Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από stavrinho: “Αν έχω εγκατεστημενη την miui develop version 4 (τυχαίο νούμερο) και βλέπω ότι δεν δουλεύει καλά η κάμερα, δεν μπορώ να φλασαρω την version 3 που είχα πριν. Αν δοκιμάσω θα γίνει απλά brick για πάντα ή μπορώ να φλασαρω την version 4 ξανά; Καταρχήν το antirollback feature δεν "παίζει" με εκδόσεις ROM αλλά με εκδόσεις bootloader μιας ROM. Η σωστή απάντηση λοιπόν είναι ότι μπορείς να πας μόνο σε ROM που η έκδοση του bootloader στο firmware της είναι μεγαλύτερη ή ίση με την έ…
-
Παιδιά η CN ξέρουμε ότι λειτουργεί καλά, έχουμε και feedback από xiaomi eu. Το global port καλώς ή κακώς (κακώς θα μου πείτε αλλά τι να κάνουμε, δοκιμάζουμε και εμείς τα πάντα) είναι ακόμα υπό κατασκευή/διερεύνηση. Ξέρουμε ότι έχει τα θέματα με τις SIM της Wind για παράδειγμα που ανακάλυψε ο gkalen και αναμένουμε μήπως βρεθεί λύση σε νεότερο release ή με κάποιο firmware (modem upgrade) ή και ακόμα μήπως σκεφτούμε εμείς κάτι άλλο. Πέραν αυτού θα ξαναγίνει compile το global port, προφανώς κάτι δεν…
-
Παράθεση από drillerkiller: “@MIUI_ART @BanditGR περιμένω γιατί εκτός αυτών που περιέγραψα δεν έχει και την καλύτερη κατανάλωση σε μπαταρία.. ” Να φανταστώ έκανες clean dalvik cache και απλή cache με την εγκατάσταση της ROM. Δοκίμασε ένα καθαρισμό δεδομένων στις εφαρμογές ασφάλειας και SMS (αν σε αφήνει). Έχεις κάποιο theme στη συσκευή σου πέρα από το προεπιλεγμένο ? Έχουμε δει περιπτώσεις που τέτοια themes προκαλούσαν πρόβλημα. Αν δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, εγώ προσωπικά θα έπαιρνα nand…
-
Παράθεση από M@nos: “Παράθεση από drillerkiller: “Καλησπέρα, περαστηκε κανονικά στο sagit μου αλλά δεν ανοίγουν με τπτ η εφαρμογή ασφάλειας και η εφαρμογή των μηνυμάτων! Πατάω και κάνει force close, παω στις άδειες από το μενού ρυθμίσεων και κάνει πάλι το ίδιο. Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο;; ” Καλημέρα.Μήπως έχεις exposed; Μολις το έκανε και σε μένα πριν μερικές ρομ και τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα πως την ζημιά την έκανε κάποιο module του exposed. Απενεργοποιησε το exposed, δοκίμασε τ…
-
Παράθεση από agmg: “Πέρασα χθες την Aroma 8.8.30 από περιέργεια να δω πως είναι το Miui 10. Μέχρι στιγμής μια χαρά πάει απλά έχω δυο παρατηρήσεις: 1) Παρόλο που κατά την εγκατάσταση επέλεξα να μπει root & Dolby Atmos αυτό δεν έγινε. Είναι κάποιο θέμα του script? 2) Θα γίνει κάποια ενημέρωση του OTA Updater? Την πρώτη φορά που μπήκα να δω για αναβάθμιση μου έβγαλε το γνωστό μήνυμα ότι δεν είμαι vip ή ότι δεν έχω ενημερώσει τον updater. Φλασαρα το ota_aroma.zip για developer rom και τώρα μου βγάζε…
-
Μέχρι τότε στο νήμα του Redmi pro υπάρχουν κάποιες δοκιμαστικές ROM.
-
Παράθεση από EvangeliaK: “Έτσι έλεγα κι εγώ μέχρι πρόσφατα. Και όμως υπάρχει στο Hong-Kong!Μετάφραση Google Το θέμα είναι αν πωλείται σε κάποιο κινεζομάγαζο... ” Φυσικά και η έκδοση του Hong Kong (όπως λέμε ping pong, king kong κτλ) διαθέτει την μπάντα B20. Όπως μπορεί να δει κανείς (στην τελευταία καταχώρηση) και στον αλάνθαστο πίνακα του Γιώργου, γνωστού και με το ψευδώνυμο "Καγκελάρη" ή πιο απλά @George Kaggelaris
-
Νομίζω ότι κάτι πήρε το μάτι μου για ακριβώς ίδιο πρόβλημα στο Sagit και από xiaomi.eu μεριά. Θα το δούμε.
-
Παράθεση από vayio: “@BanditGR Ωπ... Τι εστί battery mod? ” Ένα μικρό προτζεκτάκι που τεστάρω εδώ και μερικούς μήνες, είχα γράψει σχετικά στο thread του omega. Αν έχεις nikel και είσαι ανοιχτός στις δοκιμές σου βάζω τα zip σε αυτό το μήνυμα. Το πρώτο είναι για εγκατάσταση (μέσω TWRP), το δεύτερο για πλήρη απεγκατάσταση, αν δεν σου αρέσει/ικανοποιεί. Υπόψη λειτουργεί μόνο στην XTRV (απλή ή aroma δεν έχει σημασία) και εν γένει σε ROMS με init.d υποστήριξη.
-
Δεν διαφωνώ σε τίποτα, απλά θέλω να ελπίζω ότι θα μείνουν κάποιες εταιρείες έστω πρόθυμες να εξυπηρετήσουν και την...μειοψηφία.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Επιτέλους πλησιάζει η ώρα που το ξεκλείδωμα του bootloader και το root θα αποτελούν παρελθόν για την Xiaomi!! ” Μετά θα αποτελέσουν παρελθόν και αρκετοί χρήστες (μαζί και ο γράφων) αλλά πλέον αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους Κινέζους.
-
Σφαίρα πάει και στο nikel και με κλεισμένο το performance service και battery mod συνεχίζει και έχει την καλύτερη κατανάλωση που είχε ποτέ η συσκευή από τότε που κυκλοφόρησε.
-
Παράθεση από Mike Bersekeros: “Περάστηκε σε Nikel. Λοιπόν έχω το εξής θέμα: Πρώτη φορά με κλειστά τα data κινητής, μου βγάζει δίπλα από το σήμα δικτύου σύμβολα όπως H+,E κλπ. Έχω δύο Sim πάνω, ένα συμβόλαιο θέση 1 και μία κάρτα στη θέση 2. Η θέση 1 την έχω προεπιλογή για κλήσεις και την 2 για data internet εκτός σπιτιού. Φοβάμαι μήπως έχει γίνει κάποια περίεργη ρύθμιση και αρπάξουμε τίποτα χρεώσεις δεδομένων στο συμβόλαιο. Μπορεί κάποιος με Nikel να απαντήσει αν έχει το ίδιο πρόβλημα; ” Το E το …
-
Μπήκε global source αυτή τη φορά στο Dipper οπότε ίσως κάτι δεν του αρέσει στην aroma ενδεχομένως. Θα το δούμε. Να πείτε και εντυπώσεις αν ανοίξει.
-
Παράθεση από omek07: “Παιδια καλησπερα σας, Εχω το Mi8 και προσπαθω να περασω την 8.8.30 απο το site μας Unlock εκανα, περασα TWRP, format data εκανα παω να περασω την 8.8.30 (την XTRV) την δικια μας για VIP μελοι και κολλαει στο package extract ” Την απλή ή την aroma ? Αν έβαλες aroma, δοκίμασε και την απλή. Κάνε άλλη μια wipe τις cache μόνο πριν.