Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από panos78: “Δοθείσης ευκαιρίας, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχτεί η μορφή της ημερομηνίας στην αρχική οθόνη και την οθόνη κλειδώματος; Π.χ. η παρούσα έκδοση (8.8.9) μου εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος την ημερομηνία στη μορφή: Δευτέρα, Αύγουστος 13 ενώ θα ήθελα να εμφανίζει: Δευτέρα, 13η Αυγούστου 2018 και στην Αρχική οθόνη εμφανίζει: Δευ, 13 Αύγουστος ενώ θα ήθελα να εμφανίζει: Δευτέρα, 13η Αυγούστου 2018 ή Δευτέρα, 13/8/2018 για να μην πιάνει πολύ χώρο. Είναι αυτό…
-
Παράθεση από panos78: “Παράθεση από gkalen: “@panos78 Βάλε το twrp 3.1... ” Ευχαριστώ, δούλεψε.Αλήθεια, γιατί συμβαίνει αυτό με το TWRP 3.2+; ” Πιθανότατα γιατί έχει γίνει compile με ported kernel από omega. Θα το δει ο @geoanto555 και θα μας πει.
-
Παράθεση από vayio: “Το Dolby atmos στο YouTube επιδραση δεν έχει? ” Έχει.
-
Υπομονή. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για MIUI 10 developer ROMs και το MIUI 10 μόλις και μετά βίας έχει συμπληρώσει ένα μήνα ζωής. Έχουν να γίνουν πολλές αλλαγές και διορθώσεις ακόμα από την Xiaomi για να σταθεροποιηθεί το λογισμικό.
-
Επειδή βλέπω παλιά προβλήματα με τη φωτεινότητα. Απλά να πω εδώ ότι υπάρχει δυνατότητα να ρυθμιστεί η φωτεινότητα της συσκευής μέσω ADB (θα πρέπει στη συσκευή να έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή για Εντοπισμό Σφαλμάτων USB, στις Επιλογές για προγραμματιστές, λογικά δεν χρειάζεται root), ώστε αν κάποιου του μαυρίσει η οθόνη να μπορέσει να την επαναφέρει σε μια φωτεινότητα που τουλάχιστον να μπορεί να ξαναρυθμίσει τη συσκευή. Χωρίς factory reset, restore backup ή άλλες ιστορίες με αγρίους. Αφού συνδέσ…
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “Ας δωσουμε στους κινεζους φιλους μας 2-3 μερες μηπως και φτιαξουν το προβλημα! ” Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω όποιος αντιμετώπισε αυτό το πρόβλημα (τόσο στην global όσο και στην CN/EU), το έλυσε με factory reset. Μακάρι να διορθωθεί στην επόμενη και να μη χρειαστεί κάτι τέτοιο.
-
Παράθεση από lefesta: “Καλησπέρα στα σχεδόν 2 χρόνια που βάζω ρομ από εδώ πρώτη φορά κόλλησε στην εγκατάσταση 2 φορές Μια στο 15,66%και άλλη μια στο 14.26% στο πρώτο κλείσιμο μπήκα TWRP και ξανά έκανα φλας στην δεύτερη για κάποιο λόγω δεν πρόλαβα να μπω στο TWRP μπουταρησε και από περιέργεια το άφησα να δω τι θα γίνει.... Και δείχνει ότι πήρε την άρωμα... Εχει κράτηση όλες τις επιλογές μου αλλά στις πληροφορίες της συσκευής δίνει αυτό, επίσης η Google camera δεν δουλεύει Στάλθηκε από το Redmi Pr…
-
Παράθεση από lefesta: “@BanditGR Τον greenify από ότι καταλαβαίνω δεν χρειάζεται όχι ότι έκανε και την διαφορά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το greenify κάνει hibernate apps που έχουν τη δυνατότητα να τρέχουν στο background και κυρίως βοηθάει την κατανάλωση όταν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται. Όταν χρησιμοποιείται και ανοίγεις ο ίδιος τις εν λόγω εφαρμογές δεν μπορεί να κάνει κάτι.
-
Παράθεση από kostas_thess: “Ακριβώς έτσι! Προετοιμασίες βλέπεις ει; αναμονή της 8.8.9! και μιας που το έφερε η κουβέντα όταν έρθει το VIP mail (το πρώτο μου) με απλό καθαρισμό cache και dalvic θα περάσω την νέα Rom ώστε να ενεργοποιηθούν και τα OTA? ή να κάνω καμία clean εγκατάσταση? ” Με απλό καθαρισμό cache. Λογικά δεν θα πρέπει να χρειαστεί factory reset.
-
Παράθεση από kostas_thess: “Παιδιά καλησπέρα, Πήγα να πάρω τώρα ένα NANDROID backup απο TWRP (3.2.1-2 του @geoanto555) και μου βγάζει μήνυμα "unable to mount storage" δεν έχω αλλάξει κάτι στην συκευή και δούλευε κανονικά την τελευταία φορά που το έκανα. Είμαι με την 8.7.26. ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ ” Πήγαινε στις προσαρτήσεις από το κεντρικό μενού και δες αν είναι τικαρισμένο το /data και κυρίως ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος. Αν δεν είναι βάλτα τικ, κάνε ένα reboot πάλι στο…
-
Battery Mod για το Omega για όσους έχουν Standard Edition, δηλαδή με τον επεξεργαστή Helio x20 (και ΟΧΙ τον x25). Πληροφορίες για το mod, καθώς και links για την έκδοση με τον Helio x25 (για όσους το έχασαν και δεν θέλουν να ψάχνουν το μήνυμα) Διαδικασία εγκατάστασης: ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την τελευταία ROM του @gkalen, ή έστω το προηγούμενο global port που είχαμε βγάλει (το mod δουλεύει ΜΟΝΟ σε ROMs με init.d υποστήριξη, κοινώς δεν θα παίξει σε επίσημη αλλά ούτε καν ROM από το xiaomi.eu). Για να εγκαταστή…
-
Το ίδιο πρόβλημα πάντως σε canro έχει αναφερθεί και στο xiaomi eu και δεν λύθηκε ούτε με factory reset. Ενδεχομένως να είναι θέμα της ROM.
-
Καλή τύχη σε όλους.
-
Μέχρι και σε παραλία έχουμε κάνει φλασάρισμα (ναι ναι μην κοροϊδεύετε είναι αλήθεια). Πέρα από την πλάκα, εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο ( @gkalen) γιατί έχει κυριολεκτικά χάσει τον ύπνο του με το θέμα. Ελπίζουμε να έχουμε ένα λειτουργικό global port για omega μέχρι το τέλος του μηνός, πάνω στο οποίο να μπορούμε να "χτίσουμε" τις επόμενες εκδόσεις του MIUI 10.
-
Παράθεση από geotzia: “@BanditGR Ισχύει και για Χ20;; ” Όχι, ο x20 έχει άλλο εύρος συχνοτήτων δυστυχώς από τον x25. Έχω mod για x20 αλλά όχι για omega αυτή τη στιγμή (μόνο για Nikel). Πραγματικά είχα ξεχάσει ότι το omega βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Όσοι είστε με την standard edition (x20) δώστε μου λίγο χρόνο να το προσαρμόσω, να έχουμε και κάποιες αρχικές αντιδράσεις. Ευχαριστώ.