Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από pontios.gk: “καλησπέρα..καταρχήν να ενημερώσω οτι το τηλέφωνο φοράει την MIUI Global 9.5/σταθερή 9.5.19.... κάνω εγκατάσταση το TWRP Recovery και φτάνω μέχρι το σημείο να περάσω το dummy.img...αλλά δεν (εικόνα 1)....παρακάμπτω αυτό το βήμα και πάω στο fastboot flash recovery twrp_whyred_3.2.1-2_miui-hellas.img..αλλά και πάλι τίποτα..(εικονα 2).. μπορώ να περάσω και αν ναι ποια rom με anti 4 και από εκεί να φλασάρω το TWRP χωρίς να περάσω το dummy.img ? ” Δοκίμασε να βάλεις μπροστά α…
-
Την πέρασα χθες σε santoni την 9.6.4.0 NAMMIFD. Πράγματι ο χρόνος για download από τους servers της Xiaomi είναι τραγικός αλλά με λίγο υπομονή κατεβαίνει. Αν κολλήσει, άνοιξε την εφαρμογή των λήψεων και λογικά θα δεις την ROM εκεί να κατεβαίνει. Ρίξε μια παύση, περίμενε 5-10 δευτερόλεπτα και πάτα για να συνεχίσει. Λογικά θα συνεχίσει.
-
Για να φλασάρεις RR θέλει καταρχήν αλλαγή το TWRP σε αυτό που προτείνει ο δημιουργός. Κατά δεύτερον ανάλογα με ποια ROM είχες πριν (λες MIUI dev αλλά δεν προσδιορίζεις έκδοση), μπορεί να χρειαστεί ή να μην χρειαστεί να φλασάρεις firmware. Τέλος, κάνεις wipe system, data, cache και φλασάρεις πρώτα τη ROM και μετά τα GApps. Χωρίς αναλυτική περιγραφή του τι είχες και τι έκανες και σε τι κατάσταση βρίσκεσαι τώρα, όπως καταλαβαίνεις είναι δύσκολο να βοηθήσουμε.
-
Παράθεση από vasikoro: “Είχα dev miui και πήγα να περάσω την rr.. ” Είσαι σίγουρος ότι ακολούθησες σωστά τις οδηγίες για το πέρασμα της Resurection Remix ?
-
Παράθεση από klgrpls: “Καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ να το ρωτήσω αυτό. Είναι προτιμότερο να περάσουμε πρώτα official developer ώστε να μπουν τα σωστά Firmware οπως έχω διαβάσει ή περνάμε άμεσα την XTRV; ” Δεδομένου ότι η XTRV δεν φλασάρει (ακόμα) firmware στο whyred, καλό θα ήταν ναι. Αυτό βέβαια με την προϋπόθεση ότι κάποιος είναι ήδη σε ARB 4 (αν είναι σε 3 μπορεί ο ίδιος να μην θέλει να περάσει firmware για λόγους antirollback).
-
Παράθεση από orloxgr: “για το omega έχουμε κάνα νέο; ” Η ROM για το nikel αποσύρθηκε, τόσο η Global έκδοση όσο και η κινέζικη, άρα omega global source port δεν μπορούμε να έχουμε χωρίς source από nikel. Όσο για την κινέζικη έκδοση της ROM για το omega αποσύρθηκε και αυτή λόγω τυχαίων reboot.
-
Παράθεση από charlie2alpha: “Και θέλουν να μπουν και στην αγορά των ΗΠΑ με τέτοια αντιμετώπιση; Τους έχουν που τους έχουν στη μπούκα τους κινέζους εκεί. ” Θα πρέπει σίγουρα να αλλάξουν πολιτική σε κάποια πράγματα. Παράθεση από stauros2653: “σχετικα με το treble τι παιζει με την δικη μας συσκευη? βλεπω αυτο οταν κανω ελενχο,αλλα δεν κατεχω πραμα.δηλαδη μπορουμε στο rmn 5 whyred να δοκιμασουμε η οχι? ” Να μην δοκιμάσετε τίποτα. Το Treble χρειάζεται υποστήριξη αρχικά από τον κατασκευαστή (Xiaomi), …
-
Παράθεση από punkioraki: “γεια σας ! την πέρασα χωρίς fr σε santoni κατά της εγκατάσταση όταν ήμουν στην άρωμα στις επιλογές έλειπε το adguard γιατί ? αφαιρέθηκε ? η μήπως επειδή το είχα από την προηγούμενη beta δεν μου το έβγαζε σαν επιλογή ? ” Εχμ, μήπως εννοείς το adaway (γιατί το Adguard δεν νομίζω να το δίνουμε στη ROM :p ) ? Αν εννοείς αυτό, υπάρχει έλεγχος μέσα στην aroma σε ότι αφορά τις εφαρμογές που θα σου προτείνει για να εγκαταστήσεις ως κομμάτι της εγκατάστασης της ROM. Αν μια εφαρμ…
-
Παράθεση από Emmanouil Syrengelas: “Σε συνέχεια του παραπάνω έκανα εγκατάσταση TWRP 3.1.0-0 , 3.1.0-1 , 3.2.1-0 δε μου δούλεψε κανένα. Συγκεκριμένα δε ανταποκρίνονταν σε κανένα πάτημα.Γύρισα στην 3.0.2-0 που μου δουλεύει. Συνεχίζει βέβαια να βγάζει Could not mount /data and unable to find crypto footer. Λέτε να δοκιμάσω να περάσω την 8.8.9 με adb sideload χωρίς να κάνω πάλι format data αφού δεν είχα encryption στην 8.8.2 ή θα πάει τζάμπα ο κόπος; ” Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις, πάντως ότι και…
-
Σίγουρα είναι κάτι που θέλουμε και εμείς να γίνει, δεν θέλω να παρεξηγηθώ ή να δώσω την αίσθηση ότι υπάρχει αρνητισμός. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Απλά πρέπει να γίνει συντονισμένα ώστε να αποφευχθούν περιπτώσεις που θα οδηγήσουν στην καθυστέρηση της κυκλοφορίας της ROM. Είμαι σίγουρος ότι ο @MIUI_ART είναι ενήμερος
-
Επέκταση καρτών
ΜήνυμαΟι καλωδιοταινίες αυτές εμφανίστηκαν ώστε να μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί 2 SIM κάρτες καθώς και μία SD Card. Δεν έχω ιδέα για καλωδιοταινίες που επιτρέπουν την χρήση 3ης κάρτας αν και μου φαίνεται ότι και να την διάβαζαν δεν θα υποστηριζόταν κάτι τέτοιο από το MIUI. Σε κάθε περίπτωση προσωπικά δεν συνιστώ τέτοιες λύσεις. Το mod αυτό απαιτεί η μισή και βάλε καλωδιοταινία να βρίσκεται εκτός συσκευής εμποδίζοντας έτσι τις όποιες θήκες (ή αναγκάζοντας το χρήστη να "κόψει" ΚΑΙ τη θήκη) και όντας έ…
-
Όχι δεν ενσωματώνονται τόσο απλά, διότι υπάρχουν smali edits, κοινώς χρειάζεται να έχεις κάθε φορά το source ώστε να κάνεις τις αλλαγές πάνω στο/στα αρχεία και να τα ξανα-πακετάρεις. Δεν είναι μια απλή αλλαγή ή δήλωση μεταβλητών.
-
Παράθεση από Isaias Aggelis: “Καλησπέρα. Οι διπλές εφαρμογές δουλεύουν σε αυτή τη ρομ?? ” Ναι δουλεύουν. Παράθεση από vasilhs: “Τό θέμα με τις ειδοποιήσεις ήταν πάντα ένα θέμα τουλάχιστον για εμένα και συγκεκριμένα στο messenger έρχονται πάντα με καθυστέρηση αλλά τελικά έρχονται και με ήχο και με ενεργοποίηση οθόνης ε λοιπόν και τώρα ακριβώς τά ίδια με την 8.8.16. ” Υπάρχουν ακόμα θεματάκια με τις ειδοποιήσεις (κυρίως με το WhatsApp) τα οποία αναμένεται να διορθωθούν από την Xiaomi. Δυστυχώς οι …
-
Παράθεση από narutog7: “Δεν δουλεύει το Πες Βρες! εδώ και αρκετές βδομάδες.. Εχω δοκιμάσει clear all data, redownload αλλά κολλάει πάντα στο "Αρχικοποίηση εφαρμογής" Δεν είναι και ΤΟ πρόβλημα, αλλά άμα γίνεται να διορθωθεί κάπως, θα το εκτιμούσα αφάνταστα! ” Σε nikel δουλεύει περίφημα πάντως. Μήπως θέλει να του δώσεις τίποτα άδειες ?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Όσοι έβαλαν την 9.6.3.0, ας κάνουν έναν έλεγχο να δουν αν το η τιμή του ARB άλλαξε ή παρέμεινε στο 4. ” Στην 8.8.16 παρέμεινε στο 4 οπότε θα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αν το ανέβασαν στην stable, αφού έτσι όποιος θα προσπαθούσε να πάει από stable σε MIUI 10 dev θα έτρωγε ένα brick όλο δικό του.
-
Παράθεση από gung: “Ναι αλλά πριν αρκετό καιρό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ε πέστο ντε και έχουμε τρελαθεί. Η απεγκατάσταση της εφαρμογής άφησε υπολείμματα στο σύστημα (πχ logs ή εικόνες) και αυτά ακριβώς τα στοιχεία είναι που εντοπίζει η εφαρμογή εκκαθάρισης και σε προτρέπει να τα ξεφορτωθείς. Κοινώς η εφαρμογή σωστά δουλεύει, δεν σημαίνει ότι το WhatsApp υπάρχει ακόμα στο σύστημα. Αν κάνεις την εκκαθάριση που σου προτείνει, δεν θα στο ξαναβγάλει (όσο συνεχίζεις …