Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Υπήρξε μια αστοχία με τους συνδέσμους για την aroma ROM, στα VIP emails (νομίζω ότι ο σύνδεσμος για την απλή XTRV είναι ok). Θα σας ξανασταλούν τα email με διορθωμένο το link.

• Προσοχή στη νέα ROM ειδικά για τους κατόχους Vince και Whyred. Έχει αναφερθεί ανεξήγητο lag που μπορεί να σχετίζεται μόνο με τη ROM, μπορεί με τη ROM και σε συνδυασμό με κάτι άλλο (root manager, κάποιο mod κτλ). Επίσης για όσους έχουν εγκατεστημένο Magisk ως root manager στη συσκευή τους, έχει κυκλοφορήσει στο XDA η νέα έκδοση (v17.1) η οποία διορθώνει το πρόβλημα με το Safetynet validation, το οποίο και πάλι μπορεί να περνάει. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν πάτε από Magisk 16.x σε 17.1 θα πρέπει πρώτα να κατεβάσε…

• Κάπου εκεί μέσα, αν ακολουθηθεί το πλάνο της προηγούμενης έκδοσης MIUI. Οκτώβρη με Νοέμβρη. Οτιδήποτε πιο νωρίς θα αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για εμένα.

• Παράθεση από ptoube: “να ρωτήσει κι ο νέος.... Εγώ την προηγούμενη βδομάδα με τη βοήθεια σας έβαλα αυτή και χάρηκα.... Να περάσω τώρα την Omega gb xtrv 8.9.6;;; Είναι πιο καλή; Περνιέται πάλι από το twrp; Μη νομίζετε ότι δε διάβασα όλα όσα γράφεται πιο πριν. Τα διάβασα όλα αλλά έχω αμφιβολία ως προς το τι κατάλαβα τελικά. Thnx ” Είναι πιο νέα, με ενημερωμένο το επίπεδο ασφαλείας του Android, καλύτερη κατανάλωση και σαφέστατα με πιο γρήγορη απόκριση (επίσης νεότερο modem firmware). Προς το παρόν …

• Παράθεση από dhmlaz: “παιδιά από global που έχω την τελευταία omega του gkalen πως παω σε xtrv aroma;. FR , η κάτι ποιο απλό ” Από global σε global πας με dirty flash, χωρίς factory reset. Πάντως η aroma έχει θέματα με το omega, αν μπορείς να την αποφύγεις, προς όφελός σου θα είναι.

• Περισσότερο και εγώ κλείνω προς το ενδεχόμενο της κακής ποιότητας panel, ειδικά αν δεν παίζει ρόλο μόνο η φωτεινότητα αλλά φαίνονται και "ξεπλυμένα" τα χρώματα. Πάντως για την ιστορία δεν γνωρίζω να μπορεί να ρυθμιστεί μέσω εφαρμογής το gamma ενός panel, η φωτεινότητα ναι.

• Παράθεση από Billval13: “Αν και θεωρώ το παράδειγμα ατυχές ... προσωπικη μου άποψη είναι πως το ξεκλείδωμα του bootloader και η εγκατάσταση μιας custom rom είχε νόημα μόνο όταν υπήρχαν κινεζικές εφαρμογές. Πλέον που υπάρχει η global και ικανοποιεί σχεδόν όλα τα γούστα το ξεκλείδωμα μου είναι αδιάφορο όπως άλλωστε και για τους περισσότερους . ” Κάνεις λάθος και πραγματικά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μη χρειαστεί ποτέ να το καταλάβεις με τον "άσχημο" τρόπο, να φας δηλαδή brick από επίση…

• Παράθεση από haris8: “κατι που παρατηρησα σημερα με την 8.8.30 arΩma cn/eu source , οταν ειμαι με wi-fi , και σε αποσταση το πολυ 1 μετρο 4 γραμμες δεν λεει να παει. ” Ούτε η Global έχει διαφορά. Έχουμε χειρότερο σήμα Wi-Fi από το MIUI 9, είναι γεγονός. Αυτό οφείλεται σε συνδυασμό του MIUI 10 με το νέο modem firmware (P88). Από την άλλη έχει βελτιωθεί το σήμα της τηλεφωνίας (τόσο στο 3G όσο και στο 4G), κυρίως στη σταθερότητα. Όχι ότι είχαμε ποτέ το φοβερό και τρομερό Wi-Fi σήμα, καθώς εσωτερικά…

• Παράθεση από karsak: “Καλημέρα ΣΕ redmi 3 θα βγεί κάτι ; ” Μόνο αν βρούμε πηγή κώδικα (source), από άλλη παρόμοια συσκευή ή με κάποιο άλλο τρόπο. Η Xiaomi επίσημα φαίνεται να παρατάει το Ido. Δυστυχώς.

• Παράθεση από kostas_thess: “Σε whyred με ξεκλείδωτο bootloader περασμένη την τελευταία xtrv και magisk κατέβασα και χρησιμοποιώ κανονικά το netflix απο playstore παιδιά. ” Και έτσι πρέπει. Απλά δεν θυμάμαι αν στο v.17 χρειάζεται να τσεκάρεις την επιλογή hide magisk manager ή/και να προσθέσεις το Play Store στο MagiskHide.

• Παράθεση από EvangeliaK: “Είχα διαβάσει παλιότερα ότι δεν μπορούσες να κατεβάσεις το netflix με ξεκλείδωτο bootloader. Δεν ξέρω αν όντως ισχύει ή αν άλλαξε κάτι. Μπορείς να το βρεις πάντως στο apkmirror. You searched for netflix - APKMirror και στην επίσημη ιστοσελίδα 57688 ” Για να κατεβάσεις το Netflix επίσημα από το Play Store απαιτείται πιστοποιημένη συσκευή που περνάει το SafetyNet status. Διαφορετικά δεν μπορείς να το δεις καν ως διαθέσιμη εφαρμογή για κατέβασμα/χρήση. Φυσικά μπορεί κάποιο…

• Αυτά τα εικονίδια είχε πάντα η MIUI 10 Global στο default theme και σαφέστατα διαφέρουν από αυτά της CN/eu, που έχουν κάνει αλλαγές και τα άτομα που βγάζουν τη ROM εκεί. Ας δούμε την τελική μορφή τους και αποφασίζουμε αν θα γίνουν αλλαγές, άλλωστε αυτό είναι το λιγότερο στην παρούσα φάση.

• Παράθεση από dmarccos: “@gkalen έγινε κανονικά η εγκατάσταση χωρίς σφάλμα και η sim της wind στη θέση 1 λειτουργεί τι άλλο να κοιτάξω; ” Αυτό είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Είχαμε τεράστιο πρόβλημα με αυτό το θέμα. Να κοιτάξεις τα πάντα, όλα τα μενού των ρυθμίσεων, όσα μπορείς να τεστάρεις. LED ειδοποιήσεις, απλές ειδοποιήσεις, lockscreen, το μενού των ακουστικών, το 'Προβολή' (πχ αν έχει double tap to wake και δουλεύει -στο nikel δουλεύει-), stock εφαρμογές πχ Συλλογή, Σημειώσεις κτλ. Αν όλα είναι ok, ί…

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “είναι σίγουρο ότι τα patches δουλεύουν μόνο στην xtrv ή έτσι το λέμε ;; :)) ” Λογικά θα πρέπει να δουλεύουν (τα περισσότερα τουλάχιστον) και στην αντίστοιχη Global Developer, το source της οποίας χρησιμοποιεί και η XTRV. Το θέμα είναι ότι δεν έχουν δοκιμαστεί εκεί. Και για να εξηγούμαστε, φυσικά παρέχει και το ίδιο το MIUI επιλογή για διαχωρισμό των ειδοποιήσεων (και ένα σωρό άλλα πράγματα). Δεν έκαναν μαγικά πράγματα οι developers των εφαρμογών που ανέφερα στο προηγ…

• πρόβλημα φόρτισης.

BanditGR - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από Sofaki Mpournou: “Πήγα σήμερα σε ενα καταστημα π κανει επισκευες κ μ ειπε δε μπορει να κανει κατι επιτοπου και η επισκευη θα κοστισει 70-80 ευρω........ μήπως υπάρχει κάποιος εκπρόσωπος στη γερμανια π θα μπορουσα να το στειλω με την εγγυηση ν μ το φτιαξει;; ” Εκπρόσωπος (αντιπρόσωπος) της Xiaomi στη Γερμανία χλωμό. Τώρα για Mi store δεν γνωρίζω. Πάντως αν όντως είναι καμμένη η πλακέτα φόρτισης της USB σύνδεσης, αυτά τα χρήματα δεν θα τα γλιτώσεις.

• Άστο unlocked, δεν παθαίνει τίποτα. Άλλωστε μπορεί κάποτε να έρθει η όρεξη να κάνεις root και άλλα τέτοια πράγματα...του διαβόλου

• Παράθεση από zombie99: “Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση θα ηθελα να κανω (παλι χαχα) Λοιπον, πολυ καλο το miui 9 αλλα υπαρχει καποιο tool ακομα και rooted στου στυλ gravity box ή κατι για UI Customization ?? και κατι αλλο αν εχετε κατα νου, εχετε καμια ιδεα πως γινεται και αν γινεται να κανω unlink το call & notification volume ετσι ωστε το καθε ενα να ρυθμιζεται διαφορετικα ;;; Ευχαριστω, καλο σας μεσημερι ” Υπήρχαν τα Miui Tweaks και το xMIUI αλλά είχαν βγει για UI Customization στο MIUI 8 και ό…

• Παράθεση από Dim Max: “καλησπερα. Υπαρχει καποιο link για viper4android magisk module? Εχω την τελευταια aroma Ευχαριστω ” Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει στο repository του Magisk. Εκεί δηλαδή που πας για να δεις τα ενεργά modules πρέπει να υπάρχει κάπου η επιλογή για εγκατάσταση από το αποθετήριο του Magisk.

• Παράθεση από sonlyk: “Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το usb debugging τώρα που το κλείδωσα. Δεν μπορώ όμως να ξεκλειδώσω το bootloader τώρα? Να το πάρω απόφαση και να κάνω Hard Reset? Συγνώμη αν κάνω χαζές ερωτήσεις αλλά δεν είμαι γνώστης και δεν ασχολούμαι με τον προγραμματισμό. Απλά μια βοήθεια ζητάω τώρα που έκανα την βλακεία μήπως μπορέσω και σώσω τίποτα. Και κάτι ακόμα. Γιατί στο Mi cloud ενώ μου δείχνει τις επαφές μου δεν μου δείχνει τις φωτογραφίες μου? Έπρεπε να είχα κάνει κάποια πρόσθετη ρύθ…

• Παράθεση από sonlyk: “Στο Mi account δεν μου εμφανίζει τις φωτογραφίες μου. Δεν θυμάμαι να ενεργοποίησα το usb debugging. Οπότε τώρα τι κάνουμε? Τα χάνουμε όλα? ” Δυστυχώς ναι. Η μόνη λύση τώρα είναι διαγραφή δεδομένων και αρχικοποίηση της συσκευής μέσω Google Android device manager. Θα μπορούσε να αποφευχθεί το πρόβλημα με ξεκλείδωτο bootloader ή αν είχες το USB Debugging ενεργοποιημένο, θα μπορούσες τουλάχιστον να πάρεις κάποια από τα δεδομένα σου.