Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από psolord: “Κώστα μου που χάθηκες (από το άλλο φορουμ). Στον ουρανό σε έψαχνα, στη γη σε βρήκα! Νόμιζα ότι έπαθες τίποτα. Οτι παντρεύτηκες ξέρω γω! Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά να έχεις. Χάρηκα που σε βρήκα εδώ! Εγώ από throttling δεν ξέρω, γιατί έχω ψύκτρες καλές! ” Ευχαριστώ για τις ευχές και αντεύχομαι και εγώ να έχουμε ένα καλό και δημιουργικό 2019. Παράθεση από chrdes: “@BanditGR και @psolord μήπως ξέρετε αν σβήσω τις 2 γραμμές από το build.prop, μετά από τα updates που έγιναν στ…
-
Παράθεση από Mower: “Δεν εχει ετσι φοβο να μου σβησει κατι? Επειδη εχω στησει ηδη ξανα τις εφαρμογες και τα αρχεια ” Να σου σβήσει ? Εξαιρετικά χλωμό.
-
Παράθεση από apostolisni: “Τώρα λεγεται οτι σταματανε ολες οι android 6 και 7 roms. ” Δυστυχώς είναι αλήθεια παιδιά...
-
Παράθεση από pechr: “@BanditGR το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να υποθέσει κανείς για εμάς είναι ότι υπερασπιζόμαστε την Xiaomi. Ξέρεις πολύ καλά ότι λίγο η πολύ όλοι μας έχουμε αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο στα κινητά μας αλλά και στων άλλων για επίλυση προβλημάτων. Θα το εθετα πιο σωστά ότι υπερασπιζόμαστε την λειτουργικότητα μας ως χρήστες του συγκεκριμενου κινητού. Δεν πιστεύω ότι κάποιος από εμάς θα μας επαιρνε με στραβό μάτι σε αυτή τη συζήτηση. Είμαστε πολύ καιρο εδώ με δυνατή παρουσία ώστε…
-
Παιδιά η επέμβαση στο build.prop αλλάζει άρδην την λειτουργία της dalvik-cache και δυστυχώς αυτό είναι το τίμημα, όχι επειδή το λέω εγώ, αλλά γιατί έτσι δουλεύει το χαρακτηριστικό αυτό του Android. Το πρόβλημα κατά 99% δεν λύνεται με ένα απλό patch, πρέπει να γίνει recompile η ROM με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και ναι σε αυτό έχετε απόλυτο δίκιο ότι θα έπρεπε τουλάχιστον η Xiaomi να έχει δώσει μια λειτουργική ROM πριν τραβήξει το...καλώδιο. Πάλι όμως υπάρχει η πιθανότητα σε κάποια φάση η συσκευή…
-
Παράθεση από theovivad: “Διέγραψε τελείως τον λογαριασμό gmail (έτσι μου είπε) ” Έπρεπε να αποσυνδέσει τη συσκευή από το λογαριασμό Google του βασικά. Πρόκειται για ένα σχετικά πρόσφατο μέτρο ασφάλειας της Google που δεν επιτρέπει τη χρήση συσκευής στην οποία έχει ήδη χρησιμοποιηθεί ένα συγκεκριμένο Google account. Θα ζητάει πάντα αυτό το account, όσο η συσκευή είναι συνδεδεμένη με αυτό.
-
Καλώς ή κακώς έτσι είναι τα πράγματα με τις εφαρμογές και την φυσική εξέλιξη της τεχνολογίας. Κάποτε τα 3-4GB στις συσκευές μας φαίνονταν πολυτέλεια και σιγά σιγά έχουν καταντήσει να μη μας φτάνουν. Σίγουρα το οικονομικό είναι ένα μεγάλο και ακανθώδες θέμα αλλά ο καθένας κάνει ότι μπορεί. Σε ότι αφορά την μειωμένη απόδοση του AnTutu σε consequent runs, αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, ειδικά σε MTK συσκευές που δυστυχώς είναι...φουρνάκια από ενεργειακής άποψης. Υπάρχει λοιπόν στις περισσότερες MT…
-
ΜΙUI 10.0.2.1.0
ΜήνυμαΠαράθεση από Maria Papastylianou: “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ EYXAΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ GLOBAL VERSION EXEIS ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ UNLOCKED ΤΙ ΚΑΝΩ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ .......... ” Καλημέρα Μαρία. Φαίνεται να έχεις αγοράσει την κινέζικη έκδοση της συσκευής με περασμένο το αγγλοκινέζικο λογισμικό. Αν θέλεις ελληνικά ο μόνος τρόπος είναι αρχικά να ξεκλειδώσεις την συσκευή (θα χρειαστείς PC με Windows) ώστε να περάσεις είτε μια επίσημη Global ROM (που έχει ελληνικά κανονι…
-
Παράθεση από Maniataros: “Λογικά αν κάποιος δεν έχει την δυνατότητα να τις διαγράψει αυτές τις 3 εφαρμογές του Facebook, μπορεί να τις κάνει ανενεργές τουλάχιστον για να μην τρώνε πόρους από την μπαταρία της συσκευής? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν οι εφαρμογές αυτές μπορεί να απενεργοποιηθούν μέσα από το MIUI, ειδικά αν είναι εγκατεστημένες ως εφαρμογές συστήματος. Πάντως υπάρχει τρόπος να αφαιρεθούν ακόμα και χωρίς root, αρκεί κάποιος να έχει …
-
Παράθεση από tasos01: “Έβαλα την τελευταία xtrv στο mix2s απο της ρύθμισης έχει αφαιρεθεί το πεδίο περιοχή; ” Ναι, διότι οι ROMS ξαναγύρισαν πλέον σε κινέζικο source και στο κινέζικο source δεν υπάρχει επιλογή για αλλαγή region (εννοείται η Κίνα αλλά μικρό το κακό καθώς οι ρυθμίσεις έχουν τροποποιηθεί ώστε αυτό να μην επηρεάζει σε κάτι).
-
ΜΙUI 10.0.2.1.0
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Καλησπέρα και καλή χρονιά, το κουτί της συσκευής γράφει στο πλάι global version ? Όταν κάνεις επανεκκίνηση, σου γράφει καθόλου "unlocked" κατά το ξεκίνημα ? ” V10.2.1.0.OEICNFK είναι η επίσημη αγγλοκινέζικη stable Ανέστη και για να ήρθε μέσω OTA μάλλον μιλάμε για αμιγώς κινέζικη συσκευή από σκρουτζομάγαζο (είτε απευθείας) από Κίνα. Χλωμό το βλέπω να είναι unlocked.