τα apps που ζήτησαν root, μέσα στο #Superuser....που να το φανταστώ ο κακόμοιρος ότι ήταν τόσο απλό.lol Να υποθέσω αυτά που βλέπω μέσα στον root φάκελο (system/etc/hosts κτλ) είναι τα 'fake' του magisk που φτιάχνει και όχι τα original files/folders έτσι ? ” Κάποια είναι τα original, κάποια όχι. Παράθεση από Sandbird: “Τελικά το έκανα το root, αλλά δε μπορώ να πω ότι ειμαι απόλυτα ευχαριστη…

Μήνυμα

Λοιπόν καταρχήν καλησπέρα σε όλους. Χωρίς περαιτέρω πολυλογίες θα περάσω στις ερωτήσεις σας. 1) Να ξεκαθαρίσουμε μία και καλή ότι λόγω του τρόπου που είναι δομημένο το Magisk, μόνο ΜΙΑ έκδοση ενός module μπορεί να είναι ενεργή κάθε φορά και αυτή είναι η έκδοση που έχετε φλασάρει τελευταία. ΑΝ υπήρχε πριν μια προγενέστερη έκδοση του module εγκατεστημένη, το Magisk την "μαρκάρει" ότι χρειάζεται "update" και στο επόμενο αμέσως reboot την αντικαθιστά με αυτή που φλασάρατε (και φυσικά εκτελεί και το …

Μήνυμα

Θα απαντήσω αναλυτικά όταν φτάσω σπίτι γιατί αυτή τη στιγμή είμαι στο δρόμο...

• Παράθεση από paylos mavroeidis: “Καλησπέρα συμπλήρωσα αυτά που μου ζητήσατε η συσκευή μου είναι αυτή Vqi25hl.png και εγώ δεν την έχω πειράξει ούτε καν ξεκλειδώσει ” Αν επιθυμείς όμως να περάσεις XTRV πας για ξεκλείδωμα. Είναι μονόδρομος.

• Παράθεση από tzemam: “Καλησπέρα ύστερα από δύο χρόνια με το nikel κ μετά από 3-4 αλλαγές οθόνης (λόγω απροσεξίας) καμία πρόταση για αγορά-αναβάθμιση κινητού δεν παίζω παιχνίδια. Σκέφτομαι note 6 pro, mi8 lite, m1a2 από Σκρουτζ αξίζει το 250€ για pocofone; ή για mi mix 2 ειδικά αν δεν κάνω τρελή χρήση κ μιας κ είμαι ατζαμής; ” Εξαρτάται που θες να κινηθείς από άποψη τιμών. Poco είναι μια τίμια λύση. Σε κάτι πιο φθηνό θεωρώ το whyred σχεδόν μονόδρομο. Το tulip είναι ουσιαστικά ένα Whyred με notch …

Μήνυμα

Ναι ισχύει γιατί έχουν γίνει άλλες ρυθμίσεις για τους κατόχους συσκευών με 3GB RAM και άλλες σε αυτούς με τα 4GB. Ουσιαστικά επαν-ενεργοποίησα την swap μνήμη (ZRAM στο whyred) για τους πρώτους, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βλέπουν μεν περισσότερη διαθέσιμη μνήμη αλλά είναι εικονικό αυτό, ουσιαστικά ένα μέρος της μνήμης που το λειτουργικό δεν χρησιμοποιεί συχνά, την συμπιέζει και την "τοποθετεί" σε ένα άλλο μέρος της μνήμης δεσμευμένη μόνο γι' αυτό το σκοπό. Φαίνεται αυτό να βοηθάει τις εφαρμογές τ…

• Παράθεση από mplevris: “Εγώ είμαι σε android 8.1 (redmi note 6 pro) ” Δεν αποκλείεται να είναι ιδιοτροπία του MIUI και να το φτιάξουν σε μεταγενέστερη έκδοση.

Μήνυμα

Παράθεση από Kostas_kanal: “Το 1.4 απλά σκίζει προς το παρόν..Ειναι κάτι που πρέπει να παρατηρήσω και να αναφέρω εδω; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μόνο αν παρατηρήσεις κάτι κακό μπας και το φτιάξουμε αν οφείλεται στις ρυθμίσεις. Αν όλα πάνε καλά και τελειώσω και εγώ με κάποια τελικά τέστ θα τη δώσω Πέμπτη-Παρασκεύη την νέα έκδοση του module.

Μήνυμα

Παράθεση από Kostas_kanal: “Παιδιά όταν αλλάζω saturation κλπ μεσω kernel adiutor,οταν σβήνει η οθόνη και αναβει μετά,δε λειτουργούν οι ρυθμίσεις.καμια ιδεα; ξέρω υπάρχει και το sa2ration αλλα μου φαίνεται δε κάνει τόσο καλή δουλειά.. κάποιοι είπαν αλλάζεις κάτι στο whyred.xml αλλα δε το πολυκαταλαβα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πολύ πιθανό να μην είναι πλήρως συμβατή η εφαρμογή είτε με το MIUI είτε με Oreo.

• Δεν είναι καθόλου λογικά όλα αυτά τα φαινόμενα και δυστυχώς πλέον περνάει και από το δικό μου μυαλό το ενδεχόμενο αστοχίας υλικού.

Μήνυμα

Την ίδια που έδωσα στον @ipankas. Πρόκειται για δοκιμαστική έκδοση αλλά αρκετά σταθερή κατά την άποψή μου. Αν όλα πάνε καλά θα την δείτε και στην πρώτη σελίδα.

Μήνυμα

Ελήφθη Όβερ !

Μήνυμα

Παράθεση από ipankas: “Για να μη παρεξηγηθώ όταν λέω πάει καλύτερα από πριν εννοώ χωρίς το tweaks γιατί το παλιό ήδη το είχα κάνει απεγκατάσταση ” Επειδή και τα 2 είναι tweaks για να καταλαβαινόμαστε, εννοείς πάει καλύτερα χωρίς τα tweaks του UserXP φαντάζομαι. Έγινε πράγματι μια αλλαγή για τις συσκευές με 3GB RAM και θα δούμε τι τελικά θα κρατήσουμε και τι όχι.