Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από mparaxir: “Καλημερα υπάρχει πιθανότητα να δουμε σήμερα καμία global για το mido; ” Από το νήμα της επίσημης ανακοίνωσης της 9.1.24: Update 9.1.24 for Redmi Note 4 Qualcomm / Redmi Note 4X (mido), Redmi 5 Plus is delayed due to errors. Δεν φαίνεται να το έχουν παρατήσει, απλά κάτι δεν πάει καλά στις τελευταίες ROM και τις παίρνουν πίσω. Μου θυμίζει λίγο την κατάσταση που είχαμε ζήσει με το Nikel πριν μήνες που είχε να βγει ROM για 4-5 εβδομάδες και όλοι έλεγαν ότι σταμάτησαν την υποσ…
-
Βασικά η επίσημη China έχει πάρει double tap to lock (προσοχή ισχύει μόνο για τον stock launcher, αν και πχ ο Nova το έχει και εδώ μια 4ετία-5ετία) και πρόσφατα πήρε και double tap to lock ακόμα και στην lockscreen και δουλεύει εκπληκτικά καλά. Γενικώς πλέον με αυτές τις προσθήκες, κλειδώνεις/ξεκλειδώνεις με double tap
-
Παράθεση από giannisatsi: “Έχω κάνει πολλά reboot αλλά τίποτα, παίζει να υπάρχει κάποιο baterry drain και τρέχει κάποια εφαρμογή συστήματος συνέχεια στο παρασκήνιο; γτ στο ιστορικό μπαταρίας η γραμμή είναι συνεχόμενη μπλε παρόλο που έχω κλειστή την οθόνη ” Ναι ή αυτό συμβαίνει ή κάποιο wakelock (κάποιο συμβάν του συστήματος που κρατάει το σύστημα ενεργό ακόμα και με κλειστή οθόνη).
-
Παράθεση από gazonas: “καλημερα σε ολους.σε 32 ωρες απο τωρα θα ξεκλειδωσει το κινητο.εκανα τα πρωτα βηματα που λεει ο οδηγος για να βαλω αλλη ρομ.εχω antiroll 4.εχω κατεβασει twrp και 2 ελληνικες rom. το κινητο ηρθε με china stable.xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_arΩma_Stable_V10.2.1.0 και xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_XTRV_9.1.10 πια απο της 2 να βαλω και αν το antiroll ειναι 4 και δεν θα εχω θεμα με brick. ” Βάλε την 9.1.10 (βασικά βάλε την 9.1.17 που είναι η τελευταία developer). Μια χαρά …
-
Παράθεση από thanfun: “προσπαθω να σιγουρευτω οτι εχει κλειδωμενο bottloader (με βαση αυτα εδω) και αφου βλεπω τον αριθμο της συσκευης στην επομενη εντολη για info μου λεει FAILED (command write failed (No such file or directory)) finished. total time: 0.031s αν χτυπησω 2η φορα την εντολη < waiting for device > και τιποτα... τι σημαινει αυτο? εχει προβλημα το τφ, η θυρα usb, το καλωδιο? αλλαξα 3 καλωδια και δοκιμασα αλλη εκδοση adb, ενεργοποιησα τον εντοπισμο σφαλματων, εβαλα τους σωστους driver…
-
Παράθεση από Vaggelisthess: “Kαλησπερα σας έχω ένα rn6 pro έκδοση stable 10.2.2.0 global.με ARollbar 4 μπορώ να το κάνω root η μπορεί να κάνει brick? ” Δεν έχει καμία σχέση η απόκτηση πρόσβασης root με το ARB. Μόνο αν πας σε ROM με μικρότερη έκδοση και κατά 90% όταν πας πίσω για επίσημη έκδοση.
-
Παράθεση από Tasos12koufales: “Καλησπέρα πως μπορώ να δυναμώσω τον ήχο ειδοποιήσεων δεν το βρίσκω πουθενά... Φοράω την 9.1.17 xtrv. ” Δεν μπορείς. Στην stock ROM κατά 99.9% ταυτίζεται με τον ήχο των media. Θα πρέπει να εγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή που κάνει διαχωρισμό των ήχων και να ορίσεις κάποιου τύπου προφίλ και πάλι όχι με 100% εξασφαλισμένη επιτυχία.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαFormat data. Never fails...
-
Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από amavroudis: “[MIUI 9 Review Series #5] Introducing App Vault Feature - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum ” Να υποθέσω ότι δουλεύει μόνο με τον launcher της xiaomi; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σωστά υποθέτεις.
-
Παράθεση από lefesta: “Το πέρασα αλλά πάλι τα ίδια.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχει αναγραφεί και στο νήμα της τελευταίας XTRV Dev, το εν λόγω fix δεν διορθώνει το πρόβλημα με το fc στην αναζήτηση. Πρόκειται για θέμα της Xiaomi από το source και αναμένεται να διορθωθεί σε μελλοντική έκδοση της ROM.
-
Παράθεση από Gkontos10: “Η αλήθεια ήλπιζα ότι το redmi note 7 θα ήταν η λύση μου.. Αλλά μόνο CN version βρίσκω Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Αν, ξαναλέω ΑΝ το κριτήριο της είναι η κάμερα και έχει ως πρότυπο το s9+ που έχει διπλή με f/2.4, OIS και δεν συμμαζεύεται, sorry αλλά ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ των Redmi την ξεχνάς. Τα Redmi (ναι ναι ακόμα και τα Note 5,6,7) έχουν...πλέον...συμπαθητικές κάμερες ΑΝ root-αρεις, ανοίξεις Camera2API, βάλεις Gcam ή κάποιο port της κάμερας του M1 A1 ή Snap Cam HDR αλλά …
-
Παράθεση από whoknowsss: “Respect!Αντε περιμένω να το ξενυχτήσουμε! ” Καλά έχε και την προηγούμενη έτοιμη πάντως ως plan B.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “To Fix είναι στην αρχική σελίδα, στο Changelog.Το κάνετε Flash και είναι οκ. ” Όχι δεν είναι. Το fix διορθώνει τα ονόματα που χάνονται αν πας να διαβάσεις κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα και επιστρέψεις στην αρχική οθόνη του SMS app. Το crash δεν το διορθώνει. Τουλάχιστον στο whyred.