Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από kracken_74: “Ερώτηση μιας που στήνω το τηλεφωνο από την αρχή, οι επαφές μέσω google κατεβαίνουν "σιγά-σιγά". Στο google account του υπολογιστή βλέπω συνολικα 204 ενω στο κινητό 136. ” Ε μην είσαι και εσύ ανυπόμονος, δώστου λίγο χρόνο. Αν δεν το κάνει στο 100% μόνος του, μπορείς από τις Ρυθμίσεις -> Συγχρονισμός -> Google Account -> Επαφές να το ξαναδοκιμάσεις μόνος σου.

• Έτσι. Και για να ακριβολογούμε, μιλάμε για τις εφαρμογές: Facebook App Installer Facebook App Manager Facebook Services Σε περίπτωση που οι εφαρμογές αυτές είναι εγκατεστημένες στο userdata namespace της συσκευής, δηλαδή ως εφαρμογές χρήστη, η λογική λέει ότι μπορούν να αφαιρεθούν με τις παραδοσιακές μεθόδους. Τα προβλήματα ξεκινάνε όταν οι εφαρμογές αυτές είναι εγκατεστημένες ως εφαρμογές συστήματος μαζί με τη ROM. Εκεί δυστυχώς η μόνη (σίγουρη) λύση είναι ξεκλείδωμα της συσκευής, πέρασμα TWRP …

• Παράθεση από kracken_74: “ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... Εκανα εκαθαριση και μου λέει πως η συσκευή είναι κλειδωμένη. Προσπαθω να βάλω password για το wifi και δεν ανοιγει πληκτρολόγιο... ” Το γνωστό πρόβλημα. Βάλε το password του Wi-Fi στο πεδίο του Mi Account, κάντο copy ή cut και μετά paste στο κανονικό πεδίο του Wi-Fi password.

• Σε αυτό το price range θα συμφωνήσω και εγώ ότι τα whyred και tulip παίζουν μπάλα μόνα τους. Το ποιο από τα 2 θα επιλέξεις εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από το αν γουστάρεις συσκευή με notch ή όχι. Κατά τα άλλα ελάχιστες είναι οι διαφορές τους. Μακριά από εμένα από τα M1A*. Υπάρχει αποδεδειγμένα bug σε κάποιες παρτίδες (δεν θυμάμαι αν ήταν στο A1 ή στο A2) που οφείλεται σε ελαττωματικό αισθητήρα ο οποίος αναγκάζει τη συσκευή να τρέχει σε μέγιστες συχνότητες επεξεργαστή ακόμα και όταν δεν τρέχει …

• Ας κάνει πρώτα την διαδικασία να δει πόσο χρόνο θα του βγάλει το εργαλείο. Αν είναι 2 εβδομάδες παλεύεται και εγώ τόσο περίμενα για το δικό μου (Global έκδοση βέβαια) που το ξεκλείδωσα Κυριακή με αγορά στα μέσα του Δεκέμβρη. Κρίμα είναι, η συσκευή είναι άριστη.

• Παράθεση από sakis112: “Εχω διαβάσει ότι το Facebook, καταναλώνει πολύ μπαταρία. Γι'αυτό μπαίνω, από τον browser!! ” Στην γονατίζει κυριολεκτικά και δεν φταίει γι' αυτό αποκλειστικά η εφαρμογή του FB αυτή καθαυτή. Μαζί με αυτή την εφαρμογή, το Facebook σου εγκαθιστά όχι 1, όχι 2, αλλά 3 (ΤΡΙΑ ολογράφως) services που τρέχουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ αν έχεις ανοιχτό το facebook ή δεν το έχεις βάλει στην αυτόματη εκκίνηση και χρησιμοποιούνται για να κάνει η εφαρμογή αναβαθμίσεις ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ το Play Store, γι…

• Παράθεση από efkolo: “Φίλος παρέλαβε σήμερα redmi note 5 (4-64 5.99 inch snapdragon 636) και δεν έχει ελληνικά. Υπάρχει τρόπος να έχει χωρίς να ξεκλειδώσεις τον bootloader? ” Πρέπει να γνωρίζουμε ποια ROM φοράει. Λογικά η συσκευή είναι κινέζικη και όχι Global με κινέζικη ROM με αγγλικά μόνο. ΑΝ όντως ισχύει αυτό, τότε ναι για να περαστεί Global ROM (μέσω Mi Flash) χρειάζεται ξεκλείδωμα του bootloader με το λογαριασμό του χρήστη (και να ΜΗΝ τον κλειδώσετε ποτέ). Εναλλακτικά μπορεί να περαστεί η X…

• Παράθεση από redmi5: “Οι China source ROMs είναι συμβατές με 4G δύκτια στήν Ελλάδα ? ” Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος @amavroudis. Είναι θέμα υλικού συσκευής και firmware και όχι ROM. Όλες οι κινέζικες συσκευές πάντως υποστηρίζουν 4G δίκτυα, απλά δεν έχουν την 800αρα συχνότητα (μπάντα Β20) που έχουν οι Global συσκευές και η οποία είναι το "μέλλον" του 4G, καθώς διαθέτει καλύτερη διαπερατότητα σήματος, ειδικά μέσα σε κτίρια. Αυτό για κάποιους παρόχους (Wind, ίσως Vodafone) που στηρίζονται κατά πολύ…

• Παράθεση από Kefalas99: “@tan Το trimming στην ουσία σε αυτό το θέμα δεν βοηθάει; ” Βοηθάει φυσικά. TRIM support στο Android υπάρχει από την έκδοση 4.3 (Jellybean). Μη κάθεστε και καίτε εγκεφαλικά κύτταρα για τις NAND flash μνήμες του Android. Μέχρι να παρουσιαστεί "πρόβλημα" στην μνήμη θα έχεις αλλάξει 2 τηλέφωνα.

• Κανονικά πάντως αφού και η developer είναι επίσημη ROM πάλι δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα. Στο έντυπο των όρων της εγγύησης της Infoquest δεν αναφέρεται κάτι ξεκάθαρα που να αφορά λογισμικό (παρά μια γενικολογία από βλάβη που προκλήθηκε επειδή η συσκευή έτρεχε εκτός τεχνικών προδιαγραφών). Τώρα βέβαια τι αναφέρεται στην εγγύηση και τι λένε οι ίδιοι δεν είναι απαραίτητα ταυτόσημες έννοιες.

• Επίσης καλό θα είναι να αποφεύγονται οι άσκοπες αποφορτίσεις παρά μόνο όταν υπάρχει σοβαρός λόγος, καθώς μειώνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αν γίνει 2-3 φορές δεν χαλάει ο κόσμος, αρκεί να μην συμβαίνει κατ' εξακολούθηση.

• Θα συμφωνήσω και εγώ με τον @kyrgeo1978 ότι το να πας από developer σε stable μέσω updater (στην οποία έχεις πάει από stable με κλειδωμένο bootloader πάλι μέσω updater) συνιστά μέγιστη ταρζανιά και καλό θα ήταν να αποφεύγεται όπως ο διάολος το λιβάνι. Να θυμίσω ότι μια φορά και ένα καιρό αυτό δεν ήταν καν εφικτό. Αν πήγαινες σε developer την παντρευόσουν (διότι ο updater έβλεπε τις stable πάντα ως downgrade και δεν προχώραγε) μέχρι, όταν και αν ξεκλείδωνες που σου δινόταν η δυνατότητα να γυρίσει…

• Magic WormHole

BanditGR - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα στην τρύπα.

• Καλησπέρα σε όλους. Χωρίς μεγάλους προλόγους, διαλόγους και επιλόγους θα προχωρήσω κατευθείαν στο "ψητό". Το whyred ή αλλιώς Redmi Note 5 είναι μεν μια θαυμάσια συσκευή που δυστυχώς μαστίζεται από κάποια μικρά αλλά αισθητά και ενίοτε ενοχλητικά προβλήματα. Ένα από αυτά, είναι και το γεγονός ότι ο ήχος της συσκευής, ειδικά όταν έρχεται μέσα από ακουστικά δεν είναι ιδιαίτερα δυνατός, ειδικά για όσους μουσικόφιλους αρέσκονται στο να ακούν τα αγαπημένα τους mp3, flac, youtube vanced streamed κομμάτι…

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

BanditGR - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από drivth: “Καλημέρα.. Και πόσο δύσκολο είμαι να χτιστεί το recovery σωστά? Χωρίς να ξέρω βέβαια τα ειδικότερα και μιλώντας πάντα από official μεριά δεδομένου ότι μιλάμε πλέον για τετράμηνο από την παρουσίαση ενός ίσως από τα εμπορικότερα κινητά σε κυκλοφορία? ” Από αρκετά δύσκολο έως ακατόρθωτο εφόσον ο συγκεκριμένος οδηγός οθόνης συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Δεν είναι θέμα του build. Εκτός αν με την πάροδο του χρόνου κυκλοφορήσει το source για νέο οδηγό.

• Παράθεση από dreamlord1970: “ειμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρείτε να μας φτιάξετε αργά ή γρήγορα....έχω εμπιστοσύνη στο team. ” Παιδιά πρέπει να γίνει κατανοητό το εξής: Ούτε βαριόμαστε, ούτε το πρόβλημα είναι στην διαδικασία παραγωγής της ROM. Την διαδικασία τη γνωρίζουμε και ουσιαστικά την αυτοματοποιούμε μέσω προγραμμάτων και workflows. Το θέμα είναι να βρεθεί source (πηγή δηλαδή κώδικα της ROM της συσκευής) και χωρίς να θέλω να προτρέχω, αυτό είναι σχεδόν κοντά στο αδύνατο αυτή τη στιγμή. Δυστυ…

• Παράθεση από chrispsil: “Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω ρουτ; Βαζω το super apk αλλά μου βγάζει σφάλμα. Εχω και το magisk προς ενημέρωση. Ευχαριστώ. ” Ξεκλείδωμα και flash το zip αρχείο του Magisk (προς το παρόν στην έκδοση 18) μέσω TWRP. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

• Παράθεση από johny_p: “Ναι εννοείται πως τους έβαλα, τώρα για το usb 2 δεν κοίταξα υγ τελικά ήθελε σε usb 2 και το αναγνώρισε. θα το κάνω unlock αν και δεν νομίζω να προλάβω να βάλω ελληνικά ” Άπαξ και ξεκλειδώσει η διαδικασία είναι πολύ απλή, αν γίνει σωστά παίρνει μόνο μερικά λεπτά. Μπορείς να το κάνεις όποτε έχεις το χρόνο.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

BanditGR - - Recoveries

Μήνυμα

Γιατί προφανώς έχει άλλο οδηγό οθόνης. Είναι σωστό αυτό που λέει ο Γιώργος και γνωστό "θέμα" με το poco. Θέμα δηλαδή να είχαμε να λέμε.

• Παράθεση από Kefalas99: “Το λέω γιατί το changeloge της παρούσας rom δεν έχει καμία σχέση με τη δική μου συσκευή και αναφέρεται σε λίγες, επομένως αν βάλω αυτήν την rom σκέφτομαι ότι δεν θα έχει καμία διαφορά με την προηγούμενη. ” Ναι αλλά σε κάποιες ROM αναβαθμίζεται το επίπεδο ασφαλείας του Android (Android security patch) καθώς και πράγματα στο firmware της συσκευής όπως πχ νέα έκδοση modem. Τέτοιες αλλαγές δεν θα τις δεις σχεδόν ποτέ σε changelogs.