Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από thanfun: “τελικα δοκιμασα την Masik X 2.4 Whyred αλλα κολλησε στον aroma installer και και τα παρατησα και πηγα πισω μεσω twrpεπισης μετα δοκιμασα την xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_XTRV_Stable_V10.2.1.0 η οποια μπηκε διχως προβληματα και ξεκινησε αμεσως με wipe cache/dalvik,data...εκανα μια συντομη δοκιμη και μια χαρα μου φανηκε και γρηγορη και συμπαγής, αλλα παρατηρησα οτι δεν εχει παντου ελληνικα (πχ στον βοηθο) ... θα την ξαναδοκιμασω εκτενεστερα αργοτερα... για να επανελθω και τ…
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “@BanditGR έχω αυτήν ” China Version είναι , άρα ξεκλείδωμα και πέρασμα Global Stable. ” Έτσι, μέσω fastboot. Και όλα θα φτιάξουν. Βέβαια θα πάει για factory reset οπότε παίρνουμε από τη συσκευή φωτογραφίες, ήχους και ότι άλλο θέλουμε να "σώσουμε".
-
Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Συγνωμη Μακη αλλα δεν ξέρω τι μου λες. Αυτό που θέλω είναι να το κάνω μια φορά και να μην ξανα ασχοληθώ . Να μην έχω θέματα με το κινητό ” Εννοεί αν θες να πας σε επίσημη ROM (που βασικά αν ήθελες κάτι τέτοιο δεν ήταν και απαραίτητο να ξεκλειδώσεις bootloader) ή αν επιθυμείς να εγκαταστήσεις την ελληνική XTRV ROM από την κοινότητα εδώ. Στην πρώτη περίπτωση πραγματικά δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια διαδικασία, μιας και οι ενημερώσεις για το λογισμικό θα σου έρχοντα…
-
Στον οδηγό φλασαρισματος της ελληνικής ROM στο whyred αναφέρεται καθαρά τι πρέπει να γίνει ώστε να φλασαριστεί το twrp σε fastboot, με bypass του rollback protection (μέσω του αρχείου dummy). Φυσικά το ίδιο ακριβώς επιτυγχάνεται αν κάποιος κάνει προσωρινά boot σε twrp και φλασαρει μέσω αυτού το twrp image στο recovery partition.
-
Παράθεση από sideris20250: “Στηλε μου ένα μήνυμα να μου πεις πως πάει η μπαταρία σε 3,4 μέρες ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61440/
-
Παράθεση από koleoptero: “Σε κάτι τέτοιες φάσεις απορώ πάντα τι χαζή μ@λ@κί@ έχει γίνει. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” Δεν είναι απαραίτητο να έχει γίνει σώνει και καλά κάτι κακό στην εφαρμογή. Σήμερα δοκίμασα την πλοήγηση στην 9.1.24 developer και τα Google Maps πάνε...πιστόλι. Ούτε κολλήματα, ούτε τίποτα. Πολλές φορές είναι συνδυασμός ROM και εφαρμογής KAI συσκευής που δημιουργεί το πρόβλημα, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν φταίει ο κώδικας της εφαρμογής ή κάποια ασυμβατότητα στο λογισ…
-
Τα Google Play services φυσικά και υπάρχουν σε ROM με Global source. Θα τα βρεις από Ρυθμίσεις -> Διαχείριση Εφαρμογών -> Υπηρεσίες Google Play. Όσο για ενημέρωση δοκίμασε από την εφαρμογή της Αναβάθμισης/Updater να κάνεις έλεγχο για ενημερώσεις ώστε να πάρεις την τελευταία Global Stable έκδοση. Η εγκατάσταση και το κατέβασμα γίνεται αυτόματα, εφόσον ανιχνευτεί η ενημέρωση.
-
Παράθεση από George 21: “Κ μένα μέσα στο σπίτι με cosmote παίζει από E μέχρι 3G..αν βγω εκτός σπιτιού 4g+. Κουφό αλλά αληθινό.. ” Ισχύει και σε εμένα (με whyred) αν και κοντά στο παράθυρο πιάνω ένα 4G της προκοπής. Εντάξει ρε σεις, δεν είναι τόσο απίθανο.
-
Παράθεση από DimitrisPapamichas: “Χμμμ...Βρε λες ;Η έκδοση του ΜιFlash αναγράφει 2017.4.25.0 ” Βασικά ναι λέω, γιατί δεν είναι λογικό να κυκλοφορεί μια fastboot ROM που το ίδιο το επίσημο εργαλείο να μην μπορεί να φλασάρει. Δεν υπάρχει κάτι στην κινέζικη συσκευή που να το εμποδίζει αυτό, το μόνο που έχει παραπάνω η Global έκδοση, πέραν του λογισμικού είναι η B20 μπάντα.
-
Κατά πάσα πιθανότητα ανεπίσημη ROM την κόβω, ειδικά αν δεν προσφέρεται MIUI 10 update άμεσα (στο αντίστοιχο κινέζικο source φυσικά). Άμεσος έλεγχος για ξεκλείδωτο bootloader χρειάζεται. Αν είναι ξεκλείδωτος πρέπει να κλειδώσει πάση θυσία, αφού περαστεί μια εγγυημένα επίσημη κινέζικη MIUI ROM. Είτε έτσι είτε αλλιώς μετά από 2 εβδομάδες πρέπει να ξεκλειδώσει με το σωστό Mi Account (δηλαδή του φίλου μας), ώστε ακόμα και η συσκευή μπρικαριστεί μελλοντικά από Global ROM, να μπορούμε να την επαναφέρου…
-
Παράθεση από panosfc: “To ονομασα και σκετο twrp αλλα και twrp.img ,χωρις αποτελεσμα.Εχω Windows 10 αν παιζει ρολο.Το μετεφερα στον C φαινεται στο screenshot. To κινητο φυσικα και το εχω βαλει σε fastboot mode. Kαι εννοειτε ανοιξα το cmd και εβαλα τις εντολες,φαινεται παλι στο screenshot. Kαπου αλλου μαλλον κανω το λαθος.... ” Πάμε πάλι. Δώσε ένα 'cd C:\Adb' και enter, πριν τις υπόλοιπες εντολές και θα δεις το φως το αληθινό.
-
Δεν χρειάζονται υποδείξεις από κανένα. Σας παρακαλώ όλους θερμά η συζήτηση να διεξάγεται σε κόσμιους τόνους όπως γίνεται μια χαρά μέχρι στιγμής. Δεν υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος για οτιδήποτε άλλο, δεν έχει κανένας να χωρίσει κάτι με οποιονδήποτε άλλο και αν υπάρξει λόγος επέμβασης δικής μας να είστε σίγουροι ότι αυτό θα γίνει άμεσα και αποτελεσματικά. Ευχαριστώ.
-
Redmi Note 7
ΜήνυμαΕγώ θα...περίμενα την Global του lavender. Είναι ζήτημα χρόνου να βγει και αν έχει την B20 μπάντα, όταν έρθει εδώ θα πουλήσει σαν...ζεστό ψωμάκι και θα υπερκεράσει whyred και tulip. Χρειάζεται υπομονή και όχι βεβιασμένες κινήσεις.
-
Παράθεση από aloutos: “Στο Mi Pad 4 (clover) από 9.1.3 σε αυτή, απλώς φλασάρισμα; Δεν χρειάζεται κάποιο FR φαντάζομαι έ; ” Εφόσον έχεις ήδη την προηγούμενη έκδοση της XTRV απλά την περνάς από πάνω με wipe cache και dalvik-cache (γνωστό και ως dirty flash).