Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Σωστά και στην συντριπτική πλειοψηφία των συσκευών είναι η καλύτερη ρύθμιση.

• Παράθεση από Kefalas99: “Παιδιά τι πρέπει να κάνω για να αλλάξω τον governor της CPU από αυτόν της MIUI στον κανονικό της mtk? Να κάνω αυτή την αλλαγή αρκεί; Το ro.mtk_perfservice_support=1 να γίνει ro.mtk_perfservice_support=0 Αυτο αρκεί ή πρέπει να κάνω επιπλέον ενέργειες; Ποια είναι η γνώμη σας αξίζει να το κάνω γενικά; (πιο πολύ για θέμα μπαταρίας) ” Ναι αρκεί. Από άποψη μπαταρίας σίγουρα αξίζει, καμία σχέση. Θα χάσει όμως λίγο smoothness η συσκευή. Μόνο αν τεστάρεις βασικά μπορείς να βγάλει…

• Από τη στιγμή που φλασάρισες επίσημη ROM μέσω fastboot, δεν νοείται να μην έχει πλέον το original recovery. Επίσης ουδεμία σχέση δεν έχει το TWRP με το αν θα παίρνεις αναβαθμίσεις OTA, μη σου πω και με Magisk θα έπαιρνες κανονικά. Ο λόγος που δεν τις βλέπεις είναι κατά πάσα πιθανότητα το region (που προφανώς το έχεις ορίσει σε Ελλάδα). Άλλαξέ το σε Ινδία ή Χονγκ Κονγκ, κάνει ένα reboot και ξανακάνε έλεγχο για ενημερώσεις.

• Όταν το κινητό είναι σε κατάσταση fastboot θα έπρεπε να αναγνωρίζεται στην διαχείριση συσκευών ως Android Bootloader Interface. Αν δεν γίνει αυτό, τότε ότι και να γράψει ο φίλος μας, δεν έχει σημασία.

• Παίζει να έχει να κάνει και με το doze.

• Συμφωνώ είναι θέμα power management από εκεί και πέρα και όχι εφαρμογής.

• Παράθεση από gkoutrou68: “Αλήθεια, αν με τον ίδιο τρόπο προστεθεί στο build.prop η ενεργοποίηση του api2 για την εγκατάσταση της Google cam, θα δουλέψει ;; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι δεν θα δουλέψει. Χρειάζονται και βιβλιοθήκες για την camera άρα sources για το hardware που για να τα δώσει η Mediatek πρέπει να πληρώσεις (και αυτό ισχύει γενικότερα και όχι μόνο για την κάμερα αλλά για όλα τα πράγματα στα MTK, συμπεριλαμβανομένου και νέας έκδοσης Android). Και …

• Παράθεση από nikosp: “το stock. Εχει νόημα να βάλω άλλο?το άλλο ενεργοποιεί το κινητό η πρέπει να είναι ανοιχτό όλη Νύχτα??? ” Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το ενεργοποιεί. Και επειδή ακριβώς υπάρχει πρόβλημα γι' αυτό προτείνω (προς το παρόν μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε) να το τεστάρεις. Ούτε εγώ είμαι σίγουρος 100% ότι θα παίξει. Κάντο σε μια νεκρή ώρα. Βάλτο να δεις αν μετά από 4-5 ώρες θα χτυπήσει.

• Παράθεση από nikosp: “Πριν το κάνεις εχε υπόψιν ότι το ξυπνητήρι δε δουλεύει σωστά ! ” Μιλάμε για το stock ξυπνητήρι σωστά ? Έχει δοκιμάσει κανείς Google Clock. Το λέω γιατί παλαιότερα στο nikel που υπήρχε ίδιο θέμα ήταν το μοναδικό ξυπνητήρι που δούλευε σωστά.

• Παράθεση από x3000x: “Καλή Χρονιά! Χρόνια πολλά με υγεία και χαρές σε όλους! Να ρωτήσω κάτι. Έχω το Kenzo και φοράει την 8.7.3 xtrv. Μπορώ να περάσω 8.12.20 χωρίς factory reset; ” Φυσικά και μπορείς αλλά είναι αρκετά παλιά ROM και το πιθανότερο είναι να έχεις προβλήματα, ειδικά αφού πλέον για το kenzo μάλλον θα δίνουμε port από το kate. Κάνε ένα FR να πάει και το παλιάμπελο να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.

• Παράθεση από HarrisGR: “Λογικα όμως θα μου έρθει με android 8 και miui 9.... και θα πρεπει να περιμενω 1-2 μηνες να ξεκλειδωσει το bootloader... ” Απ' ότι θυμάμαι και η ελληνική και η eu είναι σε Pie ήδη, οπότε όχι δεν θα πάθει τίποτα η συσκευή αν κάνεις την ενημέρωση σε Pie μέχρι να περιμένεις να ξεκλειδώσει ο bootloader, πετώντας...τάπες στα βαρέλια. Μη σου πω ότι θα είναι και καλύτερα, αφού θα έχουν φτιαχτεί και σωστά τα partitions και όταν περάσεις την ελληνική θα πάει από Pie σε Pie. Πριν ό…

• Παράθεση από Darap21: “Έχει βάλει κανείς το Nova lancher? ” Εδώ και...χρόνια. Γιατί ?

• Το πρόβλημα με το weather app καθώς και με το ημερολόγιο (που χάνει events τυχαία) είναι πρόβλημα της Xiaomi στην 9.1.3.

• Είτε πριν το κάνεις μόνος σου είτε μετά το ίδιο είναι. Το θέμα είναι να γίνει μια φορά.

• Παράθεση από Mower: “Αν κανω παλι flash την ρομ με προσαρμοσμενη εγκατασταση θα χαθει κατι απ ολο το στησιμο? Αρχικα ειχα κανει καθαρη εγκατασταση με την επιλογη τυπικη εγκατασταση και περασε απο μονο του το Supersu. ” Εφόσον δεν κάνεις wipe το /data, δεν θα χαθεί απολύτως τίποτα. Μόνο οι 2 cache χρειάζονται wipe.

• Παράθεση από Mower: “Οτι ειχε περασει η aroma με την τυπικη εγκατασταση εχει μεσα, Εχει και το supersu μεσα αλλα δεν το εγκατεστησα εγω, ηταν μεσα στην ρομ. Αυτο φταιει που δεν εμφανιζεται το dolby atmos? ” Πολύ πιθανό καθώς το Dolby για το sagit αποτελεί Magisk module. Αν το Magisk δεν έχει εγκατασταθεί σωστά (που ΔΕΝ έχει στην περίπτωσή σου) τότε δεν γίνεται να δουλέψει ούτε και το Dolby. Βασικά κάνε πάλι flash την ROM, επιλέγοντας προσαρμοσμένη εγκατάσταση. Μην επιλέξεις ούτε dolby, ούτε Magi…

• Παράθεση από Mower: “Δοκιμασα να περασω το magisk και το dolby atmos και μεσω τροποποίησης εγκατάστασης απ το aroma installer αλλα και ως απλο zip χειροκινητα απο το TWRP. Το magisk μου το εμφάνιζει ως οικονιδιο μεσα στα apps αλλα το dolby atmos ενω εγραψε ότι εγκαταστάθηκε δεν το βρίσκω πουθενα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Στο magisk μου λεει να κατεβασω την 18 έκδοση παταω ναι την κατεβαζει και μου λεει απευθείας εγκατάσταση προτείνεται παταω ναι και οταν παρι να το περασει βγαζει failed. ”…

• Παράθεση από StefLeon: “Καλησπέρα σας και Καλή Χρονιά σας εύχομαι με υγεία και ότι καλύτερο. Έχω ένα μικρό θέμα. Κάθε φορά που ανοίγω το WiFi ή τα δεδομένα, μου βγάζει σαν ενημέρωση ότι εντοπίστηκε ένα νέο αρχείο από τις λήψεις. Είναι λίγο εκνευριστικό κάθε φορά να μου το βγάζει. Το έχει εντοπίσει κανένας άλλος? Υπάρχει τρόπος να το βγάλω? ” Πήγαινε στις λήψεις και δες υπάρχει τέτοιο αρχείο ? Μπορεί απλά να χρειάζεται να το δεις/ανοίξεις για να μη βγάζει ειδοποίηση.

• Απ' έξω το παρήγγειλες ? Αν ναι, περίμενε πρώτα να δούμε σε τι κατάσταση θα σου έρθει (έκδοση υλικού, ROM, bootloader κατάσταση) και βλέπουμε. Ας παραλάβεις πρώτα με το καλό.

• Σε μια προσπάθεια να ηρεμήσω λίγο τον (όποιο) πανικό έχει δημιουργηθεί από την ξαφνική ανακοίνωση του xiaomi.eu για το γεγονός ότι εγκαταλείπουν τις ROMs που είναι βασισμένες σε Android 6/7, απλά να αναφέρουμε εδώ ότι φαίνεται να αποτελεί προσωπική απόφαση των διαχειριστών του xiaomi.eu και όχι της ίδιας της εταιρείας. Επειδή όμως ακριβώς δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη Xiaomi για του λόγου το αληθές, μεταφέρω την παραπάνω πληροφορία με κάθε επιφύλαξη. Θα πρέπει να περάσει ο χρόνος,…