Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Xiaomi και Google Safety

BanditGR - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Αφαιρείται το verity προφανώς, ναι.

• Nightly ήταν η 10αρα η Global Stable. Όταν δεήσει η Xiaomi θα την δώσει και με OTA στους υπόλοιπους (εφόσον αποφασίσουν ότι δεν βγάζει προβλήματα ώστε να αποσυρθεί).

Μήνυμα

Παράθεση από charlie2alpha: “@gkalen να υποθέσω αλλαγή fingerprint και απενεργοποίηση του dm-verity σε επίπεδο Kernel? ” Αλλαγή fingerprint ναι (μεταξύ άλλων ρυθμίσεων), με τα δικά τους fingerprint η κάθε ROM (της αντίστοιχης Stable). Το verity είναι ούτως ή άλλως μαγειρεμένο στο boot image, διαφορετικά δεν θα μπορούσε να κάνει boot η XTRV.

• Παράθεση από ovelix11: “Όσοι δεν είμαστε root και δεν υπάρχει το αρχείο υπάρχει τρόπος να φτιάξει; Έχω κάνει καμμια δεκαρια επανεκκίνησεις αλλά το κινητό δεν στρώνει με τίποτα... Σαν να έχω ένα Sony πέντε χρόνια πίσω με 1ram...Πίσω στην 8.8.30 με βλέπω.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όσοι δεν έχουν root manager εγκατεστημένο, μπορούν να δοκιμάσουν να κάνουν chmod 0777 στους προαναφερθέντες φακέλους, μέσω της διαχείρισης αρχείων του TWRP. Πάρτε ένα backup προηγουμένως κα…

• Τίποτα το ιδιαίτερα κακό, απλά η εφαρμογή ασφαλείας θεωρεί την παραχώρηση πρόσβαση διαχειριστή σε εφαρμογές ως μη ασφαλή πρακτική και γι' αυτό σου βγάζει το μήνυμα (και θεωρητικά ορθώς πράττει). Δεν σε επηρεάζει σε κάτι στην όποια αναβάθμιση.

• Παράθεση από thanostek: “καλησπέρα. θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία γιατί είμαι λίγο μπερδεμένος. αυτή τη στιγμή είμαι στην τελευταία xtrv developer. επειδή θα ήθελα να φλασάρω την τελευταία miui 10 dev ( για να περαστεί το firmware καθώς είμαι ήδη arb4) και στη συνέχεια να περάσω την xtrv από πάνω θα έχω θέμα με κλείδωμα bootloader?(επειδή θα φλασάρω official) ” Κατά 90% όχι δεν θα κλειδώσει. Γενικά δεν συνίσταται φλασάρισμα επίσημης από TWRP πάντως και αν το κάνεις απλά μην βγεις από αυτό κα…

• Παράθεση από pontios.gk: “στην 8.9.13 cn/eu δεν δουλεύει η εφαρμογή AdAway ” Δηλαδή τι βγάζει ?

• Παράθεση από ovelix11: “Καλησπέρα! Σε mi mix 2 μετά από 3 επανεκκίνησεις και 1 wipe dalvic cache and cache και μια μέρα χρήσης μια από τα ίδια... Πολύ lag... Όπως και στη προηγούμενη. Καμία σχέση με την 8.8.30.. Μάλλον θα γυρίσω πίσω αν δεν φτιάξει μέχρι το πρωί. Καμμια συμβουλή;; Δεν δουλεύει στο πάτημα του κουμπιού restart στο recovery Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δώστου μια μέρα ακόμα και αν δεν φτιάξει γυρίζεις. Στην χρήση μπαταρίας βλέπεις τίποτα που να λέει "dex2…

• Παράθεση από karaban21: “η 8.9.13 δείχνει x20 όχι χ25 που έχω ” Δεν έχουν διαχωρίσει στο κινέζικο source, στις 'πληροφορίες για το τηλέφωνο' στο Omega το γεγονός ότι υπάρχουν 2 εκδόσεις. Ως αποτέλεσμα πάντα θα εμφανίζεται το x20.

• Επίσης το bug με το ποσοστό της μπαταρίας πάνω δεξιά υπάρχει σε όλες τις συσκευές. Είναι καθαρά οπτικό και αναμένεται να διορθωθεί στην επόμενη ενημέρωση.

• Παράθεση από thodorisls: “σε mi8 την περιμένουμε ή δεν θα βγεί αυτήν την εβδομάδα? ” Οι ROM για το Dipper και το Polaris είναι σε αναμονή εν' όψη Android Pie. Θα χρειαστεί νέο TWRP και οπωσδήποτε factory reset. Θα ενημερωθείτε σχετικά όταν θα είναι όλα έτοιμα.

• Είχαμε πρόβλημα με τον server χθες που έπρεπε να λυθεί οπωσδήποτε. Για τις ROM θα υπάρξει ενημέρωση σήμερα.

• Στη διαδρομή του αρχείου που έβαλες το image της ROM: C:\Users\User\Desktop\miui china\κτλ, υπάρχει ένα κενό. Δεν πρέπει να υπάρχουν κενά στη διαδρομή του αρχείου image. Μετονόμασε το miui china σε miui_china και επανέλαβε την διαδικασία φλασαρίσματος. Θα πρέπει να σου δουλέψει.

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “@gkalen να ξεκαθαρίσω κάτι η ερώτηση έγινε προκειμένου όταν 100 χρήστες που δεν είναι μέλη της κοινότητας διαβάσουν και τρέξουν στις συσκευές τους και δουν στις ρυθμίσεις τους ότι δεν είναι πιστοποιημένη η συσκευή τους μην νομίζουν ότι έχει πρόβλημα και ψάχνουν δεξιά και αριστερά για λύσεις. Μου απάντησες οπότε τέλος τώρα άν μελλοντικά μπορεί να έχει οκ το βλέπουμε τότε. @BanditGR το Netflix το είχα πριν ναι αλλά και το ξανά κατέβασα καθώς όταν πέρασα την 8.8.30 έκανα wipe d…

Μήνυμα

Το είχαμε κάνει κάποια στιγμή παλαιότερα αυτό. Το συζητάμε ήδη με τον @gkalen. Θα δούμε.

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “Αυτή είναι ROM που έχω περασμένη στο τηλέφωνο είναι η επίσημη; με βλέπεις και επιμένω γιατί και πριν περάσω magisk το play store το ίδιο έγραφε και στο link που δόθηκε για να διαβάσω πως διορθώνεται γράφουν ότι μπορεί να συνεχίσεις να βλέπεις στις ρυθμίσεις ότι δεν είναι πιστοποιημένη αλλά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, οπότε δεν μπορώ να κατανοήσω πως εδώ λέμε ότι αν το βλέπεις στις ρυθμίσεις έχει πρόβλημα η συσκευή. ” Όχι είναι η XTRV δεν είναι η επίσημη, εξ' ου και το μήνυ…

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “ελπίζω να γίνω κατανοητός για 100ή φορά στο ερώτημα μου και να πάρω μια σαφή απάντηση γιατί όσα σεντόνια και να γράψετε η ερώτηση μένει αναπάντητη Ερώτηση: Εφόσον έχω βάλει το Google Account στο αρχικό set up της συσκευής όλες οι εφαρμογές στο Play Store μου εμφανίζονται κανονικά και εγκαθίστανται κανονικά και λειτουργούν κανονικά το Play Protect λειτουργεί κανονικά δεν έχω κάνει καμία από τις ενέργειες που αναφέρει το σεντόνι, αλλά στις ρυθμίσεις του play store κάτω κάτω γρ…

• Παράθεση από kleps: “Καλησπέρα σας. Μπορώ με αυτόν τον τρόπο να περάσω και miui 10άρα rom; ευχαριστώ ” Μπορείς ναι, αρκεί να βγει μια MIUI 10 ROM σε fastboot μορφή. Μέχρι στιγμής όλες οι 10αρες για το nikel έχουν βγει σε recovery μορφή, οπότε αυτός ο οδηγός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτή την περίπτωση.

Μήνυμα

Παράθεση από Germak: “Προσκυνώ απλα! Δεν θα είχα ποτέ το κουράγιο να κάτσω να τα εξηγήσω έτσι σε κανένα. Μια διευκρίνιση για αυτό που έγραψα για το ro.fingerprint από το recovery εννοούσα ότι από εκεί μπορούμε να το πάρουμε όχι εκεί να το βάλουμε. Εύγε ξανά για τον χρόνο που δαπανησες να το γράψεις! ” Σωστό αυτό. Βασικά αυτό είναι το μόνο που με χαλάει λίγο στο Magisk, δηλαδή ότι δεν μπορώ πλέον να βάλω ένα αρχείο στο /system ή να αλλάξω ένα αρχείο, χωρίς να διακινδυνέψω να σπάσω το Basic Integr…