Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Xiaomi και Google Safety

BanditGR - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Για να τελειώνουμε μια και καλή με τις πιστοποιήσεις, τα Safetynet κτλ. Μια πιστοποιημένη συσκευή από την Google, έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί υπηρεσίες που βασίζονται στο API του SafetyNet (πχ Android Pay), το οποίο χρησιμοποιούν ΚΑΙ κάποιες εφαρμογές προκειμένου να μπορούν να δουλεύουν στη συσκευή. Αν μια συσκευή ΔΕΝ είναι πιστοποιημένη, τότε οι εν λόγω εφαρμογές ΔΕΝ θα προσφέρονται/εμφανίζονται καν στο Play Store για να γίνουν download και install. Παραδείγματα τέτοιων εφαρμογών: Pokemo…

• Από επίσημο recovery δυστυχώς όχι. Μόνο από TWRP (που προϋποθέτει και ξεκλειδωμένο bootloader βεβαίως βεβαίως).

• Μα δεν παίζουμε τις κουμπάρες, προφανώς και όταν παραγγείλαμε από online μαγαζί εκτός Ελλάδος γνωρίζαμε όλους τους κινδύνους. Από εκεί και πέρα σαφώς και θα δεχτούμε την όποια αλλαγή πολιτικής, τι άλλη επιλογή έχουμε άλλωστε, αλλά δεν θα δώσουμε "συγχωροχάρτι" στην Xiaomi και στην όποια Xiaomi, ούτε αυτό σημαίνει απαραίτητα ότι την επόμενη φορά που θα αποφασίσουμε να δώσουμε τα ωραία μας (και σκληρά ως προς τον τρόπο που παράγονται) χρήματα στην οποιαδήποτε εταιρεία, δεν θα συνυπολογίσουμε όλες …

• Παράθεση από gaiosgf: “θα φλασαρουμε τιποτις σημερα; αρχισε να με τρωει το χερι μου. δωστε κανα ζιπακι τουλαχιστον. οτι ναναι. εχω κανει ηδη δυο φορες απ το πρωι wipe cache και dalvik. δεν αντεχω αλλο. θα βαλω καμμια lineage και θα με ψαχνετε μετα. ” Έχουμε βάλει 29 κατασκευαστές....ROMs να ψάχνουν τον @MIUI_ART. Κάτι θα γίνει, μείνετε συντονισμένοι

• Παίζει και αυτό μεν, αλλά το βλέπω πολύ χλωμό ως ενδεχόμενο με δεδομένο του πόσοι κατάφεραν να φλασάρουν με επιτυχία.

• Παράθεση από derveni: “Αφού διαφωνείς με την οποία απόφαση της xiaomi, και είναι σίγουρο ότι δεν θα αλλάξει η πολιτική της απέναντι σε αυτό, ποια θα είναι η αντίδραση σου σε αυτό εφόσον είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με την ισχύουσα κατάσταση, να υπενθυμίσω ότι είμαστε καταναλωτές των προϊόντων της xiaomi και όχι συνέταιροι ώστε να συναποφασιζουμε μαζί της. ” Χρήστο όταν κάποιοι αγόραζαν παραεισαγωγή όπως λες και εσύ (δεν διαφωνώ με τον όρο, απλά μου αρέσει να ακριβολογώ) σαφώς και ήξεραν ότι πιθαν…

• Παράθεση από manikgrc: “Όχι τίποτα, απλά δεν προχωράει. ” Περίεργο, κάνε ένα καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή της ενημέρωσης συστήματος καθώς και ένα reboot και ξαναπροσπάθησε. Ίσως έχει κολλήσει στην αποκρυπτογράφηση της ROM.

• Παράθεση από pontios.gk: “έχει κολλήσει στο mi δεν κάνει τίποτα άλλοποια ειναι η fastboot rom για το redmi ? ” Απ' ότι βλέπω η τελευταία China Stable ήταν αυτή που θα βρεις εδώ: MIUI 9 China Stable ROM V9.6.1.0.MHQCNFD for Redmi Pro Released! Download Here!! - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum

• Παράθεση από manikgrc: “Καλησπέρα. Κατέβασα κι εγώ τα δυο αρχεία zip που δόθηκαν παραπίσω αλλά δεν μου κάνει την ενημέρωση με κανένα από τα δυο. Είμαι σε 9.6.4.0 Global. Την ενημέρωση πάω να την κάνω από Ενημέρωση συστήματος-->επιλογή πακέτου ενημέρωσης αλλά ενώ διαβάζει το αρχείο και γράφει Γίνεται απόκτηση πληροφοριών, μένει εκεί και δεν προχωράει. Κάνω κάτι λάθος; ” Βγάζει μήνυμα λάθους ?

• Redmi note 5 whyred root

BanditGR - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από SotosMusicMan: “Ναι, την Ελληνική ROM θέλω να περάσω... Φαντάζομαι και με AROMA ROM το ίδιο θα ισχύει, σωστά; ” Με την aroma είναι ακόμα πιο απλά τα πράγματα, καθώς μπορείς να επιλέξεις την εγκατάσταση του Magisk ως κομμάτι της εγκατάστασης της ROM, οπότε το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

• Το ίδιο θα πήρε. Καλό θα είναι πλέον να σημειώνουμε τα νούμερα...για προφανείς λόγους, να προλάβουμε τα δυνητικά bricks (μακριά από εμάς).

• Aroma έβαλες ή την απλή XTRV στην επιστροφή σου στην 8.9.6, αν έβαλες aroma, βάλε την απλή, θα φτιάξει.

• Παράθεση από Greg greg: “Καλησπέρα. Μια ερώτηση έχω. Από την τελευταία dev που πήρα σήμερα μέσω ota μπορώ να πάω σε ελληνική stable με fr χωρίς να έχω προβλήματα με το antirollback? Και αν ξέρει κάποιος γιατί χάθηκε το recovery στην τελευταία άρωμα dev από το μενού εκκίνησης? Ευχαριστώ. ” Με το antirollback αποκλείεται να έχεις πρόβλημα ever, καθώς το Santoni δεν έχει πάρει Oreo, οπότε δεν υπάρχει καμία υλοποίηση antirollback.

• Παράθεση από spideman3: “Οι μοναδικές rom που πήραν ARB στο Mi 8 είναι με android P china η global. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έτσι. Πολύ λογικό άλλωστε. Τι τιμή πήραν ξέρουμε ?

• Απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει γυρισμός σε Stable από Dev μέσω updater, το βλέπει ακριβώς όπως σωστά ειπώθηκε ως downgrade και δεν σε αφήνει να συνεχίσεις. Χρειάζεται ξεκλείδωμα και Mi Flash για να επανέλθεις σε Stable channel.

• Redmi note 5 whyred root

BanditGR - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από SotosMusicMan: “Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για την διαδικασία του root, για να είμαστε πιο σαφείς, φλασάρω πρώτα TWRP, μετά την ROM, και αφού τελειώσει η εγκατάστασή της και μπούμε σε android, επανεκκίνηση της συσκευής σε TWRP πάλι, και φλασάρισμα το Magisk; Ευχαριστώ πολύ! ” Αν μιλάς για πέρασμα XTRV τότε μπορείς και αμέσως μετά το φλασάρισμα της ROM να περάσεις το Magisk. Όχι ότι θα πάθεις τίποτα αν μπεις στο UI πρώτα και επανεκκινήσεις πάλι σε TWRP. Λέμε τώρα.

• Παράθεση από thanostonia: “Έκανα έλεγχο antirolling και μου έβγαλε failed.Ειναι καθαρός δηλαδή? :-p Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δηλαδή δεν έχει πάρει ακόμα τιμή. Ίσως σε μελλοντική ROM.

• Παράθεση από pontios.gk: “παιδιά έγινε ξερή...ξεκίνησα να κάνω εγκατάσταση την rom και το τηλέφωνο έχει κολλήσει στο mi και δεν κάνει τίποτα κοινώς μουλάρωσε...πάω με MiFlash και fastboot να περάσω μια από τις τελευταίες rom αλλά μου βγάζει << error can not found file flash _all bat >> ps: όταν ξεκίνησε η εγκατάσταση της rom είχα μπαταριά γύρω στο 13% ” Πως έκανες την εγκατάσταση, με τα γνωστά wipes των cache ? Σου έβγαλε κανά περίεργο μήνυμα ?

• Βάλε την full να είσαι σίγουρος.

• Και αν δεν σου ανοίξει να περάσεις την απλή XTRV από TWRP.