Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από em56464: “@BanditGRτο power off έγινε τρεις φορές όταν επέλεγα εφαρμογές στο magisk hide τώρα δεν θυμάμαι ποιες η μία ήταν της winbank η εφαρμογή!!!!!!!ΥΓ ευχαριστώ για τις συμβουλές πριν το μήνυμα είχα κάνει δοκιμή στο super user και δεν γινόταν αυτό με το ρούτερ......δοκίμασα και unsu αλλά χάνει το boot!!! ευχαριστώ και πάλι όλους σας ” Τώρα κατάλαβα τι έγινε. Δεν έτρωγες power off. Kernel panic έτρωγες και soft reboot. Αυτό συμβαίνει κατά κύριο λόγο όταν βάζεις στο Magisk Hide, ε…
-
Παράθεση από gaiosgf: “παιδια αν κανω format data στο mido υπαρχει περιπτωση να κλειδωσει ο bootloader; ” Όχι. Το format data διαμορφώνει το /data partition και φυσικά σβήνει όλα του τα περιεχόμενα, μαζί με τα περιεχόμενα του εσωτερικού αποθηκευτικό χώρου (που αποτελεί κομμάτι του /data) και φυσικά σπάει την όποια κρυπτογράφηση σε περιεχόμενα από εκείνο το σημείο και μετά (εφόσον δεν γίνει άλλη απόπειρα κρυπτογράφησης είτε από τον χρήστη, είτε αυτόματα από μια επίσημη MIUI ROM). Ουδεμία σχέση έχ…
-
Παράθεση από xnikos: “μήπως ξέρει κάποιος γιατί πλέον δεν υποστηρίζονται τα ελληνικά στο Τ9 του dialer? θυμάμαι ότι πριν πολλές rom έψαχνε κανονικά και στα ελληνικά ” Τι ακριβώς πρόβλημα βλέπεις ? Ξεκινάς να γράφεις νούμερο και δεν σου φέρνει τις ελληνικές επαφές ή γράφεις ελληνικά πάνω στην αναζήτηση και τίποτα ?
-
Παράθεση από em56464: “@BanditGR...............Δεύτερον και σημαντικότερο, στην 17.1 υπάρχει ένα σοβαρό bug. Όταν πας στις λήψεις και προσπαθήσεις να ψάξεις για οτιδήποτε στο Magisk repository, στον 2ο-3ο χαρακτήρα που θα γράψεις η εφαρμογή κρασάρει. Το πρόβλημα έχει διορθωθεί στην 17.2 beta.........................δεν το πρόλαβα να το διαβάσω και είχα κάθε φορά που την άνοιγα την εφαρμογή power off στο markw μου και αναγκαστικα και έβαλα supersu..........τώρα να δω πως θα το αλλάξω γιατί έχω τη…
-
Παράθεση από kontarinis: “καλησπερα την περασα και εγω στο whyred μετα απο αρκετες προσπαθειες η aroma δεν καθοταν με τιποτα τελικα περασα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote5Pro_8.9.20_v10-8.1 και ολα καλα. Εβαλα και dolby+gcam+Magisk-v17.1(17100)+ ολα τα patches, μεχρι τωρα ολα καλα. Επειδη καθε εβδομαδα σχεδον βγαινει κατι καινουργιο υπαρχει τροπος να παρουμε backup τα settings kai ta apps+data ωστε μετα απο FR να τα επαναφερ. χωρις ταλαιπωρια? ” Για τις εφαρμογές συστήματος θα πρότεινα το τοπ…
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΚαι δεν πρόκειται να το καταλάβεις, χωρίς εξειδικευμένο πρόγραμμα που μετράει ακριβώς τι τρέχει, πόσο τρέχει, αν τρέχει στο παρασκήνιο, ισχύς που καταναλώνουν sensors, wakelocks κτλ. Ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι το Gsam Battery Monitor, ιδανικά με root access. Τα κλασσικά διαγράμματα μπαταρίας είναι σαν να μην υπάρχουν αφού δεν προσφέρουν ανάλυση των διεργασιών και των υπηρεσιών που τρέχουν πραγματικά, ως κομμάτια ενός apk πακέτου, διότι δεν υπάρχει η πρόσβαση διαχειριστή. Το γεγονός πάντως ότι σε…
-
Παράθεση από drillerkiller: “@MIUI_ART Λοιπόν, τελικα είχες δίκιο, το magisk έκανε όλη την αναστάτωση αυτή.. Φλασαρα λοιπόν την έκδοση 16.0 και καθάρισα την cache.Μετά την επανεκκίνηση όλα πήγαιναν κομπλέ. Πλην όμως δεν μου εμφάνιζε το μενού του Magisk με τα modules τα οποία βέβαια δούλευαν κανονικά. Πέρασα λοιπόν την 15.3 χωρίς καθάρισμα των cache και πάλι τα μενού δεν φαινοντουσαν. Όποτε φλασαρα την έκδοση 17.1 με καθάρισμα των cache μετά και ώ του θαύματος όλα δουλεύουν ρολόι. Οπότε προς το π…
-
Παράθεση από xnikos: “έχω το supersuούτε με wipe cache + dalvic cache έγινε κάτι... ” Δεν πρόκειται να πιστοποιηθείς με supersu, ξέχνα το, τον ανιχνεύουν σχεδόν τα πάντα και επηρεάζει την ακεραιότητα του συστήματος. Για πιστοποίηση με root manager, το Magisk είναι μονόδρομος. Έχω και μια ακόμα υποψία για το τι μπορεί να "σπάει" κάποιον έλεγχο, αλλά αν πραγματικά σε ενδιαφέρει η πιστοποίηση ξεκινάς πρώτα με unroot και εγκατάσταση Magisk και βλέπουμε. Τώρα βέβαια αν δεν καίγεσαι και τόσο και δεν χ…
-
Παράθεση από stromoboy: “Καλησπέρα.. Ήθελα να ρωτήσω κάτι.. Οι MIUI 10 roms με πηγαίο από Κίνα η έχουν το νέο notification shade ή όχι; Ευχαριστώ.. ” Όλες οι MIUI 10, απ' όπου και αν προέρχονται έχουν νέα εμφάνιση στα notifications/διακόπτες (σχεδίασης τύπου Oreo πάνω κάτω).
-
Παράθεση από xnikos: “@gkalen και τι ακριβώς σημαίνει αν δεν πιστοποιηθεί; ” Xiaomi και Google Safety Με λίγα λόγια μπορεί συγκεκριμένες εφαρμογές να μην προσφέρονται πλέον για κατέβασμα μέσω του store ή αν είναι κατεβασμένες ήδη να μην ενημερώνονται ή να υπάρχει πρόβλημα ακόμα και στη λειτουργία τους. Έχεις περασμένο root manager στο kenzo ?
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
BanditGR - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από hoyas: “Καλησπέρα παιδιά. Δεν έχει αλλάξει κάτι έτσι; Σε περίπτωση Chinese version με Global rom και ξεκλείδωτο bootloader από Κινέζο reseller πρέπει να flashaρουμε China Dev με clean all and lock και μετά να ζητήσουμε ξεκλείδωμα εκ νέου με τον δικό μας πια λογαριασμό ώστε να περάσουμε Global rom Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και ούτε πρόκειται να αλλάξει.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
BanditGR - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από TheoV: “λογικα και η miui. eu custom roms π ειναι Chinese based θ χουν κ αυτες καλη καμερα? ας μας πουνε οσοι εχουν δοκίμασει. ” Σίγουρα έχει την κινέζικη κάμερα. Τώρα το αν αυτή είναι καλύτερη, όπως φαίνεται αυτό ισχύει.
-
Σε πρώτη φάση μου φαίνεται ως αστοχία οδηγού, δεν φταίει το τηλέφωνο. Δες εδώ το link by @George Kaggelaris Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Και ακολούθα τις οδηγίες για να ξαναπεράσεις οδηγούς αναγνώρισης της συσκευής στο PC σου. Μπορεί να είναι κάτι τόσο απλό.
-
Παράθεση από blackm76: “Γιατί για mi3 δεν υποστηρίζετε; μόνο αυτή η από εδώ και πέρα δε θα έχει άλλη αναβάθμιση; ” Δεν υποστηρίζεται γιατί δεν το υποστηρίζει πλέον η κύρια πηγή source (κώδικα) μας. Εφόσον υπάρξει επίσημη global ή και china ROM, κάτι θα κάνουμε. Μέχρι (αν) συμβεί αυτό, τα χέρια μας είναι δεμένα.
-
Παράθεση από makis1024: “Μήπως την είχες εγκαταστήσει κάποια στιγμή και την έβγαλες; Διαφορετικά δεν γίνεται , απομεινάρια παλιάς εγκατάστασης είναι... ” Όχι μια χαρά γίνεται και εγώ το έχω και όλοι. Υπάρχει ειδική εφαρμογή στο κέντρο ασφάλεια για τον καθαρισμό του WhatsApp, ανεξάρτητα αν το έχεις εγκατεστημένο ή όχι. Μη με ρωτήσετε γιατί, ρωτήστε την Xiaomi.
-
Παράθεση από katsim: “Καλησπέρα! Εχω το κινητό 2 χρόνια σχεδόν και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Αν εξαιρέσουμε την μπαταρία που εχει πέσει αρκετά! Σκέφτομαι να κανω κάποιο update γιατι οπως βλέπετε εχω μείνει πίσω. Αξιζει να ασχοληθώ η να το αφήσω οπως έχει, αυτο μου με ενδιαφέρει αρκετα ειναι να εχω 2 εφαρμογές ανοιχτές (π. Χ YouTube και Tapatalk) αυτό ειναι εφικτό με κάποια αναβάθμιση? ” Πιστεύω πως αξίζει να πας στην τελευταία XTRV έκδοση (από το κινέζικο source). Θα έχεις πολύ καλύτερη μπατ…