Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Σωστό, η εφαρμογή του forum δεν κάνει για downloads (τουλάχιστον για την ώρα).

• Ναι βρε, αυτή που έχουμε δώσει "επίσημα", μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το global port. Δυστυχώς η έλευση του MIUI 10 έχει περιπλέξει τα πράγματα (πάνω εκεί που τα...ξεμπλέκαμε).

• Και εγώ δεν έχω καταλάβει. Για την εφαρμογή του updater μιλάμε τόση ώρα ή το κλασσικό κατέβασμα από το site του androidfilehost ?

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

BanditGR - - Recoveries

Μήνυμα

Έλα, το χεις ! Γράψε: fastboot flash recovery twrp.img Και όταν πάρεις OKAY, εν συνεχεία : fastboot boot twrp.img ...για να μπεις TWRP.

• Παράθεση από adiscenter: “Ειμαι στην πρώτη σελίδα και κλικαρω το πράσινο τετράγωνο που λέει ΕΔΩ για να κατεβάσεις την XTRV ARΩΜα κλπ. Και δεν κάνει τίποτα. Απλά αλλάζει σε μια όλο γκρι οθόνη με τα βελάκια πάνω δεξιά αριστερά. Φοτρωνει για λίγα δλπ και άδεια οθόνη. ” Ωραία, δοκίμασε αυτό το link : Loading site please wait... Πρέπει να σε πάει λογικά άμεσα στη λίστα.

• Παιδιά μείνετε στην cn source για την ώρα μέχρι να δούμε τι παίζεται με το port. Και σας ευχαριστούμε θερμά για τον κόπο σας να δοκιμάζετε ότι...μας κατέβει στο κεφάλι.

• Παράθεση από thanostonia: “Παίδες μόλις ξεκλείδωσα, είμαι με China dev 8.8.30.Για να φλασαρω την ελληνική χρειάζεται format data ή ένα απλό factory reset? Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Λογικά με ένα απλό FC δεν θα έχεις θέμα, αλλά θα μείνεις...κρυπτογραφημένος, λόγω της επίσημης ROM (δεν έχει σημασία που είναι η China και όχι η Global). Δεν θα σε βλάψει ένα format data κατά την άποψή μου. Ούτως ή άλλως άδειο τηλέφωνο έχεις ήδη λόγω του reset που έκανε το ξεκλείδωμα.

• Παράθεση από adiscenter: “1. Καλησπερα, γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω την rom για το redmi note 4 nikel . Βγάζει μια άσπρη ή μπλε γκρι οθόνη και τίποτα άλλο. ” Μόλις τώρα δοκίμασα να την κατεβάσω από το androidfilehost και φαίνεται να παίζει μια χαρά. Που ακριβώς εστιάζεται το πρόβλημα, ώστε να βοηθήσουμε, αν μπορούμε ?

• Παράθεση από bilis1234: “Για να περάσω το atmos πρέπει να ρουταρω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι δεν είναι απαραίτητο. Το πρόβλημα είναι περισσότερο να βρεις Dolby που να παίζει σε Oreo. Νομίζω ο @MIUI_ART είχε πει κάτι για Dolby Plus.

• Μακάρι να είναι έτσι (όπως και ΠΡΕΠΕΙ να είναι). Προσωπικά θα με καθησύχαζε μόνο ένα fastboot oem info, από...fastboot.

• Παράθεση από giannnis12: “Αυτη η ρύθμιση την έχουμε στην aroma rom ή σε επόμενη ενημέρωση; MIUI 10: έρχεται λειτουργία SOS για 5 μοντέλα στη νέα MIUI 10 ROM! - GizChina Greece ” Όταν την προσθέσουν θα την έχουμε.

• Παράθεση από haris8: “καλησπέρα ... έχω την XTRV_arΩma 8.4.13 BETA , για να περάσω την 8.8.30 (cn/eu) . θέλει fr ? να περιμένω λίγο μήπως βγάλετε λινκ καινούργιο διορθωμένο ? ” Θα βγει link αργότερα από τον @gkalen. Μπορείτε βέβαια όσοι θέλετε να δοκιμάσετε να περάσετε την global με τη διόρθωση που επεξηγεί παραπάνω ο Γιώργος.

• Παράθεση από lefesta: “Αυτό βγάζει σε εμένα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μάλιστα, καταλάβαμε τι γίνεται και δεν έχει σχέση μάλλον με το update-binary. @gkalen, Γιώργο έχει γίνει λάθος στο updater-script στο mount του /cust, το mountpoint /dev/block/bootdevice/by-name/cust δεν παίζει και αργότερα λογικά σκάει το script στην εντολή: set_metadata_recursive("/cust", "uid", 0, "gid", 0, "dmode", 0755, "fmode", 0644, "capabilities", 0x0, "selabel", "u:object_r:system_file:s…

• Παράθεση από topmar: “Για προτείνετε κάποιους άλλους launchers σε αντικατάσταση του εργοστασιακου παιδιά.... Redmi Note 5 via Tapatalk ” Προσωπικά τον Nova δεν θα τον αλλάξω ποτέ, ότι κινητό και να πάρω.

• Παράθεση από kostas1alina: “Παιδιά με redmi 3 pro (ido) τι γίνεται; Υπάρχει ελπίδα ή πάμε για αλλαγή τηλεφώνου; ” Από το επίσημο forum της Xiaomi: Παράθεση από En.miui.com: “ Dear users, We can confirm you that Redmi 3/Prime isn't planned to get the MIUI 10 update neither on China nor Global ROM. At list, it hasn't appeared and the MIUI Team hasn't planned to develop any Closed Beta ROM for this device. We're sorry for the inconvenience, Regards. ”

• Είναι πραγματικά σκανδαλώδες αυτό που συμβαίνει με τις ξεκλείδωτες συσκευές που πωλούνται ελαφρά τη καρδία, με ανοχή και υπογραφή Infoquest. Ο ανυποψίαστος αγοραστής που δεν έχει (και δεν θέλει/δεν έχει λόγο να έχει) σχέση με την κοινότητα εδώ, οδεύει προς την αγορά μιας συσκευής που λόγω μη επαρκούς ενημέρωσης και λάθος χειρισμών της εταιρείας μπορεί εύκολα να γίνει brick, χωρίς την υπαιτιότητά του πελάτη, ο οποίος όμως στην τελική θα θεωρηθεί ο μοναδικός υπαίτιος για το πρόβλημα. Δεν υπάρχει α…

• Όσοι κατεβάσατε την νέα global και έχετε error 7, μπορείτε σας παρακαλώ να κάνετε το εξής τεστ: Ανοίξτε το zip της πλήρους ROM στα windows με ένα πρόγραμμα όπως πχ το WinRar. Πηγαίνετε στον φάκελλο: META-INF/com/google/android. Μέσα πρέπει να βλέπετε, εκτός των άλλων, ένα αρχείο με όνομα: update-binary. Κατεβάστε στο PC σας το αρχείο update-binary.zip που θα βρείτε σε αυτό το μήνυμα και αποσυμπιέστε τα περιεχόμενά στο PC. Έχοντας ανοιχτό το φάκελλο στο WinRar: META-INF/com/google/android, κάντε …

• Καρτα μνημης

BanditGR - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από Andreas45: “Όχι όχι Δν καταλάβατε, εννοούσα από το κινητό να τα μεταφέρω στην κάρτα μνήμης. Θέλετε να σας στείλω ένα screenshot να δείτε πια ρομ έχω; ” Προφανώς εννοείς να μεταφέρεις κάποια από τα αρχεία εγκατάστασης των παιχνιδιών που έχουν τοποθετηθεί στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο (κυρίως κάποια μεγάλα αρχεία τύπου .obb) στην SD card ώστε να μην πιάνουν τόσο χώρο στον κύριο αποθηκευτικό σου χώρο. Αν όντως εννοείς αυτό, γίνεται μεν αλλά απαιτεί πρόσβαση root και ακόμα και έτσι γ…

• Παράθεση από sakasa: “@bandit πέρασα το * 3.2.3-1-tools αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιο είχα πριν. Κάποιος άλλος με kenzo που να έχει περάσει την τελευταία rom ας μου επιβεβαιώσει με ποια εκδοση του twrp το έκανε ” Δοκίμασε το αμέσως προηγούμενο.

• Παράθεση από sakasa: “Πρώτη φορά που μου δημιουργήθηκε πρόβλημα σε πέρασμα καινούργιας rom. Αφού πέρασα το τελευταίο twrp και έκανα επανεκίνηση, κατέβασα από το mail την aroma xtrv 8.8.30, την πέρασα στο κινητό, επανεκίνηση σε recovery και install. Ο installer ξεκίνησε κανονικά, έκανα όλες τις συνηθισμένες επιλογές μου και μόλις ξεκίνησα την διαδικασία του φλασαρίσματος μου έβγαλε μήνυμα λάθους ότι η rom αυτή είναι για το kezno ενω το κίνητό μου είναι το "". (στα αγγικά το έλεγε). Στην επόμενη ο…