Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ευχαριστώ. Ησύχασα λίγο. Θα παρατηρήσετε με την νέα έκδοση λίγη μεγαλύτερη κατανάλωση μνήμης. Είναι φυσιολογικό και ηθελημένο. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το Android ξέρει να δώσει μνήμη όταν αυτή ζητηθεί, δεν μασάει. Από μπαταρία τα τέστ είναι ενθαρρυντικά. 7 ώρες και 15 λεπτά SOT με 36% να απομένει και αρκετά καλή χρήση (messenger lite, viber, youtube vanced, firefox).
-
Παράθεση από Chris Drakos 7: “Παιδιά συνχαρητήρια για την πολύ καλή δουλεία που κάνετε με την Ελληνική ρομ μια ερώτηση έχω Pocophone F1 υπάρχει περίπτωση να βάλετε support στη ρομ f2fs filesystem για data και cache? Ευχαριστώ! ” Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Εξαιρετικά δύσκολο αυτό που λες χωρίς πρόσβαση στον source κώδικα (που δεν έχουμε !). Αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένουμε από τη "μαμά" Xiaomi να δούμε τα...σχέδιά της για τη συσκευή και αναλόγως να επέμβουμε αν και όπου μπορούμε.
-
Παράθεση από geogian: “Δεν βρίσκω αρχείο zipalign.log στο σύστημα. Απεγκατέστησα το mod αλλά αν θες εξήγησε πιο αναλυτικά τι εννοείς λέγοντας ''ανοίγετε το zip και μέσα από το φάκελο common διαγράφετε το αρχείο Zipalign. Τώρα αν φλασαρετε αυτό το νέο zip, δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα.'' ” Είναι απλό. Αφού κατέβει το αρχείο του mod το ανοίγεις (με διπλό κλικ) μέσω κάποιου προγράμματος που υποστηρίζει συμπιεσμένα αρχεία (πχ winrar, 7-zip κτλ). Μέσα το αρχείο περιέχει κάποια αρχεία και κάποιους …
-
Παράθεση από geogian: “Το εγκατέστησα και εξαφανίστηκαν οι εφαρμογές GCam, Greenify, printershare. Μάλιστα όταν εγκατέστησα ξανά την GCam στην πρώτη επανεκκίνηση, χάθηκε πάλι. Μου φαίνεται πολύ παράξενο. ” Έχω μια υποψία τι μπορεί να φταίει. Μπορείς να μου στείλεις το αρχείο zipalign.log μέσα από το /data ?
-
Παράθεση από Panos T: “Να βάλω official rom γιατί είχε μαϊμού και δεν έκανε αναβάθμιση... Τελικά έκανα σωστά την διαδικασία κ τώρα κατεβάζω την official rom για να την εγκαταστήσω... ίδωμεν! απλά φοβήθηκα σε FASTROOT να μην χαλάσει... ” Ωραία συμφωνούμε όλοι μαζί σου. Αλλά αν δεν ξεκλειδώσεις bootloader όλα αυτά είναι πρώιμα. Δεν θα μπορέσεις να φλασάρεις. Δοκίμασες με το εργαλείο να ξεκλειδώσεις να δεις αν και κατά πόσο θα σου βγάλει κάποιο χρόνο αναμονής ? (συνήθως 2 εβδομάδες)
-
Παράθεση από kmpatra: “Γειά σας παιδιά...νέος χρήστης της συσκευής (περίπου 1,5 μήνα). Απορία: εδώ υπάρχει ενημέρωση ή όχι? Στον χειροκίνητο έλεγχο απ'οτι βλέπετε δεν βγάζει διαθέσιμη ενημέρωση,αλλά πατώντας πάνω δεξιά στο μενού βγάζει αυτό που βλέπετε,και αν πατήσω λήψη κάτι αρχίζει να κατεβάζει...δεν θα έπρεπε να φαίνεται αν υπάρχει κάτι καινούργιο? Υ.Γ. επίσης στην "επιλογή πακέτου ενημέρωσης" με πήγαινε στον file explorer σε ένα φάκελο που είχε την τρέχουσα rom με ημερομηνία δημιουργίας τη σ…
-
Χωρίς να θέλω να γίνω πιεστικός παιδιά, δείτε τις SIM. Ανοίγουν data ? Έχετε 4G ? 3G? Σήμα οκ ? Έχετε Wind ή Cosmote ή Vodafone ? Διπλή SIM ή μονή ? Το ξέρω ότι επιμένουμε σε αυτό, αλλά επειδή δεν έχουμε (πάντα) τη συσκευή εύκαιρη και ο Γιώργος είναι αναγκασμένος να κάνει πράγματα πολλές φορές και στα τυφλά, οποιαδήποτε πληροφορία έχετε να μας δώσετε είναι πολύτιμη.
-
Έτσι είναι όπως τα λέει ο Απόστολος. Για αρχή το Dark mode προορίζεται για Pie (και βλέπουμε).
-
Παράθεση από glykeria_kk: “Καλησπέρα! Δουλεύει σε miui 10.2.1.0 global; ” Εφόσον κάνεις root με Magisk, θα δουλέψει. Δεν έχει λόγο να μην δουλέψει, δεν πειράζουμε τίποτα "επικίνδυνο" στο σύστημα. Ακόμα και στα extra αρχεία που περνάμε το κάνουμε "systemlesly" χωρίς δηλαδή να επηρεάζουμε την ακεραιότητα του συστήματος. Παράθεση από KostasAngelopoulos: “Καλησπέρα,γιατί δεν υπάρχουν αυτά τα tweaks στην xtrv;Είναι δύσκολο το port σε Oreo; ” Δεν είναι τόσο το θέμα του Oreo βασικά, όσο το γεγονός ότι …
-
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επιλογή του Dark Mode είναι προς το παρόν καθαρά πειραματική. ΔΕΝ επηρεάζει όλες τις εφαρμογές αλλά πολύ συγκεκριμένες (Gallery, Gallery settings, Call settings, Call UI, SIM Cards & Mobile network settings, Battery & performance settings), ΔΕΝ είναι συμβατή με πάρα πολλά custom themes (βασικά προτείνεται να μην έχετε άλλα themes εγκατεστημένα αν δοκιμάσετε το Dark Mode) και η Xiaomi δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα την ανάπτυξη του συγκεκριμένου feature.
-
Έτσι ακριβώς. Update θα παίρνεις κανονικότατα.
-
Παράθεση από thanfun: “πειραζει αν ξεκινησω την διαδικασια σε εναν υπολογιστη και μετα απο 10-15 μερες παω να την τελειωσω σε αλλον? Όχι φυσικά τι να πειράξει. ενδιαμεσα θα χρησιμοποιω το τηλεφωνο και θα ειδοποιηθω για το ποτε ειμαι ετοιμος? Δεν θα ειδοποιηθείς, πρέπει να έχεις το νου σου. οταν ειδοποιηθω ποσο χρονο εχω στην διαθεση μου Δε νομίζω να "λήγει" ποτέ το δικαίωμα ξεκλειδώματος, πλέον. ”
-
Καλησπέρα σε όλους. Μας πήρε λίγο χρόνο αλλά τα καταφέραμε. Έχουμε λοιπόν για τους κατόχους συσκευών Whyred, ένα νέο Magisk module, το οποίο κάνει επί της ουσίας κάποιες "δουλειές" που έκανε η παλιά XTRV ROM (σε συσκευές με Android 6.0-7.0) σε ότι αφορά την βελτιστοποίηση κάποιων λειτουργιών του συστήματος. Για να γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι, τι περιέχει αυτό το module/πρόσθετο : - Script για τη βελτίωση λειτουργίας της μνήμης RAM (Adaptive LMK script). Το script διαβάζει τη συνολική μνήμη τη…
-
Για το mido θυμίζω τα εξής : [Miui 10 9.1.17] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 37 συσκευές