Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• XTRV Tweaks for Redmi Note 5 (Whyred)

BanditGR - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Ωραία άστο να δουλέψει και μας λες. Λογικά πρέπει να βλέπεις παραπάνω ελεύθερη μνήμη από πριν.

Μήνυμα

Παράθεση από ipankas: “Μαζί με τα tweaks του UserXP ” Αυτό φοβόμουν δυστυχώς και μου φαίνεται ότι δεν φταίνε τα XTRV tweaks. Παρόλα αυτά για φλάσαρε αυτό το zip που θα βρεις σε αυτό το μήνυμα και πέσμου αν βελτιώνεται η κατάσταση. Προτείνεται πρώτα να κάνεις απεγκατάσταση του module από τον Magisk Manager (πας από ρυθμίσεις modules και πατάς το εικονίδιο του κάδου σκουπιδιών δίπλα από το XTRV module), reboot μετά εγκατάσταση αυτό που σου δίνω και reboot.

Μήνυμα

Στην νέα έκδοση μάλλον θα γίνει disable η απενεργοποίηση της swap μνήμης στις συσκευές 3/32 και μόνο αλλά ας μας απαντήσει ο φίλος και θα του δώσω ένα zip να δοκιμάσει.

Μήνυμα

Παράθεση από ipankas: “@BanditGR σε 3/32 κολλάει. Το εγκατέστησα για δεύτερη φορά χτες είπα μήπως την πρώτη φορά δεν έστρωσε με τη rom αλλά όχι. ” Με τα tweaks του UserXP ή χωρίς ?

• Παράθεση από George 21: “Αυτό πανω πάνω τι είναι??? Επίσης ο φάκελος στο συστεμ δεν υπάρχει για να τον σβήσω..επειδή κρασαρουν τα μηνύματα.. ” Είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει ? Για βάλε Terminal Emulator app, μπες μέσα και γράψε: su (enter) και ls /data/system/package_cache/ (enter) και πέσμου τι σου βγάζει ως απάντηση. Αν σου βγάζει 1, τότε μια χαρά υπάρχει ο φάκελος.

• Παράθεση από Alexaras: “Υπάρχει τελικά λύση για την περάσουμε χωρίς να κρασαρει ο launcher? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παιδιά την λύση την έχουμε κάνει post. Άλλη λύση που να γνωρίζουμε δεν υπάρχει. Δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει ότι συμβαίνει καθώς δεν εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές. Διαγραφή του /data/system/package_cache φαίνεται να λύνει το πρόβλημα τουλάχιστον για την ώρα.

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “Εχω την 4/64 η μνήμη μου είναι σταθερά στο 55 με 63 με το συγκεκριμένο έπιανε 75 με 78. Δεν ξέρω πως μπορώ να βοηθήσω πες μου τι χρειάζεται να κάνω και τι πληροφορίες να δώσω και βλέπουμε . ” Θέλω να καταλάβω που λάγκαρε η συσκευή όταν είχες το πρόβλημα. Τι περίπου εφαρμογές είχες φορτωμένες και πόσο σου έλεγε το MIUI ότι υπάρχει ως διαθέσιμη μνήμη.

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “Εδώ εγώ να πω ότι για όσο καιρό το κράτησα υπήρχαν στιγμές που ανέβαζε τόσο πολύ την μνήμη που κόλλαγε το σύμπαν σε σημείο που δεν ανταποκρινόταν το τηλέφωνο καθόλου αναγκαστικά το έβγαλα . ” Ποια έκδοση του whyred έχεις ? Την 3/32 ή την 4/64 ? Έχω την αίσθηση ότι έχεις αυτή με τα 3GB RAM. Αν όντως ισχύει αυτό υπάρχει μια...ιδέα για να το διορθώσουμε. Βασικά αυτό που συμβαίνει με την κατάργηση της μνήμης swap/zram είναι ότι η συσκευή χρησιμοποιεί μόνο την πραγματική μνήμη πο…

• Παράθεση από jerry007: “@BanditGR Με το 1 λύθηκε το πρόβλημα, σε ευχαριστώ πολύ! ” Το περίμενα. Είναι γνωστό πρόβλημα από το source της προηγούμενης ROM και εν μέρει το αντιμετώπισα και εγώ στο whyred πριν λίγο που έκανα flash. Καλό είναι αυτού του είδους η cache να διαγράφεται και να επαναδημιουργείται (αυτόματα γίνεται αυτό το τελευταίο) μία στο τόσο.

• Παράθεση από jerry007: “Τι κάνουμε εδώ παιδιά; Πάω για factory reset και ξαναπέρασμα; Γυρνάω στην προηγούμενη; Έχω μείνει χωρίς κινητό... ” [Miui 10 9.2.21-22] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές Ξεκινάς με το 1. Αν συνεχίζει το πρόβλημα πας και στο 2. Αν συνεχίσει και τότε σκέπτεσαι το factory reset.

• Παράθεση από George 21: “Πριν λίγο την πέρασα σε polaris κ μου βγάζει αυτό πανω πάνω στις ρυθμίσεις... Γιατί?? Επίσης κρασαρει η εφαρμογή μηνύματα. ” Μήνυμα 15 στο νήμα της 9.2.21. Χρειάζεται να σβήσεις ένα συγκεκριμένο φάκελο στο /data.

Μήνυμα

Καλώς. Πάντως τα tweaks στην πλειοψηφία τους γίνονται σε επίπεδο kernel. Δεν θα έπρεπε να επηρεάζουν εφαρμογές συστήματος.

Μήνυμα

Ποια 2 patches ? Ένα είναι το module, απλά υπάρχει και η προηγούμενη έκδοση στην αρχική σελίδα.

Μήνυμα

Λαγκαρει γενικά ή σε συγκεκριμένες εφαρμογές ? Περισσότερο για πρόβλημα της stable μου φαίνεται καθώς σε XTRV dev η συσκευή είναι πολυβόλο.

• Διάγραμμα ισχύος δεν βλέπω.

• Παράθεση από maikmaik: “@thanfun την Snap camera την είχα προτείνει στο κάπου στο φόρουμ (δεν θυμάμαι ακριβώς που) πριν πολύ πολύ καιρό. Τώρα βρίσκεται στην 8.8 έκδοση Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” 8.7.8 βλέπω εγώ στο Play Store. Η 8.8 που βόσκει ?

• Προφανώς και αν θέτεις το network type σε 2G όταν γίνονται κλήσεις ή δεν έχεις δεδομένα ή έχεις Wi-Fi θα έχεις εξοικονόμηση μπαταρίας, αλλά αν ήταν έτσι δεν έχει νόημα να έχουμε κινητά με 3G και 4G. Πραγματικά δεν βλέπω κάτι το επαναστατικό. Η εφαρμογή απλά ρυθμίζει τον τύπο δικτύου ανάλογα με το τι κάνεις και πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι όταν το modem κάνει switch από τον ένα τύπο δικτύου στον άλλο, η μπαταρία που δαπανάται είναι περισσότερη. Όποιος δεν έχει καλό σήμα 4G σε μια περιοχή Χ, πολύ…

• Μάλιστα. Ευτυχώς που το είπες να το έχουμε στα υπόψη. Απαράδεκτο γιατί το κάνουν αυτό, έστω και αν χρησιμοποιούν τη δική τους υλοποίηση. Τέλος για τις διαφημίσεις, το πιο σίγουρο αντίδοτο είναι Adaway και κόψιμο από hosts file. Όλα τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένου και των εφαρμογών τύπου VPN είναι ημίμετρα δυστυχώς. Ακόμα και το adaway δεν μπορεί να κόψει διαφημίσεις που προέρχονται από push notifications.

• Η stock είναι αρκετά καλή σε φωτογραφίες ημέρας. Από εκεί και πέρα για low light shots, Snap Camera HDR με ενεργοποιημένο το Camera2API, night scene, Denoise στο High Quality και low light mode ενεργοποιημένο ή εναλλακτικά Gcam. Καλύτερα πολύ δύσκολα με το υλικό του Whyred.

• Το Android System WebView είναι πάρα πολύ ΚΑΚΟ να είναι απενεργοποιημένο καθώς το χρησιμοποιούν ένα σωρό εφαρμογές κυρίως της Google (και όχι μόνο). Το αφήνουμε ήσυχο. Το Analytics και το msa μπορούμε άνετα να τα σβήσουμε από το /system/app (κατά προτίμηση μέσω TWRP) με μηδενική επίδραση στο σύστημα. Τέλος το DeepSleep module προσφέρει κατά κύριο λόγο άχρηστα tweaks που ελάχιστη έως μηδενική συνεισφορά έχουν στην κατανάλωση ισχύος (ειδικά τα tweaks για το GSM είναι αμφιβόλου ποιότητας καθώς πρέπ…