Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από geotzia: “Με τι wipes θα κάνω φλας μία προηγούμενη έκδοση και πως μπορώ να δω το backup ποια έκδοση ρομ είναι; Προσπάθησα να φλασαρω την προηγούμενη ρομ με wipes dalvik και cache αλλά μου εκανε bootloop στο twrp... δεν πήγαινε στο xtrv logo Ευχαριστώ ” Κανονικά με wipe μόνο τις caches πας πίσω. Δεν θα έπρεπε να έχεις προβλήματα, εκτός αν οι νέες ROM έχουν αλλάξει πράγματα σε firmware partitions ή σε έκδοση βάσεων δεδομένων. Εκεί μόνο με nandroid + flash την ROM του backup πας πίσω. …

• Παράθεση από geotzia: “Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν φορτώνουν τα μισά widgets και όταν μετά από πολύ προσπάθεια τα έφερα βόλτα,μετά από επανεκίνηση πάλι τα ίδια....κρασσάρει και ο nova launcher .Υπ όψιν τα widgets δεν φορτώνουν ούτε με τον μαμά launcher.Έκανα καλού κακού και ένα καθάρισμα cache και dalvik αλλά τα ίδια...Κάποια ιδέα;;;;; ” Τα widget είναι έτσι εδώ και 3 ROM. Παίρνει κανά πεντάλεπτο μετά το boot για να συμπεριφερθούν φυσιολογικά. Ο Nova που σου κρασάρει ακριβώς ? Σε εμένα ευτ…

• Όλα καλά σε gingko. Αρκετά smooth η ROM σε ταχύτητα μετά τα "παραδοσιακά" 4-5 λεπτά μετά το boot όπου "στρώνουν" τα πράγματα. Μοναδική παρασπονδία ότι στη συγκεκριμένη συσκευή το Widevine παραμένει στην έκδοση L3 (δεν διορθώθηκε δηλαδή σε L1).

• Όλα καλά σε gingko. Το θέμα με τα widgets που αργούν κανά πεντάλεπτο να πάρουν μπρος μετά από restart, σε 3rd party launchers συνεχίζει να υφίσταται (το ίδιο συμβαίνει και με τα εικονίδια των εφαρμογών της αυτόματης εκκίνησης). Επίσης εμφανίστηκε ένα νέο bug, όταν το τηλέφωνο ξεκλειδώνει (ή απλά ανοίγει κάποιος την οθόνη κλειδώματος), εμφανίζεται το σήμα του GPS να αναβοσβήνει για 3 δευτερόλεπτα, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η τοποθεσία. Το Widevine παραμένει L3 μέχρι να το γυρίσει σε L1 πάλι η X…

• Αυτό με το κενό που δεν "πιάνει" όταν περνάς μια νέα επαφή είναι επιβεβαιωμένο bug και έχει ήδη διορθωθεί για την επόμενη έκδοση. Στο θέμα της μπαταρίας υπάρχουν κάποιες συσκευές (κυρίως η σειρά Mi 9) στις οποίες δεν δουλεύει σωστά το deep sleep και κάποιες άλλες που απλούστατα λόγω των live wallpapers χάνουν μπαταρία πολύ περισσότερο από το κανονικό. Σε ginkgo πάντως δεν έχω παρατηρήσει προβλήματα, αλλά αντιθέτως το SOT κυμαίνεται στο δεκάωρο (με παραπάνω από μία ημέρα για φόρτιση).

• Στο ginkgo προβλήματα με τα widgets όπως η προηγούμενη και φαίνεται ότι θα τα φάμε αυτή τη φορά και θα τα συνηθίσουμε, αφού λύση δεν διαφαίνεται.

• Παράθεση από amavroudis: “Αν είναι global και δεν υπάρχει cn source δε θα βγει κάτι. Μόνο stable xtrv. ” Όπως δείχνουν τα πράγματα για το μέλλον, με βάση την λογική της Xiaomi, ότι βγήκε σε developer ROM (για συγκεκριμένη συσκευή) βγήκε. Από εδώ και στο εξής developer ROM θα παίρνουν κατά 99% μόνο νέες συσκευές που προσφέρουν 5G. Η πιθανότητα να βγει china ROM και άρα developer ROM για συσκευή παλαιότερης τεχνολογίας (νέα ή παλιά) ισοδυναμεί με την πιθανότητα να γίνει ο @gkalen αστροναύτης :p

• Όπως μπήκε βγήκε σε Redmi Note 8. Με το που ξεκινάει τα μισά widgets δεν φόρτωσαν ποτέ και όσα τελικά το κατάφεραν δεν ανανεώνονται σωστά (σε Nova launcher). Δυστυχώς είναι εντελώς γελοίο να έχεις widget ρολογιού πχ και αυτό να ανανεώνει την ώρα αφού έχουν περάσει 3-4 λεπτά. Αυτό ήταν αρκετό για εμένα ώστε να πάω σε rollback.

• Το τσιμπησαμε το recovery. Ας είναι καλά ο Γιώργης @George Kaggelaris. Ας ελπίσουμε τώρα ο έτερος Γιώργος @geoanto555 να βγάλει κανένα λαγό από το καπέλο.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

BanditGR - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από mixalisf: “Ναι αυτό ήταν! θεωρούσα οτι ζητούσε κάποιο κωδικό για ασφάλεια αποκλειστικά του twrp του mayronofrio πράγμα πού δεν είχα κάνει. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι ζητούσε τον κωδικό του miui. Σε ευχαριστώ πολύ για την ..υπομονή σου και την βοήθεια! ” Πλέον το 99% των νέων συσκευών ακόμα και οι μη κρυπτογραφημένες χρειάζονται κωδικό lockscreen για το TWRP, εφόσον αυτός έχει οριστεί στο λειτουργικό. Δεν μπορούσε να δημιουργήσει αρχείο recovery το TWRP στο /data partition διότι κατά …

• Παράθεση από Panos Papas: “Θα χρειαστεί μετά format ή factory reset? ” Όχι δεν χρειάζεται τίποτα τέτοιο το dolby digital plus. Ιδού ο οδηγός που έχω ακολουθήσει προσωπικά και το dolby δουλεύει. Dolby DIGITAL PLUS + VIPER4 WORKING ON MIUI … | Xiaomi Redmi Note 7 Να σημειωθεί ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις και το Viper, δηλαδή τα αρχεία 1.2 και 1.3 (Audio Modification Library και η έκδοση του Dolby 7.3) αρκούν. Όλα τα παραπάνω τεσταρίστηκαν με επιτυχία σε MIUI 12.1, developer ROM 20.7.9, Andr…

• Όλα καλά με 20.7.9 σε ginkgo και με TWRP ginkgo_3.4.0_09-07-2020 (περάστε το διότι σας δίνει την δυνατότητα επιτέλους να κάνετε κανονικό backup τα /system_root και /vendor partitions και όχι απλά τα images αυτών, είναι ότι νεότερο έχουμε σε TWRP για το 8αρι Redmi και ο @geoanto555 έριξε ώρες δουλειάς).

BanditGR - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Οκ, το βρηκα το θέμα, ανέβηκε νέα έκδοση διορθωμένη ... ” Όντως η 3.4.0.04-07-2020 κάνει decrypt στο ginkgo στην τελευταία developer (20.7.3).

• Παράθεση από miltosdelis: “Vanced manager εννοείς το sai η κάποια άλλη εφαρμογή είναι αυτή...;γιατί και εγώ παλαιότερα σε αντροιτ 9 που ήμουν με ματζισκ μάνατζερ μια χαρά έπαιζε το vanced Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είναι πράγματι νέα εφαρμογή για το Vanced. Αν δεις τώρα το site του vanced στο XDA δεν σου επιτρέπουν να κατεβάσεις το .apk τους και να το εγκαταστήσεις με όποιον τρόπο πιστεύεις ότι θα σου δουλέψει. Προσφέρουν αυτοί εφαρμογή για κατέβασμα του νέου vanced. Ευ…

BanditGR - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “Υπάρχει πρόβλημα στο ginkgo με το 3.4 twrp .. Δεν κρατάει το decryption , μετα το φλασαρισμα και το πρώτο boot υπάρχουν περίεργες ονομασίες φακέλων αν μπεις στο twrp , θέλει πάλι format data .. ” Αυτή είναι και η δική μου εμπειρία Γιώργο και σταμάτησα και το σετάρισμα του τηλεφώνου με το 3.4. Φλάσαρα 3.3 και δίδοντας το lockscreen password δεν υπάρχει πρόβλημα στο decryption, σε MIUI 20.6.18. Την καινούργια ROM θα την περάσω όταν τελειώσω το σετάρισμα του /data. Μέχρι τότε …

• Παράθεση από miltosdelis: “Με τον τρόπο που λέει το σάιτ του προγράμματος μέσω προγράμματος sai Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ok. Απλά στην 20.6.18 το πέρασα μέσω Vanced manager (μαζί με MicroG, παρόλο που είχα Magisk εγκατεστημένο) και περάστηκε μια χαρά (απ' ότι φαίνεται). Στο λέω καθαρά πληροφοριακά. Και ναι κυρίες και κύριοι τελικά πήρα gingko το οποίο και σετάρω αυτό το σουκού. Ενδεχομένως να έχω και κάποια mods έτοιμα σύντομα για την συσκευή (για έξτρα ταχύτητα, μπατ…

BanditGR - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από miltosdelis: “Attachment (ID: 67877) (δεν ανοιγει το twrp) ” Με τη νέα ROM του ginkgo σου ανοίγει το 3.4 (προσοχή ΟΧΙ το 3.3 που είναι μια χαρά) ? Και αν σου ανοίγει, αν βάλεις τον lockscreen κωδικό, σου κάνει σωστά decrypt ? Κοινώς, μπορείς μέσω TWRP να δεις σωστά τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και να φλασάρεις πράγματα ? Ο λόγος που το ρωτάω είναι ότι κάνουμε δοκιμές με τον @geoanto555 προκειμένου να βρούμε την καλύτερη λύση για ginkgo αυτή τη στιγμή και βοηθάει να έχεις 2-3 συσκ…

• Παράθεση από miltosdelis: “Μόλις περάστηκε στο ginkgo μου όλα καλά μέχρι στιγμής έφτιαξε και το πρόβλημα που είχα με το twrp που δεν μπορούσα να μπω στο twrp Edit 1o Δεν έρχονται ειδοποιήσεις από εφαρμογή youtube vanced Edit 2o Γιατί δεν έχουμε ελληνική μπάρα στις επαφές; Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk f8917b3db2822513650a32bd3178c9a2.jpg ” Η ελληνική μπάρα θα αργήσει λιγάκι, είναι θέμα του source. Το vanced το έχεις εγκαταστήσει μέσω του νέου manager ως non-root + το microG …

• Τρομερός οδηγός Γιώργο. Δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι χωρίς σωστό TWRP, η διαδικασία για wipe data θα απαιτείται σε κάθε φλασάρισμα XTRV. Και αυτό γιατί δεν μπορεί να γίνει (μάλλον) wipe σωστά η dalvik cache μέσω του TWRP όταν φλασάρεται η (όποια) νέα ROM. Βέβαια αν δουλεύει τουλάχιστον το ADB, όσο βρίσκεσαι σε TWRP mode, ίσως να μπορούσε κάποιος να κάνει wipe την dalvik (ή/και την απλή cache) μέσω adb shell και κλασσικών bash εντολών, πχ: adb shell su rm -rf /cache/ rm -rf /data/dalvik-cache Όλα αυ…

• Παράθεση από giannnis12: “Μια ερώτηση, αν εγκαταστήσω μια ρομ aosp ή port miui γυρίζω εύκολα πίσω με backup; Η θα έχω θέμα ” Ότι σου είπαν οι προλαλήσαντες. Ειδικά πάντως για περίπτωση downgrade σε έκδοση Android, το φλασαρισμα σε fastboot ROM, το θεωρώ μονόδρομο. Από εκεί και πέρα και ενώ έχεις εξασφαλίσει ότι λειτουργούν σωστά αισθητήρες, κάμερες κτλ, μπορείς να επιστρέψεις σε παλαιότερη ROM άνετα και ακόμα να κάνεις restore και προηγούμενο backup.