Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από johnst1972: “kalispera se oloys sas ti pezei me to redmi pro (omega)??? tha parei alli anavathisi??????? ” Θα πάρει. Όταν διορθώσουν τα προβλήματα που έχει η ROM.
-
Anti roll back
ΜήνυμαΟ μόνος λόγος να μείνει κάποιος σε ARB 3 είναι : 1) Αν για κάποιο λόγο θέλει να γυρίσει σε ROM προγενέστερη της όλης...φασαρίας (πχ κάποια εφαρμογή του δούλευε μόνο εκεί). 2) Αν θέλει να πάει σε custom ROM που οπωσδήποτε χρειάζεται συγκεκριμένο firmware ή έχει δοκιμαστεί μόνο σε αυτό (αν και λογικά και εκεί δεν θα έχει πρόβλημα). Τώρα πλέον που υπάρχουν διαθέσιμες ROM (τόσο stable όσο και dev), πραγματικά δεν έχει μεγάλη σημασία το downgrade, αρκεί να τηρούνται όπως είπαμε οι στοιχειώδεις κανόνε…
-
Παράθεση από kwstpap: “Η δικιά μας η xtrv σε τι διαφέρει με την xiaomi eu πέρα από τ έξτρα στο άρωμα? ” Η συντριπτική πλειοψηφία των δικών μας ROM χρησιμοποιεί ως βάση την Global ROM, εκτός από τις περιπτώσεις που δεν είναι διαθέσιμο global source. Επίσης η δικιά μας δεν περιέχει παρεμβάσεις σε κάποια αρχεία του λειτουργικού με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν στο xiaomi.eu και ορισμένες φορές δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απ' όσα λύνει.
-
Παράθεση από gtzgr: “Stable θα κυκλοφορησουν ; ” Για να κυκλοφορήσουν Stable πρέπει πρώτα να βγει το MIUI 10 σε stable και αυτό δεν είναι γνωστό πότε θα γίνει. Μπορεί Οκτώβριο, μπορεί πιο μετά (πιο νωρίς λίγο δύσκολο αλλά όχι και απίθανο).
-
Παράθεση από vasikoro: “Παιδιά καλησπέρα τί γίνεται με το redmi pro? ” Αναστολή έκδοσης της ROM για μια ακόμα εβδομάδα (προβλήματα με restart).
-
Παράθεση από sardelisp: “μια γρηγορη ερωτηση γιατι δεν βλεπω στο πρωτο ποστ την απαντηση. η αρομα ρομ ειναι ιδια με την xtrv απλα δινει την δυνατοτητα να επιλεξεις τι απ ολα θα εγκατασταθουν? δηλαδη αν φλασαρεις xtrv θα παρεις απευθειας μια πληρης επιλογων aroma? πιο πολυ το dolby με ενδιαφερει ” Σωστά για την aroma ROM. Σου δίνει την δυνατότητα να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις πράγματα από τη ROM.
-
Παράθεση από gdy190: “Ούτε σήμερα china dev rom για το redmi pro αλλά ούτε και global για το nikel.Φαίνεται ότι κάτι δεν έχουν κάνει καλά με το miui 10.Πολλά προβλήματα βλέπω. ” Και ναι και όχι. Απλά στο MIUI 10 η Xiaomi έχει πάλι "βάλει χέρι" σε θεμελιώδη πράγματα του Android όπως το ART και το framework και το systemui κτλ. Κάτι απ' όλα αυτά δεν "αρέσει" στα MTK τσιπάκια με αποτέλεσμα να υπάρχουν τυχαία reboot στις 2 τελευταίες ROM και προσπαθούν να βρουν τι φταίει. Η 8.8.9 όμως είναι ok (και …
-
Παράθεση από bas13bou: “Θα έχει σήμερα καινούργια ρομ; ” Δεν βλέπω γιατί όχι. Global sources έχουν κυκλοφορήσει. Omega και nikel όμως δεν θα έχουμε ούτε σήμερα ROM (restart issues).
-
Παράθεση από drivth: “Παράθεση από amavroudis: “Ναι, με απλό wipe cache, dalvic cache μέσω του twrp. ” ερώτηση που πάντα είχα απορία : πριν η μετα το flash γίνονται τα wipes?? ” Καλό θα ήταν στις aroma να γίνεται πριν. Σε ότι αφορά την ROM αυτή καθαυτή δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.
-
Παράθεση από drivth: “Και να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, όσο οι dev roms προχωρούν από τη μαμά εταιρεία και άρα και το firmware, εμείς που θα φλασαρουμε την ελληνική κάθε φορά χωρίς το firmware, τι επιπτώσεις ας μπορεί να έχουμε?? Εγώ ας πούμε που έχω αυτό της μαμάς 8.8.16. ” Από το να μην δουλεύουν οι SIM σωστά, μέχρι προβλήματα στον ήχο και ενδεχομένως FC σε ρυθμίσεις κτλ. Θα δείξει. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα προβούμε και εμείς σε διορθωτικές ενέργειες.
-
Παράθεση από giannnis12: “Δεν μου κάνει backup τις εφαρμογές ” Καταρχήν από τις ρυθμίσεις, εγκατεστημένες εφαρμογές, επιλέγεις την εφαρμογή "Έγγραφα" και σε περίπτωση που είναι απενεργοποιήμενη, την ενεργοποιείς. Επίσης πας στις Ρυθμίσεις -> Επιπρόσθετες Ρυθμίσεις -> Επιλογές για Προγραμματιστές και ενεργοποιείς το "Εγκατάσταση μέσω USB" (μπορεί να σου ζητήσει προσωρινά είσοδο στο Mi account σου). Από το Titanium Backup τώρα πας: Μενού -> Προτιμήσεις -> Θέση του φακέλου αντιγράφων ασφαλείας, πατ…
-
Παράθεση από Giannisagal: “redmi 4a.......οτι θεμα και αν διαλεξω να κατεβασω μου λεει δεν ειναι συμβατο.....καιρο τωρα. ” Πολύ λογικό. Υπάρχουν ελάχιστα θέματα συμβατά με MIUI 10, τα περισσότερα είναι ακόμα για 9. Αυτό φυσικά σιγά σιγά θα αλλάξει.
-
Παράθεση από Pandora: “Αρχικα ευχαριστώ για την απάντηση @vanni από ότι έχει ςκαταλάβε έχω μπερδευτεί λίγο,εγώ τοσα χρόνια παίρνω κινητά xiaomi redmi note και όλα κάνουν αυτόματες ενημερώσεις,να φανταστείς αυτήν την στιγμή έχω το miui 10 και μου αρέσει πολύ σαν περιβάλλον,ψάχνω για να πάρω το redmi note 5 και βρίσκω όλα αυτά που πουλάνε να είναι global και να τρέχουν το miui 9,δεν ξέρω αν αυτό που ψάχνω είναι η κινεζική εκδοχή που αναφέρεται παραπανω,δεν με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς να έχει ελλη…