Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Μόλις φλασαρίστηκε η τελευταία developer ROM του whyred. Είναι μια ιστορική όσο και συγκινητική στιγμή, που πρέπει να πω "αντίο" στον πιστό μου φίλο για τα τελευταία 3 χρόνια. Βεβαίως εννοείτε ότι το whyred δεν πεθαίνει, προφανώς θα πάρει κάποια Stable ακόμα και οι non-MIUI ROMS είναι κυριολεκτικά άπειρες, πολλές με καλή υποστήριξη. Προσωπικά προτιμώ όμως το factory reset που θα κάνω, να το κάνω μια και καλή σε νέα συσκευή πάρα για να πάρω από dev σε stable. Σε 2-3 εβδομάδες το πολύ θα είμαι ευτ…
-
Παράθεση από baxalo: “για RN8T εχουμε καποια ενημερωση? ” Από όσο γνωρίζουμε το willow δεν διαθέτει κινέζικο source/κινέζικη ROM και ως εκ τούτου δεν λαμβάνει εβδομαδιαία (weekly) ενημέρωση από το Xiaomi.eu από το οποίο προέρχεται η πλειοψηφία των sources μας. Από τη στιγμή λοιπόν που το 8T φοράει μόνο Global ROM, θα βγαίνει σίγουρα stable ROM και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας.
-
Παράθεση από ipankas: “Όλα καλά σε whyred. Ελπίζω να μη γράφω για τελευταία φορά, εκεί που περιμέναμε android 10 να μας κόψουν και τις developer ” Δυστυχώς από ότι φαίνεται εκεί πάει η δουλειά. 2 ROM ακόμα και τέλος εποχής για μια συσκευή που στη σειρά Note άφησε εποχή, πριν από τα άχρηστα notch, πρωτου βγουν οι τριπλές, τετραπλες, εξαπλες και δεν συμμαζεύεται κάμερες και πρωτού τα κινητά γίνουν phablets. Θα το θυμόμαστε για καιρό αυτό το τηλεφωνάκι.
-
Παράθεση από ronin13: “Χρειαζεται καθαρή εγκατάσταση ή την περνάμε όπως τις αλλες ROM? ” Από πάνω την περνάς αν μιλάμε για συσκευή που δεν πήρε αναβάθμιση Android. Factory reset μόνο σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις ανυπέρβλητα προβλήματα.
-
Παράθεση από Lunatico: “@amavroudis μου φαίνεται δουλεύει το restore στο mi backup local. Αρκεί να πας μια σελίδα δεξιά. ” Το βρήκε ο σατανάς. Αυτό ήταν. Όταν σου δίνει την επιλογή να κάνεις backup, αν κάνεις αυθαίρετα (και χωρίς να υπάρχει απολύτως ΚΑΜΙΑ ένδειξη γι αυτό) swipe αριστερά, ω του θαύματος μπορείς να κάνεις restore νέα ή και παλιά backup. Παντελώς κουφό (και άκρως Κινέζικο !)
-
Παράθεση από vanni: “Στις ρυθμίσεις κάρτας σιμ στις κλήσεις wifi λέει προτίμηση δίκτυου και επιλέγεις το κατα προτίμηση wifi @BanditGR με xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote5Pro_20.1.9_v11 έκανα αναβάθμιση στον magisk manager σε 7.5.2 και το magisk σε 20.3, είχα περασμένα modules Audio Compatibility Patch v1.7.3, Audio Modification Library v2.4 και ViPER4Android FX v2.7.1.0 έκανα flash το αρχείο _Oreo-Pie_Dolby_Digital_Plus_v.6.5-_UNiTY__Light__by_repey6-20190606 και λειτουργεί μια χαρά . ” Ευχαριστώ…
-
Παράθεση από angarato_surion: “Εμένα το Dolby έκδοση 6 μπήκε μια χαρά με το magisk 20.2 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk [Guide][Magisk] Dolby Digital Plus-Stock/Cus… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro ” Φλάσαρες το 6.5 ή το 6.8 ? Η 6.8 πολύ πιθανόν να είναι συμβατή με το νέο Magisk. Φλάσαρες και SELinux changer όμως ?
-
Λοιπόν, μετά από τέστ 5 ωρών, ιδού όλη η αλήθεια για το Dolby Digital, το Magisk και τις νέες ROM. Ας ξεκινήσουμε από τα απλά facts (γεγονότα). Αν έχετε περάσει στη συσκευή σας την έκδοση 20.2 του Magisk και το Dolby (που είχατε εγκατεστημένο από πριν ως Magisk module) σας κρασάρει, δεν θα μπορέσετε (τουλάχιστον την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές) να το ξαναπεράσετε με επιτυχία. Το module θα δείχνει ότι εγκαταστάθηκε και είναι ενεργό αλλά δεν θα είναι ενεργό στο σύστημα ούτε το service του D…
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “@BanditGR. Έκανα την αναβάθμιση με Magisk 20.1 & μετά πράγματι το Dolby "έπεφτε". Το έκανα απεγκατάσταση & επανεγκατάσταση, δουλεύει τέλεια!!! Redmi Note 5 Pro, Chinese Version. ” Σε αυτό έχω καταλήξει και εγώ μετά από έρευνα στο internet. Ότι δηλαδή για να ξαναπεραστεί χρειάζεται να είναι η 20.1 μέσα και όχι η 20.2. Θα ασχοληθώ αυτές τις μέρες με νέα τέστ για να το επιβεβαιώσω και αν όλα πάνε καλά θα κάνω μια ανάρτηση, μίνι-οδηγό.
-
Μια προειδοποίηση σε όσους έχουν το Dolby εγκατεστημένο. ΜΗΝ κάνετε την αναβάθμιση που σας προτείνει το Magisk στο Audio Modification library. Αν το κάνετε, μετά το Dolby δεν θα παίζει ούτε καν με επανεγκατάσταση, ειδικά αν έχετε πάει στην έκδοση 20.2 του Magisk. Λογικά θα πρέπει να γίνουν τα βήματα από την αρχή (και λέω λογικά διότι δεν το δοκίμασα). Αυτά για να μην χάσετε 1-2 ώρες από τη ζωή σας να κάνετε restore nandroid και φλασαρίσματα όπως έκανα εγώ.
-
Παράθεση από dRain: “Χωρις root μπορούμε να διαγράψουμε αυτό το φάκελο; Edit: τον έσβησα από recovery. Όλα τα ονόματα επανήλθαν και επίσης ήρθε πάλι πίσω η διάταξη της αρχικής με τα widgets που είχε γυρίσει σε default κλασσικά όπως στο πρώτο boot. ” Ναι μπορούμε από recovery όπως διαπίστωσες και μόνος σου. Γενικά παιδιά, ανά 2-3 ROM καλό θα είναι να τον καθαρίζουμε αυτό τον φάκελο. Μην ανησυχείτε για τα αρχεία μέσα, καθώς αποτελούν αρχεία προσωρινής μνήμης του MIUI που αφορούν κυρίως τον launche…
-
Παράθεση από ipankas: “Το θέμα είναι αν το πρόβλημα δεν μπορεί να να λυθεί από τα παιδιά του forum από την xiaomi ή από οπουδήποτε αλλού δεν νομίζω ότι θα βρεθεί λύση Το λέω αυτό γιατί πριν δύο χρόνια περίπου παρόμοιο πρόβλημα είχα με το Redmi Note 4 mtk και έκανα 6 μήνες χωρίς να περάσω rom ” Να βάλουμε εμείς χέρι στα αρχεία του modem δεν πρόκειται, αφού πρόκειται για αρχεία που παρέχει ο κατασκευαστής του chipset στην εκάστοτε εταιρεία, εκτός του ότι θα έπρεπε να το τσεκάρουμε σε κάθε νέα ROM.…
-
Παράθεση από aeriko7475: “Πως είναι όλα καλά; Σε σένα ο μαμά launcher (που πριν ήταν VR και τώρα τον αναφέρει ως Αθλητικά) είναι σε όλα εντάξει; Τσεκαρες τις ρυθμίσεις του; Επίσης το ημερολόγιο αναφέρεται ως "απόρριψη".. οι ρυθμίσεις αναφέρονται ως "φόρτωση".. και αυτά με μια 1η ματιά.. σε σένα δλδ όλα αυτά είναι όπως πρέπει; ” Χμμ, ενδιαφέρον πρόβλημα που νομίζω το έχουμε ξανασυναντήσει. Δοκιμάστε να σβήσετε οτιδήποτε υπάρχει μέσα στην διαδρομή /data/system/package_cache/ (λογικά υπάρχει ένας φ…
-
su Permission denied
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “@BanditGR όταν δίνω την εντολή su μου βγάζει στο τηλέφωνο κάτω ειδοποίηση απορρίφθηκαν τα δικαιώματα υπερχρήστη του Κέλυφος χωρίς να μου βγάζει παράθυρο να παραχωρήσω δικαίωμα η όχι. Τι μπορώ να κάνω; Άκυρο είμαι απλά βλάκας και στο πεδίο υπερχρήστης στο magisk το κέλυφος ήταν off και δεν το έβλεπα. ” Ε όχι και βλάκας. Όλοι το έχουμε πάθει. Κάποια στιγμή στο παρελθόν δηλαδή να είχαμε προσπαθήσει να δώσουμε δικαιώματα (ή κατά λάθος να μην είδαμε την ειδοποίηση οπότε το σύστημ…