Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από Emmanouil Syrengelas: “Όλες οι aroma με miui 10 έχουν μόνη επιλογή κατά την εγκατάσταση Encryption OFF. Και να μην είχαν δεν θα επέλεγα κρυπτογράφηση γιατί έχω κάνει format data τέσσερις πέντε φορές μέχρι τώρα λόγω αυτού.TWRP δεν φλασάρω γιατί κι εκεί την έχω πατήσει κι γι' αυτό έχω μείνει στην 3.0.2. ” Τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο μπορείς να τον δεις μέσα από το TWRP ? (Δεν θα πρέπει να εμφανίζεται ως 0MB προσοχή). Αν πας στις προσαρτήσεις και τσεκάρεις με το χέρι το /data, γίνε…

• Είχες ποτέ το Whatsapp εγκατεστημένο ?

• Παράθεση από Emmanouil Syrengelas: “Πάω να κάνω αναβάθμιση από Aroma 8.8.2 σε 8.8.9 κι ενώ τα δεδομένα δεν είναι κρυπτογραφημένα στο TWRP μου βγάζει cannot mount /data (invalid argument) και cannot find crypto footer. Είμαι πάλι για format data; ” Πως ξέρεις ότι δεν είναι κρυπτογραφημένα τα δεδομένα ? Είχες κάνει format data όταν πήγες για πρώτη φορά από επίσημη ROM στην aroma ? Το μήνυμα αυτό στο εμφάνισε στο ξαφνικό τώρα ή στο εμφάνιζε και όταν πέρασες την 8.8.2 ? Και η τελευταία πολύ σημαντικ…

• Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα παιδιά τελικά το θηρίο είναι στα χέρια μου έχω την global έκδοση χωρίς twrp αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι πως μπορώ να το περάσω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader πρώτα, κοινώς αναμονή 360 ωρών (=2 εβδομάδες).

• Να σημειώσουμε εδώ ότι στο MIUI 10 σε κάποιες συσκευές, η συγκεκριμένη επιλογή βρίσκεται στις Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά και κάνουμε scroll προς τα κάτω εκεί που λέει με κεφαλαία Αντίγραφο ασφαλείας google & επαναφορά και το πειράζουμε ανάλογα.

• Redmi note 5 whyred root

BanditGR - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Αν θέλεις μόνο root τότε ναι, από το TWRP φλασάρεις το Magisk. Προσοχή μην κάνεις reboot system αν δεν το φλασάρεις γιατί θα καταλήξεις σε bootloop.

• Παράθεση από ThanosMit: “Όχι φίλε η συσκευή μου δεν είναι root, απλώς το έκανα μέσω adb shell. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται root ” Αν χρησιμοποίησες την εντολή adb shell setprop persist.camera.HAL3.enabled 1, τότε πιθανολογώ ότι είχες root (το οποίο απλά μετά απεγκατέστησες), καθώς η εν λόγω εντολή απαιτεί αυξημένα δικαιώματα για να δουλέψει σωστά, διαφορετικά πετάει error. Από εκεί και πέρα βεβαίως η ρύθμιση αυτή θα παραμείνει, καθώς τα persist props ΔΕΝ αποθηκεύονται στο build.prop αλλά σ…

• Παράθεση από gdy190: “Ένα μικρό bug χωρίς σημασία είναι ότι δεν φαίνεται η ώρα που θέλει να φορτίσει το κινητο, αλλά γράφει συνέχεια ''γίνεται φόρτιση''. ” Δεν είναι bug της XTRV. Έτσι είναι το MIUI 10, δεν αναγράφεται πλέον ο χρόνος της φόρτισης στην οθόνη κλειδώματος. Άγνωστο αν και πότε θα επανέλθει.

• Πρέπει να έχει ανοιχτό internet η συσκευή που πας να βάλεις τον κωδικό και απ' ότι λες δεν έχει. Γράψε τον κωδικό του Wi-Fi στο πλαίσιο που σου βγάζει για να γράψεις τον κωδικό του Mi Account. Μετά κάντον copy/cut και πήγαινε πίσω, επέλεξε να ανοίξεις Wi-Fi και κάντον επικόλληση. Τώρα έχοντας ανοιχτό internet, ξαναδώσε τον σωστό κωδικό που αντιστοιχεί στο νούμερο του Mi Account που σου βγαίνει στην οθόνη και λογικά θα προχωρήσει η διαδικασία.

• Παράθεση από bomberb17: “Παράθεση από bomberb17: “Θα έχει απαντηθεί η παρακάτω ερώτησή μου σίγουρα κάπου, αλλά ποια η διαφορά global και CN/xiaomi.eu source? ” Bump το ερώτημά μου ” Η Global διαθέτει Gapps, πολύ περισσότερα regions (που καλύπτουν όλη την Ευρώπη και όχι μόνο), σχεδόν καθόλου κινέζικες εφαρμογές και παρά πολύ πιο λίγες υπηρεσίες συστήματος που παραπέμπουν σε bloatware. Επίσης κάποιες από τις εφαρμογές και τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις είναι στημένες αλλιώς. Είναι πολύ πιο "καθαρή" …

• Παράθεση από pontios.gk: “όταν λέω ότι μόνο η Παναγία Σουμελά ακούει....δουλεύει η 8.8.9 με τα όποια μικροπροβλήματα της ” Η Xiaomi έχει αφαιρέσει τη δυνατότητα να εμφανίζεται το όνομα του παρόχου στην statusbar στην κανονική λειτουργία, προκειμένου να εξοικονομείται περισσότερος χώρος για τα εικονίδια αριστερά. Το όνομα του παρόχου πλέον εμφανίζεται μόνο στην lockscreen και εκεί μόνο αν ο χρήστης έχει ενεργοποιήσει την εν λόγω επιλογή από το μενού επιλογών "Ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης".

• Σας παρακαλώ θερμά να είμαστε πιο συγκρατημένοι στις εκφράσεις μας. Το τελευταίο πράγμα που επιθυμούμε εδώ μέσα είναι η λογοκρισία αλλά θα κάνουμε ότι χρειαστεί προκειμένου η συζήτηση να κυμαίνεται σε κόσμια επίπεδα. Ευχαριστώ.

• Για το θέμα με το Wi-Fi πράγματι το σήμα είναι ασθενέστερο και στο nikel και υποψιάζομαι ότι αυτό συμβαίνει λόγω του νέου modem P88 του MIUI 10 (το nikel και το omega έχουν το ίδιο modem).

• Παράθεση από stauros2653: “Επανέρχομαι στο θέμα με τις ειδοποιήσεις που δεν ακουγονται ιδιως οταν ειναι συνδεδεμενα ακουστικά ενσυρματα.παρατηρησα οτι πχ στο μεσσεντζερ δεν νιωθεις ηχο,δονηση κλπ.(παντα με ακουστικα) ενω στο βαιπερ αν ακουω ραδιο σταματαει ο ηχος και νιωθω τουλαχιστον την δονηση.λετε να ειναι θεμα της εφαρμογης,του λειτουργικου η της συσκευης; ” Κυρίως θέμα του λειτουργικού είναι, για να πούμε τη μαύρη αλήθεια. Η συσκευή (από άποψη υλικού) είναι άριστη, Το πρόβλημα είναι στο OS.…

• Παράθεση από NasDriver: “Ώπα παιδιά, δεν θυμάμαι αν είναι στο android 8 ή στην MIUI 10, αλλά πλέον αν δεν περάσετε χειροκίνητα το όνομα του παρόχου δεν το δείχνει...εχει αφαιρεθεί δηλαδή η προβολή εκ προεπιλογής. ” Από το MIUI έχει αφαιρεθεί Ανέστη και έχει αφαιρεθεί εκεί που...μετράει δηλαδή στην κανονική προβολή. Μόνο σε οθόνη κλειδώματος δίνει πλέον την επιλογή να εμφανίζεται το όνομα του παρόχου. Η επίσημη...δικαιολογία ήταν ότι ήθελαν να...εξοικονομήσουν χώρο στην statusbar προκειμένου να μ…

• Magic WormHole

BanditGR - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “στα....140?? αν αφήσουμε στην άκρη το λειτουργικό @BanditGR, ποια συσκευή είναι καλύτερη και συνολικά αλλά και στην απόδοση της κάμερας? ” Το whyred αλλά η διαφορά είναι πάρα πολύ μικρή και πρακτικά μπορεί και να μην είναι καν αισθητή, αναλόγως για τι το θες το τηλέφωνο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “mi a2 lite 4/32 στα 150 ή redmi note 5 3/32 στα 140? ” Το Note έχει ελαφρώς καλύτερο επεξεργαστή και GPU, διπλή κάμερα αρκετά κοντά σε αυτή του A2 Lite και καλή μπροστινή κάμερα. Το A2 lite έχει EIS και...Android one. Αυτά.

• Παράθεση από MindMaker: “Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το αν είναι εφικτή η εγκατάσταση xposed στο miui 10 ας ρίξει τα φώτα του ” Δεν είναι και δεν βλέπω και κανέναν στο XDA να "καίγεται" και ιδιαίτερα να βρει λύση. Ειδικά για xposed εκδόσεων Android από 6 και κάτω.

• Magic WormHole

Μήνυμα

18072668_686596401526070_2044840280_n.jpg Σκουλήκια είμαστε, ότι θέλουμε κάνουμε !

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Καλημέρα ανήσυχα ατίθασα νιάτα πιάτα. ”